- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
MERVE bak şimdi iyi oku...
Bu konu kimin?? Çikolatakız'ın
konu sahibi seninle muhatap oluyormu? HAYIR
konu sahibiNİN senin düşüncelerine ihtiyacı varmı? HAYIR
Seni bu konuda istiyormu? HAYIR
o halde bu neyin çabası.... bence gitmelisin.. BENCE
konu sahıbının yerınde olmadan anlamayız ne amacla açmadıgını.İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama orda kapıyı açsaydı bu tartışma yaşanmazdı..Konu sahibi küs dursaydı zaten aralarında konuşma da geçmezdi..Böyle olurdu..Karşılıklı inatlaşma oldu..Neyse belki doğru olan buydu...Konu sahibi risk aldı..Ya bir zafer kazanacak..ya da evliliğini kaynedecek...Bu olanlar konu sahibinin zafer kazanma savaşı..Bazen karşıdakini yakmak için kendimizi de onla beraber yakarız..
Adamın ettiği hakaretlere değil buna takılmanız ilginç, siz dövülmek istiyorsunuz demenizse tiksinç
ama bu kiz kardes ve anneninde kiza yapmadigi kalmamis
esi kizin yaninda olsa ona kendisini hakli ve mutlu hissettirse kizda her aksam bahsetmek zorunda kalmazdi bence
erkek once gercekten erkek olsunda karisini sahiplensin bence
şuan konu sahıbının yerınde olmak ıstemezdım. karsısında namusuna varna kadar hakaretler savuran saldırgan bır yabancı var çünkü...Al benden de o kadar.
Aynen öyle..Bu nokta hep kaçırılır gözden..Çok basite indirgenir nedense.
Gergin bir ortam oluşur..İlişkiyi zedeler belki kopma noktasına getirir..Lakin hiç bir adama karısına "o...pu" deme hakkını vermez.
Kadın o...puysa nikahın altında işi ne derler adama.
Al benden de o kadar.
Gergin bir ortam oluşur..İlişkiyi zedeler belki kopma noktasına getirir..Lakin hiç bir adama karısına "o...pu" deme hakkını vermez.
Onun canini baska turlu yakamazdim...........
Al benden de o kadar.
O... demesini embesil gibi çirkin konuşmalarını kesinlikle normal bulmuyorum.
Ama evet bazen evliliklerde bu lafları nasıl unutcam be? Gerçekten devam etmesi mümkün mü bu yaşananlardan
sonra deyip de devam ettiğini bizzat gördüm, yaşadım..
Evlilik öyle bir şey ki insana katlanmam dediğine eğdirir, yutmam dediğin lafları yutturabilir.
Büyük konuşmayın hanımlar.. Ben ki alttan almam kp le çat çat kavga etmiş insanım..
Adam beni lanetledi. Umrum olmaz haklıysam eğer..
Ama evet bu evlilik yüzünden eşimden duyup da kulaklarıma inanamadığım ama yuttuğum çirkin sözler oldu..
Çünkü sakin olan adamı yoldan çıkaran sensen eğer, sen haklıyken takıntılarla, depresyon adı altında
çıldırabiliyorsan o da insan bunalıp kendini kaybedebiliyor..
Ben konu sahibinin ailesi yüzünden eşini çok yorduğunu düşünüyorum şuan..
Adamın biriktirdiklerinin kustuğu halini görmekteyiz..
benimle muhatap olması beni ilgilendirmiyor. ben düşüncemi söylerim. siz gelir ''kocana fevri davran, hemen boşa, kapıyı açma, polisi ara, askerleri çagır... böylece güçlü kadın olmuş olursun'' telkinleri yaparken ben de ''sakinleş, fevriligi bırak ve diyalog kurmaya çalış sonrasında'' diye telkinde bulundum.
kadın fevri, siz de onu iyice doldurdunuz, sakinleşmesi gereken durumda iyice yangına körükle gittiniz ve olay küfür etmeye kadar gitti. hem bu olayın gerisi de vardır mutlaka, konu sahibinin de masum oldugunu hiç zannetmiyorum.
söyleyecegimi söyledim. siz kendi aranızda ''boşan boşan'' demeye devam edebilrsiniz. boşanmayı marifet zannetmeyi ve güçlü kadın olmanın geregi zannetmeye devam edin. sadece okuyacagım bundan sonra.
İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama orda kapıyı açsaydı bu tartışma yaşanmazdı..Konu sahibi küs dursaydı zaten aralarında konuşma da geçmezdi..Böyle olurdu..Karşılıklı inatlaşma oldu..Neyse belki doğru olan buydu...Konu sahibi risk aldı..Ya bir zafer kazanacak..ya da evliliğini kaybedecek..Sonrası belirsiz olacak..Zaman gösterecek...Bu olanlar konu sahibinin zafer kazanma savaşı..Bazen karşıdakini yakmak için kendimizi de onla beraber yakarız..
yorumum hakkında ki düşüncenizi sorduğumu hatırlamıyorum...
hayırlı geceler..
iyi forumlar.
Sesli güldüm buna
O Kadar iyi anlamis ve ozetlemissin kiİyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama orda kapıyı açsaydı bu tartışma yaşanmazdı..Konu sahibi küs dursaydı zaten aralarında konuşma da geçmezdi..Böyle olurdu..Karşılıklı inatlaşma oldu..Neyse belki doğru olan buydu...Konu sahibi risk aldı..Ya bir zafer kazanacak..ya da evliliğini kaybedecek..Sonrası belirsiz olacak..Zaman gösterecek...Bu olanlar konu sahibinin zafer kazanma savaşı..Bazen karşıdakini yakmak için kendimizi de onla beraber yakarız..
Bu dusuncedeyimama bu kiz kardes ve anneninde kiza yapmadigi kalmamis
esi kizin yaninda olsa ona kendisini hakli ve mutlu hissettirse kizda her aksam bahsetmek zorunda kalmazdi bence
erkek once gercekten erkek olsunda karisini sahiplensin bence
ne olursa olsun keske korayla evlenseydim demekle esinden farkli bir seviyen olmadigini belli ettin.
Ha bu arada konu sahibinin "başkasıyla evlenseydim keşke" gibi absürt ve son derece kışkırtıcı cümleleri de bir evliliği bitirmek için sebeptir.(erkek için)
Herkesin bir onuru var. Nasıl rahat sarfedilebiliyor bu tarz cümleler anlayamıyorum.
Med demin bi yorumunu beğeneyim dedim, yanlışlıkla beğenmedime tıkladım galiba pardooğğn
Eşi aslında kötü biri değil bence anneme kardeşime laf etme dememiş..oyuna gelme demiş..benim eşim oyuna gelme demezdi asla kendi ailesine tek kelime dahi ettirmezdi..tartışma seviyesizleştiyse karşılıklı olmuştur..bu saatten sonra daha ağırdan almaya ihtiyaç var bence..
benimle muhatap olması beni ilgilendirmiyor. ben düşüncemi söylerim. siz gelir ''kocana fevri davran, hemen boşa, kapıyı açma, polisi ara, askerleri çagır... böylece güçlü kadın olmuş olursun'' telkinleri yaparken ben de ''sakinleş, fevriligi bırak ve diyalog kurmaya çalış sonrasında'' diye telkinde bulundum.
kadın fevri, siz de onu iyice doldurdunuz, sakinleşmesi gereken durumda iyice yangına körükle gittiniz ve olay küfür etmeye kadar gitti. hem bu olayın gerisi de vardır mutlaka, konu sahibinin de masum oldugunu hiç zannetmiyorum.
söyleyecegimi söyledim. siz kendi aranızda ''boşan boşan'' demeye devam edebilrsiniz. boşanmayı marifet zannetmeyi ve güçlü kadın olmanın geregi zannetmeye devam edin. sadece okuyacagım bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?