evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

benimle muhatap olması beni ilgilendirmiyor. ben düşüncemi söylerim. siz gelir ''kocana fevri davran, hemen boşa, kapıyı açma, polisi ara, askerleri çagır... böylece güçlü kadın olmuş olursun'' telkinleri yaparken ben de ''sakinleş, fevriligi bırak ve diyalog kurmaya çalış sonrasında'' diye telkinde bulundum.

kadın fevri, siz de onu iyice doldurdunuz, sakinleşmesi gereken durumda iyice yangına körükle gittiniz ve olay küfür etmeye kadar gitti. hem bu olayın gerisi de vardır mutlaka, konu sahibinin de masum oldugunu hiç zannetmiyorum.

söyleyecegimi söyledim. siz kendi aranızda ''boşan boşan'' demeye devam edebilrsiniz. boşanmayı marifet zannetmeyi ve güçlü kadın olmanın geregi zannetmeye devam edin. sadece okuyacagım bundan sonra.

konu sahıbının yerınde olmadan anlamayız ne amacla açmadıgını.
hayırlısı olsun hakkında

ama bu kiz kardes ve anneninde kiza yapmadigi kalmamis
esi kizin yaninda olsa ona kendisini hakli ve mutlu hissettirse kizda her aksam bahsetmek zorunda kalmazdi bence
erkek once gercekten erkek olsunda karisini sahiplensin bence

bende ilk bebeğimi kaybettim..maalesef öfkeyle kalkan zararla oturur..makul olmaya çalışmak bir takım şeyleri zamana bırakmak doğru olan..kayınvalidem ben evlendikten 3 sene sonra bei kabullenmeye başladı tanımak istedi..

şuan konu sahıbının yerınde olmak ıstemezdım. karsısında namusuna varna kadar hakaretler savuran saldırgan bır yabancı var çünkü...
o kişi şuan onun eşi değil, bir yabancı
ta ki kasırga durana kadar...

Son düzenleme:

Med demin bi yorumunu beğeneyim dedim, yanlışlıkla beğenmedime tıkladım galiba pardooğğn

Onun canini baska turlu yakamazdim...........

Bak canım nişanlıyken de adam ağzını kırarım dedi çünkü eski sevgilisine getirdin konuyu.
Can yakma yöntemlerin yanlış.

Haklıyken haksız duruma düşürüyorsun kendini. Yanlış konulara darbe yapıyorsun..

Tepkisiz kal demiyorum. Tepkini adamı delirtecek şekilde değil, kalbine dokunacak şekilde ver.
Ben nasıl adamım diye utansın.
Koray'la evlenseydim lafının üstüne melek adam kudurur.

Ailesiyle sorunlar yaşadıysan çat çat yüzlerine söyle, rahatla.
Eşinin başının etini yeme mesela.
Adam en son görmüş hatasını ailesinin, senin yanında olmuş.
Tam zamanı diyecektin ki üzülüyorum sen görüş ama beni mümkün olduğunca uzak tut lütfen..

Eşinin ailesi ile gül gibi geçinenler parmak kaldırsın desem, sayması kolay olacak kadar az parmak olur havada yahu..
Hiç mi okumuyorsun burayı?

ne olursa olsun keske korayla evlenseydim demekle esinden farkli bir seviyen olmadigini belli ettin.

Ha bu arada konu sahibinin "başkasıyla evlenseydim keşke" gibi absürt ve son derece kışkırtıcı cümleleri de bir evliliği bitirmek için sebeptir.(erkek için)

Herkesin bir onuru var. Nasıl rahat sarfedilebiliyor bu tarz cümleler anlayamıyorum.

Eşi aslında kötü biri değil bence anneme kardeşime laf etme dememiş..oyuna gelme demiş..benim eşim oyuna gelme demezdi asla kendi ailesine tek kelime dahi ettirmezdi..tartışma seviyesizleştiyse karşılıklı olmuştur..bu saatten sonra daha ağırdan almaya ihtiyaç var bence..

katılıyorum

bu kararı almana sevindimm... okuman daha hayırlı en azından senden konu sahibine fırsat kalırda birşeyler yazar... benim fikirlerime gelince.. Sana tamamını beyan etmek zorunda oldugumu düşünmesemde şukadarını bil, Bir kadın ağır bir hakaret gördü ve fıtratı gereğide korkutugu için açamadı kapıyı.... Şahsen ben eşinin pişamn olacağınıda söyledimm... ama asla konu sahibinee fevri davran boşan demedim.. Boşanmak onun kararıı ama BOŞANIRSADA DÜNYANIN SONU OLMAYACAĞINI anlatmaya çalışmtım.. buna kötüye hazırlamak denir.. Bak arkadaşımmm Aklı başında kişiliği oturmuş bir insan kendi kararlarını alabilme yetisine sahiptir, ve bunları uygulama yetisine sahiptir.. yani deme o ki burdaki bütün arkadaşlarımmm sadece konu sahibinin almış oldugu KARAR üzerine yorum yapıyoruz.. ona KARAR ALDIRMIYORUZ şimdi anladınmı.. gaza gelmekde öyle burdaki yazıları okumakla olmaz.. bunuda unutma.. iyi geceler..

Burada olayları hep tek taraflı dinliyoruz belki arkadaşlar kızacaklar ama 1 yıl evli kaldığın adamın seni kesip kesmeyeceğini az çok anlarsın. konu sahibi kapıyı açmamakla hata etti keşke sakinleşip boşanacağını söyleseydi. eşinin söyledikleri ve yaptıklarını savunmuyorum 2 tarafında hatalı olduğunu düşünüyorum.

yorumum hakkında ki düşüncenizi sorduğumu hatırlamıyorum...

hayırlı geceler..
iyi forumlar.

Kusura bakmayacaksınız artık, "dövülmek istiyorsun" gibi rahatsız edici bir yorum yapabiliyorsanız eleştirilere de açık olacaksınız. Fikir sormanıza gerek yok burada, konu sahibi de size özel olarak "dövülmeyi hak ediyor muyum" diye sormamış

Sesli güldüm buna

arkadasın yorumları oldukca gereksız yersız ve sacma sapan cunku resmen sıddet yanlısı bır erkek tarafından dusunulmus gıbı yorumlar yazıyor.
bır yorumunda burdakılerın doldurusuna gelme gıbı bır yorum yapmıs allah askına kım kımı dolduruyor acaba ?
eger kı konu sahıbesı bayan kapıyı acmıs olsaydı ve olasıkı esı bayana bırsey yapmıs olsaydı ne olacaktı acaba ?
kapıyı acmadıgı ıcın esının sozunu dınlemeyen cırkef bır hatuna donusturdu kadını resmen , mervecık adlı uye bılmıyorum evlımısın fakat egerkı evlıysende bu kafayla fazla yurumez bıraz empatı yap , elbettekı hepımız eslerımızden kotu sozler agır sozler ısıtıyoruz esımınde bana el kaldırdıgı oldu fakat bunu bırdaha tekrarlamadı nıye benım adamımda sınır yokmu ? ama kendını kontrol etmesını bılen bır ınsan , olasıkı bır tartısma da senı kesıcem bılmem ne bunlar nasıl hareketler sozler ! ınsan aynı yastıga bas koydugu affınıza sıgınarak soyluyorum koynuna aldıgı cocuklarının annesı gordugu bır kadına o... dıyebılırmı ? bu erkeklıkmıdır ? o adamı oldururum alımalllah benden emın degılse verırım valızını elıne ceker kapısını gıder !

O Kadar iyi anlamis ve ozetlemissin ki
Aynem oyle. Bu belirsizlikle daha fazla yasayamazdim

Ya yanacagim
Ya kazanacagim....
Ikisindede net bi hayatim olCak en en azından. .

ama bu kiz kardes ve anneninde kiza yapmadigi kalmamis
esi kizin yaninda olsa ona kendisini hakli ve mutlu hissettirse kizda her aksam bahsetmek zorunda kalmazdi bence
erkek once gercekten erkek olsunda karisini sahiplensin bence
Bu dusuncedeyim
Bana hakli oldugumu yuzde yuz yanimda olduğunu hissettirseydi susardim

ne olursa olsun keske korayla evlenseydim demekle esinden farkli bir seviyen olmadigini belli ettin.

medcezircim bak karşılıklı seviyesizleşene dek tartışma bu raddeye geldiyse karşılıklı gelmiştir..anne kardeş boşansa arkadaşın eşi boşardı belkide..

Med demin bi yorumunu beğeneyim dedim, yanlışlıkla beğenmedime tıkladım galiba pardooğğn

Yok beğenmişsin :)

Ortada karşılıklı çirkin hareketler var bu doğru. Ama bazı hassas noktalar vardır. "o...pu" nedir ya? Nikahın altındaki eşin o senin..Ne kadar sinirlenirsen sinirlen.

Bir yorumumda dedim, yapış yapış olmuş bir ilişki var ortada.

Bir erkegin esine o.uspu demesi affedilir birsey degildir arkadasim.
Yani ucmu olmaya calisoyrsunuz yada ne bileyim baska amaciniz mi var nedir bilemiyorum ama affedilecek en önemlisi unutulacak sey degil bu sözler.
Konu sahibine esi özürleri ve pismanligiyla unuttururmus onu bilemem ama SINIRLARI iyi bilmek gerek.
Yani eger gercektek ipleri koparip bosanacak seviyede degilseniz ve affedecekseniz bir öfke aninda isleri bu noktaya getirmemek gerek.

Birde kadinlarmiz artik kendini acik acik ifade etmeyi ögrenmeli.
Eger annesine ve kardesine kizginsaniz, bunu hergün hergün konusmak ve artik biktirmak yerine " ben annen ve kardesinle yasadiklarimi unutamiyorum ve gercekten bu durum beni cok rahatsiz ediyor, nasil unutacagimida bilemiyorum, bana yardim eder misin, yada sana icimi döküp rahatlamak istiyorum dinler misin?" demek, hem daha güzel hemde evlilik icin daha saglikli.

Yani artik huzursuzlugunuzu, rahatsiz eden konulari, sorunlarinizi kavga ederek ve birilerini suclayarak degil, konusarak ortaya koymayi deneyin, yoksa hayatta cok sey kaybeder, cok pismanliklar yasarsiniz.

Ayyy ne çok güçlü kadın dedin be mervecik... Amma takmışsın sen bu güçlü kadınlara. Güçlü kadınların korkulu rüyası, dayakçı kocaların en büyük yandaşı mervecikkk, yakında sinemalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…