- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Onun canini baska turlu yakamazdim...........
Di mi...
Pisman olursun filan yazanlar da var ama
Hayirlisi ama cok kotuyum
Neden pisman olacagimi hissediyorsun ki
ADam yuzsuzsun annem seni istemedigi halde geldin evine diyor
Kv gorumce sayesinde bosaniyoruz
BEn neden pisman olayim
Kusura bakmayacaksınız artık, "dövülmek istiyorsun" gibi rahatsız edici bir yorum yapabiliyorsanız eleştirilere de açık olacaksınız. Fikir sormanıza gerek yok burada, konu sahibi de size özel olarak "dövülmeyi hak ediyor muyum" diye sormamış
Bir erkegin esine o.uspu demesi affedilir birsey degildir arkadasim.
Yani ucmu olmaya calisoyrsunuz yada ne bileyim baska amaciniz mi var nedir bilemiyorum ama affedilecek en önemlisi unutulacak sey degil bu sözler.
Konu sahibine esi özürleri ve pismanligiyla unuttururmus onu bilemem ama SINIRLARI iyi bilmek gerek.
Yani eger gercektek ipleri koparip bosanacak seviyede degilseniz ve affedecekseniz bir öfke aninda isleri bu noktaya getirmemek gerek.
Birde kadinlarmiz artik kendini acik acik ifade etmeyi ögrenmeli.
Eger annesine ve kardesine kizginsaniz, bunu hergün hergün konusmak ve artik biktirmak yerine " ben annen ve kardesinle yasadiklarimi unutamiyorum ve gercekten bu durum beni cok rahatsiz ediyor, nasil unutacagimida bilemiyorum, bana yardim eder misin, yada sana icimi döküp rahatlamak istiyorum dinler misin?" demek, hem daha güzel hemde evlilik icin daha saglikli.
Yani artik huzursuzlugunuzu, rahatsiz eden konulari, sorunlarinizi kavga ederek ve birilerini suclayarak degil, konusarak ortaya koymayi deneyin, yoksa hayatta cok sey kaybeder, cok pismanliklar yasarsiniz.
arkadasın yorumları oldukca gereksız yersız ve sacma sapan cunku resmen sıddet yanlısı bır erkek tarafından dusunulmus gıbı yorumlar yazıyor.
bır yorumunda burdakılerın doldurusuna gelme gıbı bır yorum yapmıs allah askına kım kımı dolduruyor acaba ?
eger kı konu sahıbesı bayan kapıyı acmıs olsaydı ve olasıkı esı bayana bırsey yapmıs olsaydı ne olacaktı acaba ?
kapıyı acmadıgı ıcın esının sozunu dınlemeyen cırkef bır hatuna donusturdu kadını resmen , mervecık adlı uye bılmıyorum evlımısın fakat egerkı evlıysende bu kafayla fazla yurumez bıraz empatı yap , elbettekı hepımız eslerımızden kotu sozler agır sozler ısıtıyoruz esımınde bana el kaldırdıgı oldu fakat bunu bırdaha tekrarlamadı nıye benım adamımda sınır yokmu ? ama kendını kontrol etmesını bılen bır ınsan , olasıkı bır tartısma da senı kesıcem bılmem ne bunlar nasıl hareketler sozler ! ınsan aynı yastıga bas koydugu affınıza sıgınarak soyluyorum koynuna aldıgı cocuklarının annesı gordugu bır kadına o... dıyebılırmı ? bu erkeklıkmıdır ? o adamı oldururum alımalllah benden emın degılse verırım valızını elıne ceker kapısını gıder !
Sesli güldüm buna
bende ilk bebeğimi kaybettim..maalesef öfkeyle kalkan zararla oturur..makul olmaya çalışmak bir takım şeyleri zamana bırakmak doğru olan..kayınvalidem ben evlendikten 3 sene sonra bei kabullenmeye başladı tanımak istedi..
yazmiyim dedim ama son bir şey yazmam lazım
bakın burada da bu arkadaş ''gerekirse kocamı öldürürüm'' demiş. üstelik kavga yok bir şey yok. bence kocasına haber verelim eve almasın bu arkadaşı. çünkü sizin mantıgınıza göre öldürürüm demiş, o zaman kesin öldürebilir, potansiyel katil. tabi sizin mantıgınıza göre
bir de ben bu ''korayla evlenseydim keşke'' muhabbetini görmemiştim bile. şimdi gördüm daha yeni. tam rezillik yani.... sonra adam niye küfür etti diyorsunuz. çıldırmış olması şimdi daha da bir normal geldi gözüme yanii
eleştiriye her zaman açığım, eleştirene ve eleştirdiği mantığa bakıyorum
ona göre cevap vermeyi tercih ediyorum.
tekrardan polemiğe girmemek adına , konu sahibine olan saygımdan dolayı
size hayırlı geceler diliyorum..
Bak canım nişanlıyken de adam ağzını kırarım dedi çünkü eski sevgilisine getirdin konuyu.
Can yakma yöntemlerin yanlış.
Haklıyken haksız duruma düşürüyorsun kendini. Yanlış konulara darbe yapıyorsun..
Tepkisiz kal demiyorum. Tepkini adamı delirtecek şekilde değil, kalbine dokunacak şekilde ver.
Ben nasıl adamım diye utansın.
Koray'la evlenseydim lafının üstüne melek adam kudurur.
Ailesiyle sorunlar yaşadıysan çat çat yüzlerine söyle, rahatla.
Eşinin başının etini yeme mesela.
Adam en son görmüş hatasını ailesinin, senin yanında olmuş.
Tam zamanı diyecektin ki üzülüyorum sen görüş ama beni mümkün olduğunca uzak tut lütfen..
Eşinin ailesi ile gül gibi geçinenler parmak kaldırsın desem, sayması kolay olacak kadar az parmak olur havada yahu..
Hiç mi okumuyorsun burayı?
bakın burada da bu arkadaş ''gerekirse kocamı öldürürüm'' demiş. üstelik kavga yok bir şey yok. bence kocasına haber verelim eve almasın bu arkadaşı. çünkü sizin mantıgınıza göre öldürürüm demiş, o zaman kesin öldürebilir, potansiyel katil. tabi sizin mantıgınıza göre
bir de ben bu ''korayla evlenseydim keşke'' muhabbetini görmemiştim bile. şimdi gördüm daha yeni. tam rezillik yani.... sonra adam niye küfür etti diyorsunuz. çıldırmış olması şimdi daha da bir normal geldi gözüme yanii
Cnm super yazmissn taam brnim dusuncelerim harfiyen keske insanlar en basindan bu kadar fewri olmasa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk bir iki sene arkadaş gibi davrandım..sonra olmadı tabii empati yapmaya başladım..orta yol bulmak gerekiyor..annesi ve kardeşiyle görüşmeyen bir eş mutlu olmaz bunuda eşine yansıtır..
bacım kayınvaliden seni 3 sene sonra kabullenmiş ya.. o kabullenmediği 3 sene ne kaybettirdiki senden... ya benim fazla gururum var ya da cesaret fazlam var ya da sen biraz sevilmeyi sevyosun... kayınvalidem bana iyi olsa ne ee kötü olsa neee... bayramında giderim saygılı olurum evime gelirse başımın üstünee... halini hatrını sorarımm.. ama hepsi bu... Benim bir ANNEM var Allahım başmdan eksik etmesin o beni sevio o da bana yeter.. Sende çok Bağlanma kv birgun kırarsa üzülme diye söyledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?