evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

ilk bir iki sene arkadaş gibi davrandım..sonra olmadı tabii empati yapmaya başladım..orta yol bulmak gerekiyor..annesi ve kardeşiyle görüşmeyen bir eş mutlu olmaz bunuda eşine yansıtır..

Onun canini baska turlu yakamazdim...........

iyi de birisinin canını yakmak için kendiniz hakkında böyle sözler söylemeniz ne kadar doğru?
ne yaşanıyor olursa olsun bu söylediğiniz söz eşinizden çok sizi kötü duruma düşürmüş bana kalırsa.

eşiniz aynı şeyi size söyleseydi?
sen kadın mısın, eski sevgilim olacaktı ki kadınlık görecektim... deseydi??
sizi kadınlığınızla vursaydı?

ne hissederdiniz??

ya hu evlilikten bahsediyoruz.. biraz olgunluk olmalı..
bir kavga sırasında denecek şey var denmeyecek şey var.
tamam eşinizin söyledikleri çok çok çok çirkin..

fakat siz de sütten çıkma ak kaşık değilsiniz..
aynı çirkin üslup sizde de var.

oturup sakince konuşabilirdiniz.. şu an konuşmak istemiyorum sus sakinleşelim diyebilirdiniz..

gidip sen beni mutlu edemedin koray olsaydı falan..
yok kusura bakmayın ne olursa olsun evli bir kadın bu sözü ağzına asla almamalıydı..

Di mi...
Pisman olursun filan yazanlar da var ama

Hayirlisi ama cok kotuyum

Neden pisman olacagimi hissediyorsun ki
ADam yuzsuzsun annem seni istemedigi halde geldin evine diyor
Kv gorumce sayesinde bosaniyoruz
BEn neden pisman olayim

Bence ikinizde pisman olcaksiniz simdi ben nedesem sen anlamiycaksin beni yarin olsun daha iyi anlarsin...ben esininde cok kotu biri oldugunu dusunmuyorum emin ol gercekten kotu biri olsaydi daha farkli olurdu mesela evden gitmek yerine seni kapinin onune koymustu ama kendi gitti kavga uzamasin diye...eminim onunda kendine gore sebepleri vardir ailesiyle eenin aranda kalmis adam belli kim bilir sana nasil onlari koruyosa onlarada seni koruyordur erkeklerin arayi uapma gibi bi kabiliyetleri yoktur duruma gore davranirlar biraz daha alttan alabilirdin emin ol sen sakin olsaydin bu gece o pismanliktan kahrolmustu hersey daha farkli olabilirdi...ben bunu uyguluyorum beni kirdigi zaman cok ustune gitmiyorum kidaha fazla kirmasin diye susmak en guzeli oluyo zaten o da senin sessizliginden utaniyo kadin oldugumu dusunursek biz biraz daha yapici olmaliyiz inan bana bosanmak en kolayi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eleştiriye her zaman açığım, eleştirene ve eleştirdiği mantığa bakıyorum
ona göre cevap vermeyi tercih ediyorum.

tekrardan polemiğe girmemek adına , konu sahibine olan saygımdan dolayı
size hayırlı geceler diliyorum..

weiscim evlimisin bilmiyorum..
en iyisi erkeği aradan çıkarmak ve problemlerini kendin halledebilmek..her şeyi yetiştitrmemek ..boşver demek..aynı evde değiller sonuçta..
birebir yaşadım bunları..
kayınvalidesini arada arasın eşi söylemeden arada gel kahve içelim bir yerde desin..lafmı soktu duymazlıktan gelsin..

Tek tek okudum yazilanlari ne acimasiz ne gurursuz kadinlar var...sizi bile suclayanlar olmus o el size kalktiktan sonra haklida olsa esiniz mesele orda bitmistir.sonrasinda soyledikleride yenilir yutulur cinsten degil onu Allah affetsin.insan karisinin namusuna dil uzatir mi hic...simdi gitsin o cok kiymetli annesi ve kiz kardesiyle mutlu bir hayat sursun kurtuldugunuza sukredin ama kendinizede dikkat edin sagi solu belli olmaz Allah korusun size bir zarar vermesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yazmiyim dedim ama son bir şey yazmam lazım

bakın burada da bu arkadaş ''gerekirse kocamı öldürürüm'' demiş. üstelik kavga yok bir şey yok. bence kocasına haber verelim eve almasın bu arkadaşı. çünkü sizin mantıgınıza göre öldürürüm demiş, o zaman kesin öldürebilir, potansiyel katil. tabi sizin mantıgınıza göre

bir de ben bu ''korayla evlenseydim keşke'' muhabbetini görmemiştim bile. şimdi gördüm daha yeni. tam rezillik yani.... sonra adam niye küfür etti diyorsunuz. çıldırmış olması şimdi daha da bir normal geldi gözüme yanii

Hayırlısı olsun.Ben yandım,zafer kazanma merakının boş olduğunu gördüm.Senin de yanmanı istmedim.Burda sert konuşan arkadaşlar oldu, ama bunu yaşayan biri olarak bu konuda söz söyleme ihtiyacı hissettim..

kocanızı ne kadar kızdırdığınızın bir önemi yok benim için çok kızmış ise çok bunalmış ise size zerre tahamülü kalmadıysa o kadar ailesini üzdüyseniz ayrılsaydı sizden.. terk etseydi.. bu böyle gitmez deseydi.. vs vs vs..

sinirlendiğinde "seni keserim" diyorsa daha çok sinirlendiğinde ne der ne yapar bu kişi.. belki kesmez.. belki de gerçekten keser.. ya keserse? böyle bir cümleyi kurmuş olması bile benim için "öldürmüş" anlamına gelir... beni değilse de evliliğimizi.. ama sizin için nasıldır bilemem..

kapıyı açmadığınızda size söyledikleri.. yazamam bile buraya.. ne kadar kışkırtmış olursanız olun bu kadar küfürü bir araya getirmek.. çok mu dolmuş? ondan mı sinirinden mi söylemiş? peki.. bu kadar dolmuş adam nasıl sakinleşecek.. konuşarak mı? zamanla mı? sanmıyorum.. sizin söyledikleriniz? onlar da daha da sinirlendirmiştir onu..

ne siz ne o unutmayacak bunları.. zaten boşanmaya karar vermişsiniz tüm bu küfürler havada uçuşurken verilmiş de olsa bir karar..

1 yıllık evlisiniz.. yaşadıklarınızı gözden geçirin.. en doğru kararı vermenizi umarım.. ben olsam boşanırdım orası kesin ama bunun size faydası yok.. ben siz değilim siz de ben değilsiniz neticede.. kendi karakterinizle, doğrularınızla karar vereceksiniz.. sadece geçmişi değil sizi bekleyen olası geleceği de göz önüne alın.. çocuğunuz olduğu zamanları hayal edin.. hayırlısı olsun herkes için..

Sesli güldüm buna

cokmu dusundun ogras verdın bunu yazarken cunku ben hıcbırsey anlamadım bayan cok bılmıs

Fikrimi sormadığınızı belirttiniz ya hani, ben de cevap verdiğiniz konuda konu sahibinin size fikir sormadığını belirttim. Zaten sizin mantığınızda biriyle polemiğe bile giremem ne yazık ki, iyi akşamlar diliyorum.

Cnm super yazmissn taam brnim dusuncelerim harfiyen keske insanlar en basindan bu kadar fewri olmasa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cikolatakizzz kullanıcısından alıntı

Kapiyi acmadim kiracam dedi yine acmadim embesil ac şu kapiyi beni binaya rezil.etme sen zaten rezil bi insansin anami uzdugum icin cok pismanim orosb.... dedi........
Inanamıyorum daha bu sabah beni sevdigini soyluyordu ...
Sen zaten iyi bii insan olsan anamla bacimla olan sorunlar bu hale gelmezdi dedi..... agzina geleni saydi yani. Kiyafetlerimi alayim evi terk edecem dedi bende pazartesi davayi acicam dedim o da insallah kurtarirsin beni kendinden anami da dedi.. kapiyi kirmak icin ugrasti polisi arayacam rezil edecem dedi . Bende kesecegim dedin ya ne acacam dedim o da senin gibi uc kurusluk insani kesipte ne yapacam dedi... ac dedi defol git dedim acmadim. Bende . Ettigi hakaretler cok canimi yakti. Onun canini acitmak istedim araliksiz hakaret ediyordu. Bende onun yakin arkadasi vardi adi koray. Ondan once koray bana evlenme teklifi etmisti kabul etmemistim . Sonra esimi kabul edince ben bi daha gorusmemislerdi. Bende keske korayla evlenseydim . Seninle evlenerek hayatimin en buyuk hatasini yaptim beni hic bi anlamda mutlu edemedin ne bi insan ne de bi kadin olarak dedim
HAkaretleri bitti .. Hiçbirsey soylemedi sustu.. bi iki defa daha ac filan dedi sonra defoldu gitti.. kesin bosaniyoruz..
iraz
off her 2 tarafta olayı bu hale gettirmiş. şu saaatten sonra zaten birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız siz. evlilikte en önemli şey saygıdır. bu ne. mahalle kavgası gibi. şu mesajda her 2 tarafıda suçluyorum ben.korayın adının me işi var şu anda. adam barışırsanız bunu unutmaz. ona hissin var demezse namerdim. adamda zaten küfürden başka şey bilmiyor.
sakin olmak denen şeyi bilmiyorsunuz.

koray konusunda hakli demiyoruz tamam yanlis yapmis ama kiz bu cumleyi butun o embesil o.. laflarini duyduktan sonra demis
hala neden erkegi hakli cikarma pesindesiniz anlayamiyorum

Cnm super yazmissn taam brnim dusuncelerim harfiyen keske insanlar en basindan bu kadar fewri olmasa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlıyorum aslında onu ilk yıl ben de çok fevriydim.
Ama bu fevriliğim yüzünden çok çirkin laflar duydum işte :S

Taş atıp da gül bekliyoruz ama öyle bir dünya yok..

ilk bir iki sene arkadaş gibi davrandım..sonra olmadı tabii empati yapmaya başladım..orta yol bulmak gerekiyor..annesi ve kardeşiyle görüşmeyen bir eş mutlu olmaz bunuda eşine yansıtır..

bacım kayınvaliden seni 3 sene sonra kabullenmiş ya.. o kabullenmediği 3 sene ne kaybettirdiki senden... ya benim fazla gururum var ya da cesaret fazlam var ya da sen biraz sevilmeyi sevyosun... kayınvalidem bana iyi olsa ne ee kötü olsa neee... bayramında giderim saygılı olurum evime gelirse başımın üstünee... halini hatrını sorarımm.. ama hepsi bu... Benim bir ANNEM var Allahım başmdan eksik etmesin o beni sevio o da bana yeter.. Sende çok Bağlanma kv birgun kırarsa üzülme diye söyledim...

Böyle konularda bir yanlış diğer yanlışı götürmüyor yalnız..Ayrıca kocam bana da "o...pu" dese, ben de neler diyebilirdim kim bilir.
Bu olayda normalleştirilecek hiç bir şey yok.

Son düzenleme:
Evliyim, Rabbime sabah aksam sükretsem yetmeyecek kadar..
Bazen kendin kayinvalide, kayinpeder vs ile iletisim kurup kendin halletmek en iyisidir, bazen esinle konusup disarda kalmak ve mesafeyi korumak, bazen kacanin istedigini yapmasi ama kadinin tamamen iletisimi kesmesi en iyisidir vs vs..
Yani durum göre bir yol izlemek gerekir..

Ama burada konu sahibesi kayinvalidesi ve görümcesi ile yasadiklarini unutamiyor ve icten ice esinide annesi ve kardesine yeterli tepkiyi vermedi diye suclu görüyor..
Bunun en iyi yolu oturup esiyle sakin sakin rahatsizliklarini konusmasiydi.
Esinin yerinede kendini koyarak, gercekten sorunlarini halletmek isteyerek ve sakin sekilde anlatarak.

Ama iste kadinlarimiz kendini ifade edemiyor.
Istiyorlarki esler leb demeden leblebiyi anlasin ve gerekeni yapsin ama erkeklerde öyle degil iste oturup anlatacaksin.

Tabi bazen tam bir öküzü olur anlatsanda anlamaz o zamanda baska yola basvurmak gerekir.

Son düzenleme:
Benim bide surasi dikkatimi cekti '' senin yuzunden annemi uzdum cok pismanim''.. baska yerdede ''fazla takiyosun onlarin oyununa geliyorsun" acaba konu sahibide herseyi anlatmiyormu? Her ezilen kadina "siddet goruyor" demeyin bence. Erkekler gormuyormu? Esiniz neyi gordude annemi uzdum pismanim diyor. Ben kadin oldugum halde annemi uzemem.. kimse icin. Sizce kocanizi biktirmis olabilirmisiniz? Hani artik yeter diye. bende bazen oyle bi sinir oluyorumki esimi bogazlayasim geliyor. Ve neler soyluyorum. Cirkinlik cirkinliktir kadini erkegi yoktur. Sanki kocaniz artik bikmis usanmis dediklerinizden gibi bisi gordum ben. Sabrinin son damlasina kadar biktirmissiniz. Annesi ve bacisi icin. Cunku diyorki annemi uzdum sonrada pismanim. Peki..kocaniz sizin aileniz icin durmadan dirdir etseydi.. eminimki alime laf edemez!!! Diye konusurdunuz. Bence konu sahibi sadece kendini hakli gosterecek yerleri anlstmissin ben bunu anladim. Cunku bi arksdas biktirdinmi diyince evet dedin anca..

aynen arkadaşım..işin kötüsü anneciğim rahmetli olunca kayınvalideme bağlandım ilk bir sene anne diyememiştimoda rahmetli olunca boşlukta kaldım uzun bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…