- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
koray konusunda hakli demiyoruz tamam yanlis yapmis ama kiz bu cumleyi butun o embesil o.. laflarini duyduktan sonra demis
hala neden erkegi hakli cikarma pesindesiniz anlayamiyorum
aynını düşünüyorum..sürekli dır dır...ve arkadaş çok şanslı biz farkındalık yaratmaya çalışıyoruz..evde 10 gün hiç onlardan bahsetmesin..ne var bu kadar yansıtmaya gerek yok..Benim bide surasi dikkatimi cekti '' senin yuzunden annemi uzdum cok pismanim''.. baska yerdede ''fazla takiyosun onlarin oyununa geliyorsun" acaba konu sahibide herseyi anlatmiyormu? Her ezilen kadina "siddet goruyor" demeyin bence. Erkekler gormuyormu? Esiniz neyi gordude annemi uzdum pismanim diyor. Ben kadin oldugum halde annemi uzemem.. kimse icin. Sizce kocanizi biktirmis olabilirmisiniz? Hani artik yeter diye. bende bazen oyle bi sinir oluyorumki esimi bogazlayasim geliyor. Ve neler soyluyorum. Cirkinlik cirkinliktir kadini erkegi yoktur. Sanki kocaniz artik bikmis usanmis dediklerinizden gibi bisi gordum ben. Sabrinin son damlasina kadar biktirmissiniz. Annesi ve bacisi icin. Cunku diyorki annemi uzdum sonrada pismanim. Peki..kocaniz sizin aileniz icin durmadan dirdir etseydi.. eminimki alime laf edemez!!! Diye konusurdunuz. Bence konu sahibi sadece kendini hakli gosterecek yerleri anlstmissin ben bunu anladim. Cunku bi arksdas biktirdinmi diyince evet dedin anca..
O Kadar iyi anlamis ve ozetlemissin ki
Aynem oyle. Bu belirsizlikle daha fazla yasayamazdim
Ya yanacagim
Ya kazanacagim....
Ikisindede net bi hayatim olCak en en azından. .
Bu dusuncedeyim
Bana hakli oldugumu yuzde yuz yanimda olduğunu hissettirseydi susardim
Anladım canım Allah rahmet eylesin.. Ama konuşmandan anladığım kadarıyla annen zaten seni çok çoooooook sevmiş.. kv içinde temkinli ol derim... Bazen istediklerinde akrep gibi sokabiliolar wallaaynen arkadaşım..işin kötüsü anneciğim rahmetli olunca kayınvalideme bağlandım ilk bir sene anne diyememiştimoda rahmetli olunca boşlukta kaldım uzun bir süre
koray konusunda hakli demiyoruz tamam yanlis yapmis ama kiz bu cumleyi butun o embesil o.. laflarini duyduktan sonra demis
hala neden erkegi hakli cikarma pesindesiniz anlayamiyorum
siz beni en başından beri hiç mi anlamadınız? ben erkegi haklı çıkarmanın peşinde degilim ki? ortada bir etki-tepki var. körükledikçe alevlenmiş kavga, sizler de odun yetiştiremediniz. ben karşılıklı sakinleşin ve sonrasında konuşun dedim en başından beri. olayı büyütmeyin dedim. konu sahibi naptı? kocasını eve almadı, üstüne koray diye biri çıktı... adam tabi ki delirir. kim delirmez ki?
yorum yazarken sert yazıyorum biraz çünkü birsinin sert yazması lazım. tulipa ve faat var bakın onlar güzelce yazmışlar. onları okuyun beni okumasanız da olur. sakin sakin yazmışlar.
siz beni en başından beri hiç mi anlamadınız? ben erkegi haklı çıkarmanın peşinde degilim ki? ortada bir etki-tepki var. körükledikçe alevlenmiş kavga, sizler de odun yetiştiremediniz. ben karşılıklı sakinleşin ve sonrasında konuşun dedim en başından beri. olayı büyütmeyin dedim. konu sahibi naptı? kocasını eve almadı, üstüne koray diye biri çıktı... adam tabi ki delirir. kim delirmez ki?
yorum yazarken sert yazıyorum biraz çünkü birsinin sert yazması lazım. tulipa ve faat var bakın onlar güzelce yazmışlar. onları okuyun beni okumasanız da olur. sakin sakin yazmışlar.
Fikrimi sormadığınızı belirttiniz ya hani, ben de cevap verdiğiniz konuda konu sahibinin size fikir sormadığını belirttim. Zaten sizin mantığınızda biriyle polemiğe bile giremem ne yazık ki, iyi akşamlar diliyorum.
Anladım canım Allah rahmet eylesin.. Ama konuşmandan anladığım kadarıyla annen zaten seni çok çoooooook sevmiş.. kv içinde temkinli ol derim... Bazen istediklerinde akrep gibi sokabiliolar walladerlerki mesafeli olursan karşındaki sana zarar vermek için yaptıgı ilk hamlede kaça bilirsin , Ancak yakın olursan kaçamazsın.. yani seni üzebilirmiş gibi mesafen olsun ama seni sevdiğinde sende sev elbette.. Senin Durumunu farklı algılamışım pardon
eşi gelince bir kahve yapayım ikimize diyebilirdi...biraz temiz hava alalım yürüyelim diyebilirdi..gerek yok bu kadar kavgaya..seçim yapılmaz ne olursa olsun..biri hanımı diğeri annesi kızkardeşi..
valla o kadar hakaretten sonra
onla evlenseydım keşke demek az kalmıshak etmıs pislik. o, o sekılde canını yakmış, konu sahıbı bu şekilde.
bana o.. dıyen adama
bende, '' keşke onla evlenseydım '' derım.
Sen bir olayı oku da öyle yorum yap bence.
Bir etki-tepki var evet..
Konu sahibesinin eşi "o...pu" "kesecem seni" dedikten sonra, konu sahibesinin "korayla evlenseydim keşke" demesi gibi.
Adam sayıp sövdükten sonra sarfediyor bu cümleyi, etki-tepki diyelim yani dimi
evet konu sahibi bir konu açarak, forumda üye olan herkese fikrini soruyor..
yani bir nevi bana da soruyor...
bana fikrini sormamış-mış falan ?
hakikaten benim mantığımda biriyle polemiğe girmemeniz daha doğru bir davranış olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?