evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

koray konusunda hakli demiyoruz tamam yanlis yapmis ama kiz bu cumleyi butun o embesil o.. laflarini duyduktan sonra demis
hala neden erkegi hakli cikarma pesindesiniz anlayamiyorum

siz beni en başından beri hiç mi anlamadınız? ben erkegi haklı çıkarmanın peşinde degilim ki? ortada bir etki-tepki var. körükledikçe alevlenmiş kavga, sizler de odun yetiştiremediniz. ben karşılıklı sakinleşin ve sonrasında konuşun dedim en başından beri. olayı büyütmeyin dedim. konu sahibi naptı? kocasını eve almadı, üstüne koray diye biri çıktı... adam tabi ki delirir. kim delirmez ki?

yorum yazarken sert yazıyorum biraz çünkü birsinin sert yazması lazım. tulipa, cryptic ve faat gibileri var bakın onlar güzelce yazmışlar. onları okuyun beni okumasanız da olur. sakin sakin yazmışlar. onlar gibi düşünüyorum ben de.

Son düzenleme:
aynını düşünüyorum..sürekli dır dır...ve arkadaş çok şanslı biz farkındalık yaratmaya çalışıyoruz..evde 10 gün hiç onlardan bahsetmesin..ne var bu kadar yansıtmaya gerek yok..

Sizin evliliğiniz kanserin son evresi gibi, can çekişiyor, günah çıkarıyor... Kavgalarınızda zirve yapmışsınız, 30 yılda edilmez birbirine o tip laflar..

Son düzenleyen: Moderatör:

Ama bisey dicem arkadasim kusura bakma ama sende az diilsin yani KORAY ne alaka basindan beri sana hak weriyorum we cok uzuldum durumunuza 1 saattr tum yorumlari okudum yazik olmus cok doldurusa gelmissin inanilmaz yani ama bence bu iliskide sende biraz haksizdin genel olarak ewlilik ozweri anlayis ister kimse kv sine bayilmaz mesafe mesafe mesafe keske mesafe koysaydin her bulusulcak zamanda gorusmeyip bahane yaratsaydin gozden uzak olunca kawgalarda azalirdi esine cok kizdim laflari cok igrenc ama sende onu cok sinirlendirmissin hele koray lafinda seni cok ayipladim resmen gazlarla we fewri dawranislarla bir ewlilik defteri daha kapaniyor su mubarek ayda seytani bi kere daha sewindirdiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ailen nerede onlarin yanina gidebilirmisin? Buyuk bi ihtimal yarin kv aricak gorumcen aricak sana kizicaklar esin gelicek aranizda daha sakin bi konusma gececek aile cok onemli arkanda dururlarsa seni ki.se ezemez

valla o kadar hakaretten sonra
onla evlenseydım keşke demek az kalmıs hak etmıs pislik. o, o sekılde canını yakmış, konu sahıbı bu şekilde.
bana o.. dıyen adama
bende, '' keşke onla evlenseydım '' derım.

aynen arkadaşım..işin kötüsü anneciğim rahmetli olunca kayınvalideme bağlandım ilk bir sene anne diyememiştimoda rahmetli olunca boşlukta kaldım uzun bir süre
Anladım canım Allah rahmet eylesin.. Ama konuşmandan anladığım kadarıyla annen zaten seni çok çoooooook sevmiş.. kv içinde temkinli ol derim... Bazen istediklerinde akrep gibi sokabiliolar walla derlerki mesafeli olursan karşındaki sana zarar vermek için yaptıgı ilk hamlede kaça bilirsin , Ancak yakın olursan kaçamazsın.. yani seni üzebilirmiş gibi mesafen olsun ama seni sevdiğinde sende sev elbette.. Senin Durumunu farklı algılamışım pardon

koray konusunda hakli demiyoruz tamam yanlis yapmis ama kiz bu cumleyi butun o embesil o.. laflarini duyduktan sonra demis
hala neden erkegi hakli cikarma pesindesiniz anlayamiyorum

ya konu sahibi korayı o.. lafından önce söylediyse kocasını haklı bulacak mıydınız?

Son düzenleme:
Bide.. esinize durmadan diyeceginize.. hic kv ve gorumcenizle oturupta konusmayi aranizdaki sorunlsri halletmeyi denedinizmi? esini ksristirmadan. Eger anne abla olarak goruyosan neden konusmadin? Ben gorumcemle sorun olsa zank giderim yanina noluyo derim. Aramizda hallederiz

eşi gelince bir kahve yapayım ikimize diyebilirdi...biraz temiz hava alalım yürüyelim diyebilirdi..gerek yok bu kadar kavgaya..seçim yapılmaz ne olursa olsun..biri hanımı diğeri annesi kızkardeşi..

Sen bir olayı oku da öyle yorum yap bence.
Bir etki-tepki var evet..

Konu sahibesinin eşi "o...pu" "kesecem seni" dedikten sonra, konu sahibesinin "korayla evlenseydim keşke" demesi gibi.

Adam sayıp sövdükten sonra sarfediyor bu cümleyi, etki-tepki diyelim yani dimi

merve sırf yorum yapmak ıcın yorum yapıyorsun
tam sıddet yanlısı bır erkek tarzında kısılıge sahıpsın
ustelık yazdıgın seyler cok bos ve sacmalık abıdesı
sanane benım kocamdan onumdan buramdan
sen kendı ısıne baksana
hem benım esım erkek oldugu halde senın gıbı dusunmuyor kısacası sanane benden

evet konu sahibi bir konu açarak, forumda üye olan herkese fikrini soruyor..
yani bir nevi bana da soruyor...

bana fikrini sormamış-mış falan ?

hakikaten benim mantığımda biriyle polemiğe girmemeniz daha doğru bir davranış olacak..

beni istemeyen rahmetli kayınvalide görümcem ve çocukları geldiğinde bana kalmaz diye yemek saklardı:2:

Bu konu gercekten cok tek tarafli anlatilmis. Esin yaptiklarini asla savunamam. Ama konu sahibi ne yapmis, onlari da merak ediyorum. Bu adam ruh hastasi mi ki durup dururken cinnet gecirmis? Olaylar nasil bu hale geldi? Esiniz neden sizin icin annesini uzdugunu, pisman oldugunu soyledi? "Beni kendinden kurtar" lafini neye istinaden soyledi?

Siz cocugunuzun dusmesiyle kayinvalide ve gorumceyi suclamissiniz. Sizi dovduler mi, yoksa dussun diye kasten birsey mi icirdiler? Birini cocugunun dusmesiyle suclamak kolay degil, ve gercekten hakli sebebin olmasi gerekir. "Tartisiyoruz, uzuntuden dustu" gibi birsey diyecekseniz, sizin de agzinizin ayari yok demektir. Cok sig birsey olur bu.

Sizin Koray meselesini acmaniz... Bu evlilikte karsilikli olarak cirkinlesilmis. Ve bitirilmesi daha hayirli gibi geldi bana. Ne siz siddet gorun, ne de siddet gosterin. Sonlandirin, yolunuza bakin.

eşi gelince bir kahve yapayım ikimize diyebilirdi...biraz temiz hava alalım yürüyelim diyebilirdi..gerek yok bu kadar kavgaya..seçim yapılmaz ne olursa olsun..biri hanımı diğeri annesi kızkardeşi..

ayyy walaa kızıyorumm eşin sana o...pu dese gel kahve içelim sakinleşelim dicekmisin kuzu yapma yaaaaaaa

Her iki tarafta kendine göre haklı. Adamın yaptığı hakaretler ve tehditlerin affedilir yanı yok. Ama bir de adam bu hale nasıl geldi onu sorgulamak lazım. Eve her geldiğinde senin annen şöyle, senin kardeşin şöyle tarzında konuşmaları hiç bir erkek kaldırmaz. Bir yerden sonra patlar. Bilmiyorum ben burada bütün faturanın konu sahibinin eşine kesilmesini doğru bulmuyorum.

evet aynen katiliyorum
ne olursa olsun erkek eger erkekse tabiki asla karisini o... demez diyemez
o erkegi savunan insanada insan demem ben
inanamiyorum ya savunanlar erkek olsa bi nebze anlayacagim

canım konu sahibi arkadaş ve eşi birbirlerini seviyorlar ayrılmazlar bence boşyere tartışmayın yazıktır gece vakti mübarek ramazan ayı geldi

Siz alıntılayıp uzattıkça cevap vermek zorundayım. Dövülmeyi hak ediyor muyum sorusu nerede acaba? Size bu konuda fikrinizi sormadığını açık açık yazdığım halde anlayamamayı nasıl başardınız büyük çaba istiyor doğrusu. Bir derdiniz varsa özel mesaj köşesi var, sizin kadar saygılı biri konuyu polemikle meşgul etmesin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…