evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

niye sen töberikmisin

evet aynen katiliyorum
ne olursa olsun erkek eger erkekse tabiki asla karisini o... demez diyemez
o erkegi savunan insanada insan demem ben
inanamiyorum ya savunanlar erkek olsa bi nebze anlayacagim
anlamadıgım da ne bılıyor musun? o... dıyen adamın ''onla evlenseydım' lafına pek takmaması gerek
sonucta nikahlı eşine o.. demıs adam
alacagı cevaba da tepkı göstermesı çelişkili
hem namusuna dil uzat, hem kadın o lafı deyınce çıldır

ayyy walaa kızıyorumm eşin sana o...pu dese gel kahve içelim sakinleşelim dicekmisin kuzu yapma yaaaaaaa

arkadaş kendi söylediklerinin hepsini yazmamışta olabilir canım..tek taraflı düşünme bence bunlar çıkarmış işin herşeyini birde arkadaş şu an çok kızgın kayınvalide görümceye..aynı evde yaşamıyorlar halbuki:26:

Bende konuyu ilk okudugum andan itibaren tekrar barisacaklarini düsünüyorum.
Konu sahibide eside saman alevi gibi alevlenmis yarina sönerler.

Yazmayacaktim hic ama belki okurda bundan sonra daha dikkatli olur diye yazdim.

Cünkü sayginin bu kadar düstügü evliligin sonu ayriliktir, bari bundan sonra saygili olun artik ne kadar kaldiysa...

Son düzenleme:
OFFFFFFFF YETERIN BEEEEEE BURDA KIz DERDINI ANLATMIS COZUM ARIYOR FIKIR SORUYOR.. IYICE BIRBIRINIZE GIRDINIZ BEEE

CENNET MAHALLESINE CEVIRDINI burayi YETERRRRR

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence yani bana gore adam o.. demis nikahli karisina hala neyin teranesi bu? bunuda savunan varsa artik ne diyeyim. hani biri diyodu ya etki-tepki diye. al esi o... demis bayanda keske korayla evlenseydim demis. buda etki-tepki o zaman

Anlıyorum aslında onu ilk yıl ben de çok fevriydim.
Ama bu fevriliğim yüzünden çok çirkin laflar duydum işte :S

Taş atıp da gül bekliyoruz ama öyle bir dünya yok..

Ewlilikte altin kurallar war kawgami edildi orayi terk et haksiz olan gelir ozur dilemeye
Kv sewmiomusun mesafe koyacaksin az gorusceksin
Kendine yapilmasini istemedigini ona yapmiycaksin
We erkegi yola getirmenin kendine cekmenn cok yolu war en buyuk anahtar sakin olmak zaten o hayasini anlar arkanda onunde dolanir sewiyosa
Ben cok uzuldum walla kocasi haksiz asla sawunmuyuyorum ama cikolatada kiskirtmis cok hele koray lafina ben olsam o off off offf bence ewliligin bitme noktasi o olmus hersry unutulsada kocasinin darplari cikolatanin gozubun onunden gitmiycek kocasida koray lafi aklina gelcek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu konuda konu sahibini haklı gördüm. Karşılıklı hatalar yapılmış olabilir ama her ne olursa olsun adam(!) karısını darp ediyor kesmekle tehdit ediyor üstüne o..... diyor sonra kadın neden keşke bilmem kimle evlenseydim demişmiş. iyi demiş az bile demiş.

Ne bir erkek sevdigi kadina helede karisina namusuns o..pu der. Nede bir kadin sevdigi adama sen adammisin der.

Kusura bakma ama zaten senden coktaaaan sogmus. Hayattan bikmis. Yoksa kim kalkipta karisina or.pu diyecek kadar rahat olur. Bide en baslarda sanirim beni mutlu edemedin hic bir zaman adammisin gibi laf etmslissin.

Arkadaslar sirf hemcinsimizi hakli gormek icin yorum yapmayalim iyice okuyalim. Bazi seyleri gorebiliriz. Benim esim evliligimizin ikinci senesi oyle bir dirdir yaptiki ailemle ilgili inanin bana nefet etttirdii. Hergun dirdir. Hergun laf sokmak. Sunu surdan alirmisin desem yok su yok bu suratsizlik. Inanin esim ile napiyoz biz diye farkina varmasaydik coktsn bosanmistik. Ben yaninda yatmak bile istemiyordum. BIKTIRMISTI

ne mi oldu.. cok sukur halaaa evli ve cokkk mutluyuz. Hakaretler edildi. Itip kalkmalar edildi... iyiki ayrilmamisiz. Saygimizda sevgimizde askimizda bitmedi

aynını düşünüyorum..sürekli dır dır...ve arkadaş çok şanslı biz farkındalık yaratmaya çalışıyoruz..evde 10 gün hiç onlardan bahsetmesin..ne var bu kadar yansıtmaya gerek yok..

Evet ya nekadar şanslı....Ben ogünlerde iletişim kuracağım ,dertleşeceğim bir Allah'ın kulu yoktu..kk yoktu...Olsaydı keşke..

belli sen baya yumuşak karınlı bir arkadaşımızsın.. sanırım senin yanında ben cadı kalıyorumm... Bakış açısı işte bu da senin düşüncen... sen kendi düşüncelerinle,kiliğinle kendi hayatını yaşarsın , bende benimkiyle elbette.. Allah müşkül duruma düşürmesin kimseyi

Neyse zaten konu sahibide burayi pek umursamiyor, belki esi geldi bile eve:))

Insallah sorunlarimizi derin bir nefes alip sakince konusmayi ögreniriz..

Iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…