- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Bu konu gercekten cok tek tarafli anlatilmis. Esin yaptiklarini asla savunamam. Ama konu sahibi ne yapmis, onlari da merak ediyorum. Bu adam ruh hastasi mi ki durup dururken cinnet gecirmis? Olaylar nasil bu hale geldi? Esiniz neden sizin icin annesini uzdugunu, pisman oldugunu soyledi? "Beni kendinden kurtar" lafini neye istinaden soyledi?
Siz cocugunuzun dusmesiyle kayinvalide ve gorumceyi suclamissiniz. Sizi dovduler mi, yoksa dussun diye kasten birsey mi icirdiler? Birini cocugunun dusmesiyle suclamak kolay degil, ve gercekten hakli sebebin olmasi gerekir. "Tartisiyoruz, uzuntuden dustu" gibi birsey diyecekseniz, sizin de agzinizin ayari yok demektir. Cok sig birsey olur bu.
Sizin Koray meselesini acmaniz... Bu evlilikte karsilikli olarak cirkinlesilmis. Ve bitirilmesi daha hayirli gibi geldi bana. Ne siz siddet gorun, ne de siddet gosterin. Sonlandirin, yolunuza bakin.
belli sen baya yumuşak karınlı bir arkadaşımızsın.. sanırım senin yanında ben cadı kalıyorumm... Bakış açısı işte bu da senin düşüncen... sen kendi düşüncelerinle,kiliğinle kendi hayatını yaşarsın , bende benimkiyle elbette.. Allah müşkül duruma düşürmesin kimseyi
evet evlilik kolay yürümüyor..bence arkadaş eşini seviyor kızgın kendi tarafından yazdı..arkadaşlar boşanın dedi diye yarın dilekçe varmeye gideceyini sanmıyorum..
barıştı kanımcayazmıyorrr
keşke bende evi terkedebilsem o gücü bulabilsem kendimde. bıktım tek başıma hayat yaşamaktan
kusura bakmayın konunuza daldım hiçbir fikir veremeden. ama içimden böyle geldi birden.
konu sahibi gitti biz hala tartışıyoruz hayırlısı olsun konu sahibi için. haydi sahura hayırlı ramazanlar kızlar...
tek başına yaşadığından terk ettiğin şey bu durumda EVİN mi oluyorkızzz neyin var bacım senin?
off bu halde de güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün emi :)
bana tek başıma hayat yaşatan EŞimi bu evde bırakıp terketmekten bahsettim
Bence Koray'la evlenseydim yerine bin pişmanım seninle evlendiğime dersin o mesajı alır zaten.
Üstüne o lafı duyunca üzülür, sinirlenmekten çok. Ben eşime böyle dediğimde önce evlenmeseydin be o zaman demişti.
Ayrılıyoruz bitti dedik sözde bir kaç saat sonra yazardı: Gerçekten pişman mısın benle evlendiğine?
Niye? Adama dokundu çünkü. Seven hiç bir erkek karısına böyle hissettirmek istemez.
Şimdi barışsan bile adamın aklına bu isim gelecek mesela KORAY deyince direk bu olay canlanacak zihinde.
1 yıllık evlilikte sinirler nasıl bu kadar tükenmiş durup sorgulamak lazım.
Ortada başka bir kadın yok sadece kv görümce sebepli bu noktaya gelindiyse el birliğiyle olmuştur.
Adamı katil, küfürbaz ilan etmeden evvel olayın başlangıç noktasına bakmak gerek.
Herkes ortadan bir yerlerden kesit alıp al bak bu denir mi bu denirse haketmiştir diyor ama.
Doğru olan en baştan ele almak konuyu..
Not: Görümceme kılım, kaynıma nefret doluyum, kayınpederi Allah'a havale ettim, kaynanama nötr haldeyim..
Evliliğimdeki %90 kavgaların altında onlar yatmaktadır..
Ne zamanki onlara sinir olup eşime pöykürdüm, o da çirkinleşti bana karşı, ailemin açığını aradı falan..
Sonra doğruyu buldum ölüler sanki kimsesi yok gibi davranıyorum huzur buldum..
Onun da kafası rahat etti görüş bilmem ne demiyor..
Tabi ben de 1 yıl sonra buldum doğru yolu.. Senin de bulacağına inanıyorum.
Tavsiyem ölmüşler gibi davranman.. Ciddi anlamda ama..
eşin görüşüyor değilmi ailesiyle bu kısım önemli arkadaş eşinide zorlayabilr işler iyice sarpa sarar..Bence Koray'la evlenseydim yerine bin pişmanım seninle evlendiğime dersin o mesajı alır zaten.
Üstüne o lafı duyunca üzülür, sinirlenmekten çok. Ben eşime böyle dediğimde önce evlenmeseydin be o zaman demişti.
Ayrılıyoruz bitti dedik sözde bir kaç saat sonra yazardı: Gerçekten pişman mısın benle evlendiğine?
Niye? Adama dokundu çünkü. Seven hiç bir erkek karısına böyle hissettirmek istemez.
Şimdi barışsan bile adamın aklına bu isim gelecek mesela KORAY deyince direk bu olay canlanacak zihinde.
1 yıllık evlilikte sinirler nasıl bu kadar tükenmiş durup sorgulamak lazım.
Ortada başka bir kadın yok sadece kv görümce sebepli bu noktaya gelindiyse el birliğiyle olmuştur.
Adamı katil, küfürbaz ilan etmeden evvel olayın başlangıç noktasına bakmak gerek.
Herkes ortadan bir yerlerden kesit alıp al bak bu denir mi bu denirse haketmiştir diyor ama.
Doğru olan en baştan ele almak konuyu..
Not: Görümceme kılım, kaynıma nefret doluyum, kayınpederi Allah'a havale ettim, kaynanama nötr haldeyim..
Evliliğimdeki %90 kavgaların altında onlar yatmaktadır..
Ne zamanki onlara sinir olup eşime pöykürdüm, o da çirkinleşti bana karşı, ailemin açığını aradı falan..
Sonra doğruyu buldum ölüler sanki kimsesi yok gibi davranıyorum huzur buldum..
Onun da kafası rahat etti görüş bilmem ne demiyor..
Tabi ben de 1 yıl sonra buldum doğru yolu.. Senin de bulacağına inanıyorum.
Tavsiyem ölmüşler gibi davranman.. Ciddi anlamda ama..
kız seanna senmisinnnayolll 2 ayrı ncktenmi yazıonnn
Hayır tek nick yetiyor bana çok şükür
Aminn.... niye gülüm biblomusun sen niye sen tek yaşacakmışsın.. walla ben o uzanınca bile gidip onu ittiriom kenaraya kay beraber izliyek diyee...seni niye yalnız olacakmşsın ki:)
yahu ben çözemedim şu kk yı.. seanna nın profiline bakyom senin yazdığın görünüor onun son etkinliğindee ayyyy bende hiç bilmiom galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?