- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
bende öyleyim hep öyle davrandım öyle seviyorum kedi gibi dibinde temas halinde oldumhep. öyle mutluyum cunku. ama o kaçıyor sanki ben yokmuşum gibi davranıyor sıkıldım artık önemsenmemekten. madem yokmuşum gibi yapacaktı evlenmeseydi de olmasaydım.
neyse sorma döktürme incilerimi kardeş şimdi kızın konusuna yeni konu getirmeyelim
eşin görüşüyor değilmi ailesiyle bu kısım önemli arkadaş eşinide zorlayabilr işler iyice sarpa sarar..
faatla arkadaşız ondan öyle görünüyor kız ilahi yaa alemsin
yahu ben çözemedim şu kk yı.. seanna nın profiline bakyom senin yazdığın görünüor onun son etkinliğindee ayyyy bende hiç bilmiom galiba
bu kısım önemliydi arkadaşım iyi oldu yazdığınGörüşüyor ne kelime telefonda onlarla yaşamaya devam ediyor gibi
Çok sinirlenince dişlerimi sıkıyorum, sesini duymamak için son ses müzik açıyorum ne yapayım..
Onun ailesi kötü de olsalar onun için değerli ve bu asla değişmeyecek anladım..
Ben onlar hakkında kötü konuştukça daha da değerli oldular üstelik.
Yoklarmış gibi davranınca ben de huzur buldum.
Aynı şehirdeyiz ama iki kez görüştüm..
Onun dışında eşim bana zorla gel yap demez.
Çünkü huzursuzluktan o da bıktı..
Eskiden niye aramıyorsun diye kavga ederdi benimle..
Şükür bitti o günler. Şimdi ben uyandım o konuşurken annesini alıyorum tek nasılsın diyorum aramış sayılıyorum.
Diğerleri ile aynı ortama girince meraba, hoşgeldin, hoşbulduk bu kadar. Nasılsın bile demem soran olunca yarım ağız cevap veririm..
Böyle daha iyiyim..
Bence konu sahibinin eşi de bu yola gelecek gibi ama.
Dır dır dır başının etini yerse olmaz.
Adam huzuru bulunca ne görüş der ne sor der huzur daha tatlı gelecek..
Bunlar acı deneyimler oldu, ders almışlardır karşılıklı inşallah
tamam.. kapatalım tabiki:) ama madem o sen yokmuş gibi davranıyo sende o yokmuş gibi davran.. kanepeye uzanında git üstüne oturr nasılsa o yokaayyyy kanımca çok konşmaktan saçma espriler yapar oldum ben en iisi gidemde kocama sahur hazırlayam... inşallah çikolatakızzda iyidir..
hahahaa noluyor diye bağırısada sen yokmuşsun gibi davranıyorum mu diyeyim
bu kısım önemliydi arkadaşım iyi oldu yazdığınzahmet verdk sanada
:13:...................................Ne demek.. Arkadaşa faydamız olsun yeter
weiscim evlimisin bilmiyorum..
en iyisi erkeği aradan çıkarmak ve problemlerini kendin halledebilmek..her şeyi yetiştitrmemek ..boşver demek..aynı evde değiller sonuçta..
birebir yaşadım bunları..
kayınvalidesini arada arasın eşi söylemeden arada gel kahve içelim bir yerde desin..lafmı soktu duymazlıktan gelsin..
ayrı illerde yaşıyolarmış zaten,kahve içeezler herzaman :)
iyide konu sahibi kayınvalidesinin telefonda sesini kaydetip
eşine dinletmiş,eşide bunları duyunca senin yanındayım demişti
ne olduda böyle olmuşlar?
konunun hepsini okumadım da
yine konuşuyormuş arkadaş bana şöyle böyle yapıyorlar diye..eşide idare ediyormuş sanırım ama tartışmaya başlamışlar bir şekilde dayak yok ama sözlü bayağı bir ileri gitmişler..allah iyi etsin:26:
yine konuşuyormuş arkadaş bana şöyle böyle yapıyorlar diye..eşide idare ediyormuş sanırım ama tartışmaya başlamışlar bir şekilde dayak yok ama sözlü bayağı bir ileri gitmişler..allah iyi etsin:26:
Ya hic ama hic sevmem eski konulara bakmak ama insan ister istemez merak ediyor. Bilmjyorum ayni kisi icinmi ama " nisanlim beni dovdu bende nisani attim" yazmis biyerde. Ayni kisi ise..kusura bakma siddete karsi donduysen darp ettiye karsi bu tepkin sacma. Bence onun ceneni alip sikmasi degilde senin agrina sozleri gitmis. Yani anasini bacisini benim icin birakacak beni hakli gorecek.. istemisin.. sacmalamissin.. kusura bakma! Eger ayni kisi degilse affola!
Konu sahibi naptı özet geçecek olan var mı? Eve gitmedi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?