evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

tamam canımmm.. kapatalım tabiki:) ama madem o sen yokmuş gibi davranıyo sende o yokmuş gibi davran.. kanepeye uzanında git üstüne oturr nasılsa o yok aayyyy kanımca çok konşmaktan saçma espriler yapar oldum ben en iisi gidemde kocama sahur hazırlayam... inşallah çikolatakızzda iyidir..

eşin görüşüyor değilmi ailesiyle bu kısım önemli arkadaş eşinide zorlayabilr işler iyice sarpa sarar..

Görüşüyor ne kelime telefonda onlarla yaşamaya devam ediyor gibi
Çok sinirlenince dişlerimi sıkıyorum, sesini duymamak için son ses müzik açıyorum ne yapayım..
Onun ailesi kötü de olsalar onun için değerli ve bu asla değişmeyecek anladım..

Ben onlar hakkında kötü konuştukça daha da değerli oldular üstelik.
Yoklarmış gibi davranınca ben de huzur buldum.
Aynı şehirdeyiz ama iki kez görüştüm 10 ayda..
Onun dışında eşim bana zorla gel yap demez.
Çünkü huzursuzluktan o da bıktı..

Eskiden niye aramıyorsun diye kavga ederdi benimle..
Şükür bitti o günler. Şimdi ben uyandım o konuşurken annesini alıyorum tek nasılsın diyorum aramış sayılıyorum.
Diğerleri ile aynı ortama girince meraba, hoşgeldin, hoşbulduk bu kadar. Nasılsın bile demem soran olunca yarım ağız cevap veririm..

Böyle daha iyiyim..

Bence konu sahibinin eşi de bu yola gelecek gibi ama.
Dır dır dır başının etini yerse olmaz.
Adam huzuru bulunca ne görüş der ne sor der huzur daha tatlı gelecek..

Bunlar acı deneyimler oldu, ders almışlardır karşılıklı inşallah

Son düzenleme:
bu kısım önemliydi arkadaşım iyi oldu yazdığınzahmet verdk sanada

hahahaa noluyor diye bağırısada sen yokmuşsun gibi davranıyorum mu diyeyim

İki taraf da öyle hatalı ki diyecek laf bulamadım bu konuya. Barışırsanız birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız? Hayırlısı olsun.

hahahaa noluyor diye bağırısada sen yokmuşsun gibi davranıyorum mu diyeyim

hee tıpkı senin benim yoksaydığın gibi de... kavga ettin olmadı yuttun olmadıı bide böyle dene kız bakma bana nasıl istersen öyle davrannn kuzummm Allahım seni mutlu etsin İnşallah

ayrı illerde yaşıyolarmış zaten,kahve içeezler herzaman :)
iyide konu sahibi kayınvalidesinin telefonda sesini kaydetip
eşine dinletmiş,eşide bunları duyunca senin yanındayım demişti
ne olduda böyle olmuşlar?
konunun hepsini okumadım da

yine konuşuyormuş arkadaş bana şöyle böyle yapıyorlar diye..eşide idare ediyormuş sanırım ama tartışmaya başlamışlar bir şekilde dayak yok ama sözlü bayağı bir ileri gitmişler..allah iyi etsin:26:

aslında herşey orada bitebilirdi,görümcesinin nişanına gitmek istemiyordu
gitmiyorum bitti,artık sende gördün,bana hak verdin deseydi
olay orada kapanmış olurdu,fazla uzamış
tamda ramazanın ilk günü
neyse hayırlısı olsun ...

Ya hic ama hic sevmem eski konulara bakmak ama insan ister istemez merak ediyor. Bilmjyorum ayni kisi icinmi ama " nisanlim beni dovdu bende nisani attim" yazmis biyerde. Ayni kisi ise..kusura bakma siddete karsi donduysen darp ettiye karsi bu tepkin sacma. Bence onun ceneni alip sikmasi degilde senin agrina sozleri gitmis. Yani anasini bacisini benim icin birakacak beni hakli gorecek.. istemisin.. sacmalamissin.. kusura bakma! Eger ayni kisi degilse affola!

Eve dönün haklıyken haksız duruma düşmeyin felan yazmıştım alıntılayıp eve döndüğünüzü yazmışsınız. keşke o an bilgisayar başında olabilseydim kapıyı açmanızı ama o yokmuş gibi davranıp konuşmamanızı söylerdim ama işler sarpa sarmış. Kapıda kalmış bir adam ağzına ne gelirse söyler.Hayvanın erkeği bile dişiye göre bir agresifdir. Doğalarında var yani..

Bakın evlilik çok zor. Hele ki çoğu erkek annesine düşkündür, haksız olduklarını bilseler bile söz söyletmezler, Adil yaklaşmazlar. yıllar geçtikçe bu değişir. En azından ilk yıllardaki hırçınlıkları azalır. Evet kötü bir tartışma yaşamışsınız, söylenen sözler vs. çirkin ama kestirtme kendini sözünün gerçeklik payı çok düşüktür. Her lafta sözde tehditte yapacak olsalar evli çiflerin %70 mezarda olurdu. Sadece Sinir anında yakışıksız bir söz. Bu hale gelecek bir durum değildi. Tabiki haddini bildirecektiniz ama en son kapıyı açmamanız, size ettiği hakaret ve sizinde keşke öteki ile evlenseydim sözünden sonra bu evlilik biraz zor toparlanır yada toparlanamaz.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Takmayin bu kadar , kv , gorumce onlar fani dünyanın geçici sıkıntıları , anlaşmamak en iyisi fazla yüz, goz, samimi olmazsınız ışte :)
Şiddete eğilimli bir adamlada 1dk geçirmeyin, onlar öyle gelmis öyle giderler

Son düzenleme:

bence eski konulara bakmak objektiflik açısından önemli...

Konu sahibi naptı özet geçecek olan var mı? Eve gitmedi değil mi?

Eve gitmiş. eşi gelmiş sonra kapıyı aç eşyalarımı alıp gidicem demiş itiş kakış olmuş sanırsam konu sahibi açmayınca kapıyı eşi ona senin yüzümden anamla kötü oldum embesil vs. demiş en önemlisi o..... demiş. Bunun üzerine konu sahibi de ona senle evleneceğime koray ile evlenseydim demiş sonra eşi biraz daha kapıyı aç aç demiş çekmiş gitmiş. Konu sahibi eşine pazartesi davayı açacağını söylemiş eşi de kurtar beni kendinden tarzı konuşmuş. Ben bu kadar anladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…