evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

teşekkür ederim
Oha ya iyice kötü olmuş

şimdi biz olayı tek taraflı dinleyip okuyoruz,konu sahibi ne yazarsa onu biliyoruz,birde karşı tarafın yazdıklarını okuma fırsatımız olsaydı keşke.konunun bir başlangıcı olmalı,herkes işte vayy karısına nasıl o....u der yazmış üstüne basa basa,ama bu adam delimi kendi kendine durup dururken mi karısına bu kelimeyi söyledi,ha bu adamı hiçbirşekilde haklı kılmaz ama ben olayın tek taraflı olduğunu düşünmüyorum,ayrıca ne olursa olsun keşke korayla evlenseydim daha da kötüsü bana kocalık,erkeklik yapamadın gibi bir cümle kurabilen bir hanımın olayın başlangıcını fitillediğini düşünüyorum.

sonuç olarak her iki tarafta suçlu ama bu saatten sonra iki tarafta bu kadar çirkinleştikten sonra bu evlilik bugün bitmese yarın biter,sevgi saygı hiçbirşey kalmamış.

Şimdi buraya gelip baristik dese bi dert,boşaniyoruz dese bi dert. Konu sahibi arkadasim başinizda bi büyüğünüz bulunsun,işler ciğrindan cikmis cikcagi kadar,daha kotu şeyler yasanmasin allah korusun. Sakin olmaya bak. Sana ettiği hakaretleri illaki vakti gelince yedirirsin ona. Şu an boşanmayi falanda birak bi dur bakalim şöle...boşanirsin o iş kolay. Neden bu hale geldiginizi anlamaya calis,sendede hatalar vardir mutlaka , burda yazilanlarin çok fazla etkisinde kalmamaya calis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada yatarken saga yada sola dönemiyorum . Siddet degil ki diyenlere bu sozumm . Yumruklarinin arasina alip sikmisti cenemi. Sag ve soka donunce aciyor o sıktigi yerler

Bu arada yatarken saga yada sola dönemiyorum . Siddet degil ki diyenlere bu sozumm . Yumruklarinin arasina alip sikmisti cenemi. Sag ve soka donunce aciyor o sıktigi yerler

Canım darp raporu aldın mı bilmiyorum ama almadıysan hemen çık, al. Aileni ara, haberdar et. Mümkünse çağır, yanına gelsinler. Ben ne yaptım da böyle oldu deme, şiddet alışkanlıktır, bi başladı mı artarak devam eder. Kendini koru, önemli olan sensin.

DArp raporu almak icin aksam gittim hastaneye. Tutanak tutup polise haber vereceklerini soylediler. Polise haber vermemeleri icin cikip geri geldim. Polise haber verirlerse ailem direkt duyar zaten. Tanidiklar var. Babam kalkar buraya gelir esimi cok kotu yapar. Zaten kalp hastasi babam 65 yasinda bu yastan sonra bide kendimle mi ugrastiracam adamı.
Bu isi sessizce bitirmeliyim. Zaten o da istiyor . En iyisi pazartesi bi anlasmali bosanma protokolü hazirlayip onune koymak. Imzalasin mahkemeden gun alalim. Ondan sonra da herkes kendi yoluna. Anasiyla bacisiyla mutlu mesut yasasinlar .
Az once geldi ise gidecekmis. Kapiyi anahtarla acmaya calisti ama kapi açılmıyor herhalde bozulmus o anahtar seysi. Ben banyoya kilitledim kendimi. Alamadan gitti.

polise haber vermen lazımdı. boşanmak için elinde bu belge şart. çünkü önemli. eve almaman hep bu sebeple. nasıl ispat edeceksin şimdi bu olayı.

Peki sessizce bitirdiğinde ailen niye bizim haberimiz yok demeyecek mi? Yüzeysel de olsa haberleri olsun bence boşanacağından, kararlılığından. Evlenirken kendi başına evlenmedin sonuçta, boşanırken de öyle boşanma. Baban için daha yıpratıcı olur sessizce bitirmen.

Eve giremedi mi ?
Konuşma geçti mi aranızda ?

Haklisin ama kiyamiyorum onlara.
Zaten istememislerdi. Esimin ailesi dogulu. Biz batili. Aramizda hep bi kültür farki olmustu. Onlar kapali gelirken dugunlere ben straplez giydigim icin dislandim tabi ister istemez. Hani sozle ifade edilmiyor bu ama nasil desem. Onlardan biri olmadim hic. Oyle gormedilerm amaa diger gelinlerin kapali ev hanii ben onlara gore faxla acik ve calisan. Ister istemez sırıtti . Bu farkli bisey ya. Onlar dine daha duskun galiba. Bizmi onlar kadar dindar degiliz acaba. Ben mesela babamin yaninda rahatlikla kot sort kisa straplez giyerim ama onlar bunu saygisizlik olarak ayip olarak degerlendiriyor. . Bilmiyorum ki kafam bi dunya sağlıklı düşünemiyorum su an..

polise haber vermen lazımdı. boşanmak için elinde bu belge şart. çünkü önemli. eve almaman hep bu sebeple. nasıl ispat edeceksin şimdi bu olayı.

Haklisin cok cok haklisin
Mantigim da bana ayni seyi söylüyor .

Kıyamıyorsun ama eninde sonunda öğrenecekler durumu. Eğer aklında boşanmam gibi bi ihtimal varsa bilemem ama kararlıysan söylemelisin. Aileni ara, biz tartıştık, iyi değiliz, durum ciddi mümkünse gelebilir misiniz de en azından fikirleri olur, alıştıra alıştıra söylersin

işte benim yorumlarımın kanıtı bu ... nişan aşamasında ya da sevgiliyken yaşanılan olumsuzluklar evlendikten sonra asla düzelmez
daha beter olur da DÜ ZEL MEZZZ.........

sizin yorumunuzu bulamadım ama konu sahibinin başına gelecekler taa o zamanlardan belliymiş :26: daha çok zarar almadan kurtarır inşallah kendini..

her zaman derim. 2 aile de,yetiştiriliş,kültür gibi çok belirgin farklar varsa,olmuyor. zorluyorsun bir süre. ama bu sadece süreyi uzatıyor belki.sonucu değiştirmiyor.,istisnalar hariç. ondada mutlaka çok daha farklı etkenler vardır devamı sağlayan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…