- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
eve gitmiş. Eşi gelmiş sonra kapıyı aç eşyalarımı alıp gidicem demiş itiş kakış olmuş sanırsam konu sahibi açmayınca kapıyı eşi ona senin yüzümden anamla kötü oldum embesil vs. Demiş en önemlisi o..... Demiş. Bunun üzerine konu sahibi de ona senle evleneceğime koray ile evlenseydim demiş sonra eşi biraz daha kapıyı aç aç demiş çekmiş gitmiş. Ben bu kadar anladım
Cok kotuyum. ........
Yine gelir şimdi eşin sabah oldu diye, sakın açma kapıyı, bi şekilde mecbur kalırsan da mutfaktan uzak dur ve kendini korumaya al derim.
Bu arada yatarken saga yada sola dönemiyorum . Siddet degil ki diyenlere bu sozumm . Yumruklarinin arasina alip sikmisti cenemi. Sag ve soka donunce aciyor o sıktigi yerler
Canım darp raporu aldın mı bilmiyorum ama almadıysan hemen çık, al. Aileni ara, haberdar et. Mümkünse çağır, yanına gelsinler. Ben ne yaptım da böyle oldu deme, şiddet alışkanlıktır, bi başladı mı artarak devam eder. Kendini koru, önemli olan sensin.
polise haber vermen lazımdı. boşanmak için elinde bu belge şart. çünkü önemli. eve almaman hep bu sebeple. nasıl ispat edeceksin şimdi bu olayı.DArp raporu almak icin aksam gittim hastaneye. Tutanak tutup polise haber vereceklerini soylediler. Polise haber vermemeleri icin cikip geri geldim. Polise haber verirlerse ailem direkt duyar zaten. Tanidiklar var. Babam kalkar buraya gelir esimi cok kotu yapar. Zaten kalp hastasi babam 65 yasinda bu yastan sonra bide kendimle mi ugrastiracam adamı.
Bu isi sessizce bitirmeliyim. Zaten o da istiyor . En iyisi pazartesi bi anlasmali bosanma protokolü hazirlayip onune koymak. Imzalasin mahkemeden gun alalim. Ondan sonra da herkes kendi yoluna. Anasiyla bacisiyla mutlu mesut yasasinlar .
Az once geldi ise gidecekmis. Kapiyi anahtarla acmaya calisti ama kapi açılmıyor herhalde bozulmus o anahtar seysi. Ben banyoya kilitledim kendimi. Alamadan gitti.
DArp raporu almak icin aksam gittim hastaneye. Tutanak tutup polise haber vereceklerini soylediler. Polise haber vermemeleri icin cikip geri geldim. Polise haber verirlerse ailem direkt duyar zaten. Tanidiklar var. Babam kalkar buraya gelir esimi cok kotu yapar. Zaten kalp hastasi babam 65 yasinda bu yastan sonra bide kendimle mi ugrastiracam adamı.
Bu isi sessizce bitirmeliyim. Zaten o da istiyor . En iyisi pazartesi bi anlasmali bosanma protokolü hazirlayip onune koymak. Imzalasin mahkemeden gun alalim. Ondan sonra da herkes kendi yoluna. Anasiyla bacisiyla mutlu mesut yasasinlar .
Az once geldi ise gidecekmis. Kapiyi anahtarla acmaya calisti ama kapi açılmıyor herhalde bozulmus o anahtar seysi. Ben banyoya kilitledim kendimi. Alamadan gitti.
DArp raporu almak icin aksam gittim hastaneye. Tutanak tutup polise haber vereceklerini soylediler. Polise haber vermemeleri icin cikip geri geldim. Polise haber verirlerse ailem direkt duyar zaten. Tanidiklar var. Babam kalkar buraya gelir esimi cok kotu yapar. Zaten kalp hastasi babam 65 yasinda bu yastan sonra bide kendimle mi ugrastiracam adamı.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=573543
Bu arada nişanlıyken senin ağzını kırarım diyen herif evlenince keserim der şaşırmamak lazım
Eve giremedi mi ?
Konuşma geçti mi aranızda ?
Haklisin ama kiyamiyorum onlara.Peki sessizce bitirdiğinde ailen niye bizim haberimiz yok demeyecek mi? Yüzeysel de olsa haberleri olsun bence boşanacağından, kararlılığından. Evlenirken kendi başına evlenmedin sonuçta, boşanırken de öyle boşanma. Baban için daha yıpratıcı olur sessizce bitirmen.
polise haber vermen lazımdı. boşanmak için elinde bu belge şart. çünkü önemli. eve almaman hep bu sebeple. nasıl ispat edeceksin şimdi bu olayı.
Haklisin ama kiyamiyorum onlara.
Zaten istememislerdi. Esimin ailesi dogulu. Biz batili. Aramizda hep bi kültür farki olmustu. Onlar kapali gelirken dugunlere ben straplez giydigim icin dislandim tabi ister istemez. Hani sozle ifade edilmiyor bu ama nasil desem. Onlardan biri olmadim hic. Oyle gormedilerm amaa diger gelinlerin kapali ev hanii ben onlara gore faxla acik ve calisan. Ister istemez sırıtti . Bu farkli bisey ya. Onlar dine daha duskun galiba. Bizmi onlar kadar dindar degiliz acaba. Ben mesela babamin yaninda rahatlikla kot sort kisa straplez giyerim ama onlar bunu saygisizlik olarak ayip olarak degerlendiriyor. . Bilmiyorum ki kafam bi dunya sağlıklı düşünemiyorum su an..
işte benim yorumlarımın kanıtı bu ... nişan aşamasında ya da sevgiliyken yaşanılan olumsuzluklar evlendikten sonra asla düzelmez
daha beter olur da DÜ ZEL MEZZZ.........
her zaman derim. 2 aile de,yetiştiriliş,kültür gibi çok belirgin farklar varsa,olmuyor. zorluyorsun bir süre. ama bu sadece süreyi uzatıyor belki.sonucu değiştirmiyor.,istisnalar hariç. ondada mutlaka çok daha farklı etkenler vardır devamı sağlayan.Haklisin ama kiyamiyorum onlara.
Zaten istememislerdi. Esimin ailesi dogulu. Biz batili. Aramizda hep bi kültür farki olmustu. Onlar kapali gelirken dugunlere ben straplez giydigim icin dislandim tabi ister istemez. Hani sozle ifade edilmiyor bu ama nasil desem. Onlardan biri olmadim hic. Oyle gormedilerm amaa diger gelinlerin kapali ev hanii ben onlara gore faxla acik ve calisan. Ister istemez sırıtti . Bu farkli bisey ya. Onlar dine daha duskun galiba. Bizmi onlar kadar dindar degiliz acaba. Ben mesela babamin yaninda rahatlikla kot sort kisa straplez giyerim ama onlar bunu saygisizlik olarak ayip olarak degerlendiriyor. . Bilmiyorum ki kafam bi dunya sağlıklı düşünemiyorum su an..
Haklisin cok cok haklisin
Mantigim da bana ayni seyi söylüyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?