evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

sizin yorumunuzu bulamadım ama konu sahibinin başına gelecekler taa o zamanlardan belliymiş :26: daha çok zarar almadan kurtarır inşallah kendini..

Canım burda değil de bu tarz konularda ben hep yol yakınken dönsünler diye sevgililere , nişanlılara ayrılmalısınız noktasında yorum yazıyorum bazı üyeler tepki veriyor düzelebilir diye...ben asla ve asla inanmıyorum nişan aşamasında yaşanan sorunların düzeleceğine hatta katlanıp büyüyorlar...bu konu da benim mantığımın yaşanılmış hali... umarım konu sahibi ve eşi hakkında hayırlısı olsun ...çünkü onlar evli ve iş evliliğe döküldüğünde bazı kararlar kolay alınamıyor

Aynen. .. sevgi kurtarir aradaki farki diye düşünmüştüm ama olmadı. .
Bak en basit ornek sana. Babami bu yasa gelene kadar defalarca cildirttim kelimenin tam manasiyla.. yaptigim hatalarla soyledigim sozlerle.. ama bi kere olsun canımı yakmadi.....

Daha bir yillik evliyim tanıdığım sure uc yil. Ama ucuncu yilda patladi iste.
Daha bana diordu ki senin yine bebek yapma zamanin gelmis bi bebek olsa duzelir ....

Ben hic istemedim o düşük ten sonra.
Bilmiyorum belkide guvenemedim...

Keske herşey daha farkli olsaydi..

Canım eşin bu cümlesiyle annesinin ve kız kardeşinin nasıl insanlar olduğunu kabul etmiş aslında.

Yaşadıkların çok kötü şeyler. Onlar yüzünden bebeğimi düşürdüm derken, ne yaşadınız?

Bence biraz sabırlı ol, birde durup durup eski konuları açma, biz kadınlar bu hayatı çok yapıyoruz...

o cümlelerle annesinin ve kız kardeşinin nasıl insanlar olduğunu kabul etmiş ama çikolatakızz kapıyı açmadığı anda sarf ettiği senin yüzünden annemi üzdüm cümlesiyle de çelişti .....

o cümlelerle annesinin ve kız kardeşinin nasıl insanlar olduğunu kabul etmiş ama çikolatakızz kapıyı açmadığı anda sarf ettiği senin yüzünden annemi üzdüm cümlesiyle de çelişti .....

Aynen. .
Evdeyim tek basima.
Napicam bilmiyorum
Pazartesi ise gidicem
KEske bugin is olsaydi
Kafamin icindeki seslere katlanmazdim
Bide cenelerim hala aciyor saga sola donunce
HAyvan ya

Adamın kafası karışmış bence ...

Evlilik zor iş ya, diploma yok ama her işi yapıyorsun. Psikolog, yaşam koçu ...

Allah bu erkeklere akıl, fikir versin...

onca sayfayı okudum okudum,bu duruma neden gelinmiş anlatmamış konu sahibi:44:

sonuçta ailesinin yanında da olmamış,umursama onları demiş:26:

Çikolatakız senin konularını biliyorum ne ara evlendin ne ara bebek oldu ne ara ne ara bu kadar çabuk oldu herşey....hayırlısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hatun önce sokağa atmış kendini anında kk ya konu açmış dayak yemiş sonra da yok oldu barışır gibi duruyor bir kv ve cadı görümce var bebek düşüren cinsten onuda çözemeidm ama...
geçen diyince boşuna dayak yanlısı oldum ama boşanın demek gereksiz bence bayan da öyle niyet yok öneriler havada kalıyor
Allah hayırlısını versin ramazanın ilk günü herkese mübarek olsun

Son düzenleme:
Peki bundan sonra ne yapmayi dusunuyorsunuZ.

Sizce geri dönusu varmi
Yoksa kesinlikle bitti mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Paran varsa Otele Git... yakin dost varsa dostuna.. buda adammi????? bır gelecek zor..

Bu nasil bir yorumdur ya
INsanlarin acilariyla uzuntuleriyle dalga gecer gibi konusmaya ne hakkin var senin.
EVli olmayabilirsin ama bigun basina gelirse anlarsin.
Sen yorum yazma ya
Cocuk gibi seyler yazmissin zaten
Siteye yas standardi getirmeleri lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…