- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
sizin yorumunuzu bulamadım ama konu sahibinin başına gelecekler taa o zamanlardan belliymiş :26: daha çok zarar almadan kurtarır inşallah kendini..
her zaman derim. 2 aile de,yetiştiriliş,kültür gibi çok belirgin farklar varsa,olmuyor. zorluyorsun bir süre. ama bu sadece süreyi uzatıyor belki.sonucu değiştirmiyor.,istisnalar hariç. ondada mutlaka çok daha farklı etkenler vardır devamı sağlayan.
Eşimle yine annesi ve kiz kardesi yuzunden kavga ettik. Daha önceden de sorunlarimiz vardi bir yillik evliyim ama hic sevildigimi hissedemiyordum. Ama hic. Esim cok duygusuz bir insan. Ailesi yuzumden beni cogu kere ezmistir. Bu bir yillik zamanda da Çoğu zaman mutsuzdum. Bugun isten geldim konu konuyu acti annesiyle kizkardesi yuzund3n benim bebegim düştü oralara kadar geldi. Onlarin suçu yuzde onsa benimki yuzde doksan. Ben essekmisim. Onlarin oyununa geliyomusum. Hiçbirsey yokmus gibi umursamayacakmisim . Bebegimi kaybettikten sonra herseyden korkar oldum. Kv ve gorumce ya iftiralar yalanlarpa esimi de benden alirlarsa diye geceler kabuslar goruyodum.
Kavga ettik. Cenemi yumruklarinin arasina aldi sıktı sıktı bigun kesecegim seni dedi. Cikti arkadasina gitti bende arabaya bindim. Su an sokaktayim arabanin icinde ne yapayım nereye gideyim bi akil verin ne olur
Otele mi gideyim arkadasima mi gideyim
Canım eşin bu cümlesiyle annesinin ve kız kardeşinin nasıl insanlar olduğunu kabul etmiş aslında.
Yaşadıkların çok kötü şeyler. Onlar yüzünden bebeğimi düşürdüm derken, ne yaşadınız?
Bence biraz sabırlı ol, birde durup durup eski konuları açma, biz kadınlar bu hayatı çok yapıyoruz...
o cümlelerle annesinin ve kız kardeşinin nasıl insanlar olduğunu kabul etmiş ama çikolatakızz kapıyı açmadığı anda sarf ettiği senin yüzünden annemi üzdüm cümlesiyle de çelişti .....
o cümlelerle annesinin ve kız kardeşinin nasıl insanlar olduğunu kabul etmiş ama çikolatakızz kapıyı açmadığı anda sarf ettiği senin yüzünden annemi üzdüm cümlesiyle de çelişti .....
Adamın kafası karışmış bence...
Evlilik zor iş ya, diploma yok ama her işi yapıyorsun. Psikolog, yaşam koçu...
Allah bu erkeklere akıl, fikir versin...
Iste oyke de ama onlarka konusurken falso vermiyoonca sayfayı okudum okudum,bu duruma neden gelinmiş anlatmamış konu sahibi:44:
sonuçta ailesinin yanında da olmamış,umursama onları demiş:26:
Eşimle yine annesi ve kiz kardesi yuzunden kavga ettik. Daha önceden de sorunlarimiz vardi bir yillik evliyim ama hic sevildigimi hissedemiyordum. Ama hic. Esim cok duygusuz bir insan. Ailesi yuzumden beni cogu kere ezmistir. Bu bir yillik zamanda da Çoğu zaman mutsuzdum. Bugun isten geldim konu konuyu acti annesiyle kizkardesi yuzund3n benim bebegim düştü oralara kadar geldi. Onlarin suçu yuzde onsa benimki yuzde doksan. Ben essekmisim. Onlarin oyununa geliyomusum. Hiçbirsey yokmus gibi umursamayacakmisim . Bebegimi kaybettikten sonra herseyden korkar oldum. Kv ve gorumce ya iftiralar yalanlarpa esimi de benden alirlarsa diye geceler kabuslar goruyodum.
Kavga ettik. Cenemi yumruklarinin arasina aldi sıktı sıktı bigun kesecegim seni dedi. Cikti arkadasina gitti bende arabaya bindim. Su an sokaktayim arabanin icinde ne yapayım nereye gideyim bi akil verin ne olur
Otele mi gideyim arkadasima mi gideyim
Peki bundan sonra ne yapmayi dusunuyorsunuZ.
Sizce geri dönusu varmi
Yoksa kesinlikle bitti mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hatun önce sokağa atmış kendini anında kk ya konu açmış dayak yemiş sonra da yok oldu barışır gibi duruyor bir kv ve cadı görümce var bebek düşüren cinstenonuda çözemeidm ama...
geçen diyince boşuna dayak yanlısı oldum ama boşanın demek gereksiz bence bayan da öyle niyet yok öneriler havada kalıyor
Allah hayırlısını versin ramazanın ilk günüherkese mübarek olsun
Eşin olacak adamdan haber var mı? Ailen durumu öğrendi mi?
hepimiz merak içerisindeyiz ..:2:
nereye gittin ? ailen ? eşin ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?