evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

Canim sen takma kafana bu yorum yapmaya calisan insancıklari !!!! Ne dedigini bilmeden klavye artisligi yapiyo iste!!

Hakkinda hayirlisi olsun
Kendine dikkat et eve gelirse tartismadan konusmaya calis

Konunun takibindeyim bizleride haberdar et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah kıyafetlerini aldi gitti sanırım bu gece yok
Ailem baska sehirde
Henüz söylemedim ama herseyi netlestirip soylicem
Su an kafam darmadağın
Evdeyim hicbirsey yapmadim
Bos bi oda vardı oradayim sabahtan beri

Yine gelir bir şey yapmaya kalkarsa bu sefer al darp raporunu. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Aşk sevgi yok belliki.şiddetin ilk adımlarıda gelmiş.ama olmaz öyle otelde kalmak falan sonra suçlu duruma düşürür seni.evinde ve sakin olmalısın.kendin iyice düşün karar ver ve bunu yavaş yavaş sağlam zemin hazırlayarak uygula.gayet sakin kendinden emin ve güçlü bir kadın gibi..

Kanatlarım var ruhumda..

ay yürü git korkunç insan sen olduğunu bilsem asla yazmazdım ben değil de dalga geçen sensin insanları üzmek zevk veriyor ya da dayak yemek.. git polise buradan ihbar mı yapıyorsun. analara küfreden insan sana acımam imkansız ama bu konuda sana ait bilsem asla yazmazdım

Son düzenleme:

Tamam canım haberdar edecegim...

bana bak o acıdığın şahıs anama küfretti gelip burdan bilmeden atlama ben ona kötü birşey de yazmadım avukatlığa soyunmayın..iftira atmak artık bağımlılık olmuş

Canım git bir otele hem kafani dagit hem degerini anlasın senin kaybetme korkusu icine bir girerse annesini kardeşini falan gözü görmez allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…