evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

Konu dun aksam acilmis. Ertesi gunun bu saati olmus. Hala nereye gidip kalmasi gerektigi hakkinda yorumlar geliyor. Arkadas geceyi gecirdi herhalde degil mi? Gece herkes icin bitti yani. Gece nerde kalmasi gerektigi konusu coktan bitti. Evinde kalmis iste.

Tuhafima gitti bazi yorumlar ne bileyim, yazmadan edemedim.

Son düzenleme:

nereye gideyim diye sormuştu ilk arkadaş ..
dün orda kalmıştık ondan soruyoruz nereye gittin diye .. neyseki şimdi iyi ..

hay ağzıu yiyeyim senaryo yazan yazana sorun arkadaşlarda değil bombayı bırakıp kaçıolar napsınlar

Son düzenleme:
nereye gideyim diye sormuştu ilk arkadaş ..
dün orda kalmıştık ondan soruyoruz nereye gittin diye .. neyseki şimdi iyi ..

Evet ama konu ilerledi ve evinde kaldigini defalarca soyledi.
Cok aralarda kaldigi icin "nerede kaldin" diye bir soruyu anlarim, sonucta 40+ sayfa okumak zorunda degil kimse, ama hala "surada kal" denilmesi bu saatten sonra abes.

Bence konu sahibi gelismeleri de ilk mesaja eklemeli. Cunku herkes ayni sorulari ve gelismeleri soracak. Tekrar tekrar ayni seyleri anlatmaktansa, bilip gelismelere gore yorum yapar insanlar.

artık bu sorulara maruz kalır ..
orası öylee cnm ..

Son düzenleme:

Sana on kere sorulduki SENI ZAMANINDA DOVEN NISANLIN MI BU???

Aklinda bosanma olan kisi orda darp raporunudua alirdi polis tutanaginida. Kusura bakma!! Ailesi duyarmis nasil.duyacak ha duydu nolmus? Baban bosandigini duyuncada uzulecek. Kusura bakma ama sirf o an icini dokmek istemissin. Baska bisi degil. Zamaninda dayaga bisi demedin simdi gwcmissin cenem aciyo diyosun. Benim anama bacima hergun laf eden ADAMA bile hatta eminiminkj kufurde ettin demin arkadasin yazdigi gibi. ve sabrimin sonununda olacam.. kusura bakmayin guucum yettigi kadar.. kimse anama babama bacuma laf edemez.

Yaptığın hatalarla, söylediğin sözlerle kayınvalidenleri de çıldırtmış olabilir misin acaba?? Konuyu okuduğumdan beri düşünüyorum, niye sevmiyorlar seni ??

orasi oyle kimse anamiza bacimiza laf edemez
ama adamda adam olacak ki, anasinida alacak karsisina karisinida orta yolu bulacak ne karisini uzdurecek nede anasina laf ettirecek
kimsede durup dururken acisi kirginligi olmadan laf etmez

kendini yerine koy, sirf kapiyi acmamak degil daha beterini bile yapsan kocan sana o..pu diyebilirmi..

Pekii sence bundan oncesi konu sahibi hem adama hem anasina hem bacisina sovmus olabilirmi?? Bence daha agrini yaptiki hic bir erkek hic bir adam kalkipta namusuna ospu demez. Kaldiki daha once sen onlari takma demis. Karisina destego zaten vermis. Ama ben adim gibi eminim ki konu sagibi artik kocasini resme cildirtmis. Nasil bi duruma getirdiki karisina ospu dedi. Bide bu yonden bakalim??

Bide konu sahibide kadin olacak insan olacak benceki herseyde kocasini degil kendide muhattap olacak. Senimi yiywcekler hic okumadim butub yazdiklsrinda " konusmaya calistim sonucta esimin annesi ama annesi beni istrmedi " gibi bisey. Durmadan bi taraf kotulenmis. Kaldiki o zaman bana konu sahibinin sucsuz oldugu hoc inandirici gelmiyor. Her kavga icin iki kisi lazim derlerya.. darp etti diyo bide. Ee uc senedir beraberlermis demekki bunu doven nisanlisi ayni kisi. O kadar siddete karsisin niye nisani attiktan sonra tkrar dondun. Konu sadece siddetse?? O zamanlar niye dovdu seni? Resmen tek tarafli okudugumuzla kaliyoz ama bazi seyleri gorecek kadarda tecrubeliyiz bence.

Eve geldi bozuk kapiyi tamir etmeye uğraşıyor
Ben kucuk odadayim kapim kilitli
SUratini dahi gormedim
Konuşmadım da
GElir konusursa ayrilalim diyecegim cok sakin bi şekilde.
Hayirlisi olsun belkide pisman olmustur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KEndisiyle muhatap olmuyorum
NAsil olacak o
Tuvaletten cikarken o banyoya gidiyordu
Kafami bi çevirdim pislik der gibi dusun artik

Çocuk oyununa döndü farkında mısın? Yaptığın bu hareketin ne anlama geldiğini bile düşünmediğine kalıbımı basarım. Gece gider sarılırım düzelir diye düşünüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…