- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Konu dun aksam acilmis. Ertesi gunun bu saati olmus. Hala nereye gidip kalmasi gerektigi hakkinda yorumlar geliyor. Arkadas geceyi gecirdi herhalde degil mi? Gece herkes icin bitti yani. Gece nerde kalmasi gerektigi konusu coktan bitti. Evinde kalmis iste.
Tuhafima gitti bazi yorumlar ne bileyim, yazmadan edemedim.
Konu dun aksam acilmis. Ertesi gunun bu saati olmus. Hala nereye gidip kalmasi gerektigi hakkinda yorumlar geliyor. Arkadas geceyi gecirdi herhalde degil mi? Gece herkes icin bitti yani. Gece nerde kalmasi gerektigi konusu coktan bitti. Evinde kalmis iste.
Tuhafima gitti bazi yorumlar ne bileyim, yazmadan edemedim.
nereye gideyim diye sormuştu ilk arkadaş ..
dün orda kalmıştık ondan soruyoruz nereye gittin diye .. neyseki şimdi iyi ..
Evet ama konu ilerledi ve evinde kaldigini defalarca soyledi.
Cok aralarda kaldigi icin "nerede kaldin" diye bir soruyu anlarim, sonucta 40+ sayfa okumak zorunda degil kimse, ama hala "surada kal" denilmesi bu saatten sonra abes.
Bence konu sahibi gelismeleri de ilk mesaja eklemeli. Cunku herkes ayni sorulari ve gelismeleri soracak. Tekrar tekrar ayni seyleri anlatmaktansa, bilip gelismelere gore yorum yapar insanlar.
Bu nasil bir yorumdur ya
INsanlarin acilariyla uzuntuleriyle dalga gecer gibi konusmaya ne hakkin var senin.
EVli olmayabilirsin ama bigun basina gelirse anlarsin.
Sen yorum yazma ya
Cocuk gibi seyler yazmissin zaten
Siteye yas standardi getirmeleri lazim
Aynen. .. sevgi kurtarir aradaki farki diye düşünmüştüm ama olmadı. .
Bak en basit ornek sana. Babami bu yasa gelene kadar defalarca cildirttim kelimenin tam manasiyla.. yaptigim hatalarla soyledigim sozlerle.. ama bi kere olsun canımı yakmadi.....
Daha bir yillik evliyim tanıdığım sure uc yil. Ama ucuncu yilda patladi iste.
Daha bana diordu ki senin yine bebek yapma zamanin gelmis bi bebek olsa duzelir ....
Ben hic istemedim o düşük ten sonra.
Bilmiyorum belkide guvenemedim...
Keske herşey daha farkli olsaydi..
Aklinda bosanma olan kisi orda darp raporunudua alirdi polis tutanaginida. Kusura bakma!! Ailesi duyarmis nasil.duyacak ha duydu nolmus? Baban bosandigini duyuncada uzulecek. Kusura bakma ama sirf o an icini dokmek istemissin. Baska bisi degil. Zamaninda dayaga bisi demedin simdi gwcmissin cenem aciyo diyosun. Benim anama bacima hergun laf eden ADAMA bile hatta eminiminkj kufurde ettin demin arkadasin yazdigi gibi. ve sabrimin sonununda olacam.. kusura bakmayin guucum yettigi kadar.. kimse anama babama bacuma laf edemez.
orasi oyle kimse anamiza bacimiza laf edemez
ama adamda adam olacak ki, anasinida alacak karsisina karisinida orta yolu bulacak ne karisini uzdurecek nede anasina laf ettirecek
kimsede durup dururken acisi kirginligi olmadan laf etmez
kendini yerine koy, sirf kapiyi acmamak degil daha beterini bile yapsan kocan sana o..pu diyebilirmi..
Bir haber varmi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirlisi olsun belkide pisman olmusturEve geldi bozuk kapiyi tamir etmeye uğraşıyor
Ben kucuk odadayim kapim kilitli
SUratini dahi gormedim
Konuşmadım da
GElir konusursa ayrilalim diyecegim cok sakin bi şekilde.
SanmıyorumHayirlisi olsun belkide pisman olmustur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konuştunuz mu hiç
yer değişinHayır
Kendine yiyecek bişeyler hazirladi yedi iftarda
HIc konuşmadık
Ben hala küçük odadayim
Salonda o tv izliyor
Sıkıntıdan patlamak üzereyim ya
Laptop bozuk
Televizyon u kaptirmasaydim iyiydi
yer değişin
KEndisiyle muhatap olmuyorum
NAsil olacak o
Tuvaletten cikarken o banyoya gidiyordu
Kafami bi çevirdim pislik der gibi dusun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?