- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
HayirÇocuk oyununa döndü farkında mısın? Yaptığın bu hareketin ne anlama geldiğini bile düşünmediğine kalıbımı basarım. Gece gider sarılırım düzelir diye düşünüyordur.
Hayir
O da ayrilmayi düşünüyo bence
YOksa simdiye elli kere gelmişti yanima
BEnde ayrılmak istedigimi soyleyecegim
Dun geceden beri kendimi yedim bitirdim
Yeter ya herşey olacagina varir
EVet gerçekten cok zor..
Bu arada telefonunu evde unutmuş
Isten saat 4 te çıkıyo
Muhtemelen almaya gelir
Ben acaba disari mi ciksam
Artik bisey yapacagini sanmıyorum siniri gecmistir ama
Dışarıda olsam daha mi iyi olur acaba
Hayir cnm gitme bi yere niye gidiceksin hatta ozellikle birakmistir telefonunu geri gelmek icin bahane olabilir ac tw izle yada pc ile ugras o yokmus gibi dawran kitleme kendini bi yere siniri gecmistir bisey yapmaz korkma eger zaten bi daha yaparsa darp raporu alirsin we bence bu konuyu hemen ailene ac en iyi yorumu destegi burdakiler diil ailen yapicaktir dun seni cok gaza getirmisler bu kadar gaza gelmesen bunlarda olmazdi belki inan cok uzuldum sana ya allahim acilarini unuttursun dogru yol cikarsin karsina ama dun encok sana koray muhabettinde kizdim hakliyken haksiz duruma dusurur boyle seyler insanlari
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok valla oyle yemek filan hazirlamadiAltıncı hissim bana öyle demiyor.
Ayrılmak isteyen adam geniş geniş iftar hazırlayıp yemez, seni görmeye bile tahammül edemez.
Yok valla oyle yemek filan hazirlamadi
Galiba yumrta kirmis kendine
ZATEN görmüyorum hic dedim ya ben kucuk odadayim sıkıntıdab patlamak uzereyim
Goz goze bile gelmedik desem yeridir
Hayir cnm gitme bi yere niye gidiceksin hatta ozellikle birakmistir telefonunu geri gelmek icin bahane olabilir ac tw izle yada pc ile ugras o yokmus gibi dawran kitleme kendini bi yere siniri gecmistir bisey yapmaz korkma eger zaten bi daha yaparsa darp raporu alirsin we bence bu konuyu hemen ailene ac en iyi yorumu destegi burdakiler diil ailen yapicaktir dun seni cok gaza getirmisler bu kadar gaza gelmesen bunlarda olmazdi belki inan cok uzuldum sana ya allahim acilarini unuttursun dogru yol cikarsin karsina ama dun encok sana koray muhabettinde kizdim hakliyken haksiz duruma dusurur boyle seyler insanlari
TEŞEKKÜRLER yorumun için cok iyi geldi
Amin acilarimi unutabilirim ins
Evet dun gece cok cok kötüydü
Bugun eve neden geldi
Gelmez diyordum
Şimdi konuşmuyoruz
Ben senin yerinde olsaydım coktan konuşurdum. Neyi bekliyorsun? Onun gelmesini mi?
Ayrilmak isteyen adam eve gelmez.
Ayrilmak istese simdiye kadar kayinvalide yuz kere arayip sizi suclardi.
Bugun veya yarin barisirsiniz.
Ama size soylenenler gercekten cok agir bunlari iyice konusmaniz lazim.
CEnemi sıktı demiştim ya hani
Hala aciyor
Bide sey demişti dun kavga ederken
Yapistin bana gidecem dedim bırakmadın tarzı bi laf
O yüzden şimdi ben gidip konusmayi yediremiyorum kendime
Hem ne diyecegim ki
Muhtemelen dinlemeyecek bile
Orali bile olmaz
Biz hep o hazır oldugunda konuşuruz
TEŞEKKÜRLER yorumun için cok iyi geldi
Amin acilarimi unutabilirim ins
Evet dun gece cok cok kötüydü
Bugun eve neden geldi
Gelmez diyordum
Şimdi konuşmuyoruz
Oda kiwraniyo bence kimse ewliligini yikmak istemez sonucta ewlilik kolay kurulmuyor kolay ewlenilmiyor 2,5 yilllik ewli biri olarak soyluyorum kimse kv sine bayilmaz ama iste mesafe koyup esinin hatrina hee he de gec kendi bildigini oku ben oyle yapiyorum we hic bi sorun yasamadik buyuk capta we cnm ben senin yerinde olsam esimi karsima alip son bi konusma yapardim we sunu derdim benimle lanli lunlu diil medeni bir insan gibi konusacaksan gel konusalim artik netlestirelim derdim sonucta dun ikinizde cok sinirliydiniz asla esini korumuyorum hareketlerine cildirdim ama oda baski altinda ne yapsin annesi kardesi atamazki burda senin onlari tinlamaman lazim mesafe koyman lazim eger onlarsiz esinle mutluysan insallah ewliliginiz kurtulur ama esin hic bi sekilde mutlu etmiosa seni cokta bi kurtulcak yani kalmamis
Ayrilmak isteyen adam eve gelmez.
Ayrilmak istese simdiye kadar kayinvalide yuz kere arayip sizi suclardi.
Bugun veya yarin barisirsiniz.
Ama size soylenenler gercekten cok agir bunlari iyice konusmaniz lazim.
Bugun çalıştı muhtemelen yorgundurOda kiwraniyo bence kimse ewliligini yikmak istemez sonucta ewlilik kolay kurulmuyor kolay ewlenilmiyor 2,5 yilllik ewli biri olarak soyluyorum kimse kv sine bayilmaz ama iste mesafe koyup esinin hatrina hee he de gec kendi bildigini oku ben oyle yapiyorum we hic bi sorun yasamadik buyuk capta we cnm ben senin yerinde olsam esimi karsima alip son bi konusma yapardim we sunu derdim benimle lanli lunlu diil medeni bir insan gibi konusacaksan gel konusalim artik netlestirelim derdim sonucta dun ikinizde cok sinirliydiniz asla esini korumuyorum hareketlerine cildirdim ama oda baski altinda ne yapsin annesi kardesi atamazki burda senin onlari tinlamaman lazim mesafe koyman lazim eger onlarsiz esinle mutluysan insallah ewliliginiz kurtulur ama esin hic bi sekilde mutlu etmiosa seni cokta bi kurtulcak yani kalmamis
Gidi0 ben konusmicam ya valla cok kırıldım
O gelecek
Geldiginde de soylicem ayrilmak istedigimi
Bilmiyorum ya hic i
Degilim
KAlacak yeri var ama dedikodu dan cekinir o o yüzden gelmistir bugün
Biton atip tutmadan sonra, mutlu son ...
allah askina herkesin hayati kendine, kimsede kimsenin dedigiyle bosanmaz ve ne olursa olsun buna kendi karar vermeli ve verir!!!
Ama yok söyle yok böyle, bitti gitti falan filan diyip ayni evde kalmak ne oluyor anlamis degilim...
Bunu genel olarak söylüyorum tek bu Konu icin degil...
Kavga oldu, tartisma büyüdü, bosanmadan söz edildi hatta sözde karar verildi, biri evden gitti digeri kaldi, buraya kadar tamam, eger burdan sonra yine ayni eve giriliyorsa kusura bakmayin ama bosa atmalar olmus oluyor, sonu belli, iki özür, az bi pismanlik göstergezi, biraz naz, biraz trip hooooop sil bastan...
Ben ayriliyorum artik diyorsam bitti benim icin diyorsam, o adam daha o eve giremez!!!
Bugun çalıştı muhtemelen yorgundur
Gidi0 ben konusmicam ya valla cok kırıldım
O gelecek
Geldiginde de soylicem ayrilmak istedigimi
Bilmiyorum ya hic i
Degilim
Cnm asla sen git yada ara demedim hatali olan o zaten aslaaaaa sen gitme ama gelirsede az ilimlimi olsan bilmiyorumki aranizdaki bagi sewgili hani bi kv gorumce icin bitmesin ewlilikler ya su mubarek gunde seytan sewiniyor cnm hemen aileni ara burda diil senin ilacin annen babanda onlar ne diycek cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?