- 2 Ocak 2017
- 3.305
- 19.650
- 208
- Konu Sahibi bigblueyes
-
Niye şaşırdınız ki? Üç gün önce bir konuda erkek arkadaşıydı, üç gün sonra üç yıllık eşi oldu...Nasıl yani herşey çözüldü mü? Görümcenizi ve eşinizi hemen affettiniz ve konu kapandı mı?
Birine yorum yazsam ve surekli yazsam kisi cevap vermezse gormezden gelirdim sonucta bana yarari var mi zarari var mi yok sizde sayfalarca yorum yapmak yerine beni gormezden gelebilirsiniz ☺Niye şaşırdınız ki? Üç gün önce bir konuda erkek arkadaşıydı, üç gün sonra üç yıllık eşi oldu...
Buraya konu açıyorsanız, ve sorduğumuz soruyu geçiştirip duruyorsanız cevaplamıyorsanız görmezden gelemem. Neden öyle bir zorunluluğum mu var? Sahte konu açmanızın evet zararı var.Zira aptal yerine koymaya çalıştığınız insanlar belli yaş olgunluğuna sahip, gayet akıllı insanlar. Siz bi cevap versenize, sevgiliniz nasıl 3günde 3yıllık eşiniz oldu?Birine yorum yazsam ve surekli yazsam kisi cevap vermezse gormezden gelirdim sonucta bana yarari var mi zarari var mi yok sizde sayfalarca yorum yapmak yerine beni gormezden gelebilirsiniz ☺
Bu arada bu soruyu, tekrar cevap vermeyeceğiniz bilerek soruyorum. Çünkü ikimizde çok iyi biliyoruz ki verecek bir cevabınız yok.Buraya konu açıyorsanız, ve sorduğumuz soruyu geçiştirip duruyorsanız cevaplamıyorsanız görmezden gelemem. Neden öyle bir zorunluluğum mu var? Sahte konu açmanızın evet zararı var.Zira aptal yerine koymaya çalıştığınız insanlar belli yaş olgunluğuna sahip, gayet akıllı insanlar. Siz bi cevap versenize, sevgiliniz nasıl 3günde 3yıllık eşiniz oldu?
Buraya konu açıyorsanız, ve sorduğumuz soruyu geçiştirip duruyorsanız cevaplamıyorsanız görmezden gelemem. Neden öyle bir zorunluluğum mu var? Sahte konu açmanızın evet zararı var.Zira aptal yerine koymaya çalıştığınız insanlar belli yaş olgunluğuna sahip, gayet akıllı insanlar. Siz bi cevap versenize, sevgiliniz nasıl 3günde 3yıllık eşiniz oldu?
Diyalog kurabileceğiniz insanlarla tartisabiliriz sizinle sağlikli iletisim kuramiyoruz gormezden gelin beni önerimede tepkilisiniz neden sayfamdan cikmayi denemiyorsunuz ki 1 dk iş neden kendinizi yoruyorsunuz yazmakla hemde fake sandiğiniz insanla zaman kaybi benceBu arada bu soruyu, tekrar cevap vermeyeceğiniz bilerek soruyorum. Çünkü ikimizde çok iyi biliyoruz ki verecek bir cevabınız yok.
Diyalog kurabileceğiniz insanlarla tartisabiliriz sizinle sağlikli iletisim kuramiyoruz gormezden gelin beni önerimede tepkilisiniz neden sayfamdan cikmayi denemiyorsunuz ki 1 dk iş neden kendinizi yoruyorsunuz yazmakla hemde fake sandiğiniz insanla zaman kaybi bence
Ee siz demiyor musunuz konu sahibi fake diye sorduğunuz sorunun cevabi soruda zaten mantikken?Sağlıklı bir diyalog geliştirebilmemiz için, sorduğum sorulara cevap vermenizi beklerim. Çünkü konu sahibi sizsiniz. Bakın hala lafı döndürüp duruyorsunuz. Cevap verin madem. Bıkmadan tekrar edeceğin, 3gün önce sevgiliniz olan kişi, 3gün sonra nasıl üç yıllık eşiniz oldu?
Laf cambazlığı yapmayın boşa, net cevap verin. Üç gün önce sevgiliniz olan kişi, üç gün sonra nasıl üç yıllık eşiniz oldu?Ee siz demiyor musunuz konu sahibi fake diye sorduğunuz sorunun cevabi soruda zaten mantikken?
Laf cambazlığı yapmayın boşa, net cevap verin. Üç gün önce sevgiliniz olan kişi, üç gün sonra nasıl üç yıllık eşiniz oldu?
Bizde de durum öyle kizinca , sinirlenince isimle hitap ediyoruz sizin burclariniz ne?
Çok ilginç gerçekten yaptığı. Ben de fake olduğuna inandım artık. Desin ki, arkadaşımla kullandım hesabımı veya tanınmamak için değiştiriyorum tamam der geçerizBu arada bu soruyu, tekrar cevap vermeyeceğiniz bilerek soruyorum. Çünkü ikimizde çok iyi biliyoruz ki verecek bir cevabınız yok.
Yok londra, yok toronto insanları kandıroyor aklınca. Ayrıca eklediği mesajdaki profil resmide sahteymiş galiba. Bir arkadaş yazmıştı.Çok ilginç gerçekten yaptığı. Ben de fake olduğuna inandım artık. Desin ki, arkadaşımla kullandım hesabımı veya tanınmamak için değiştiriyorum tamam der geçeriz
Tokatı yemiş biri gelip burda sizle laf dalaşına giriyor
Nasıl evlendinizSiz birde nasil evlendiğimizi bilsen buradan video atiliyor mj ?
Yaşı daha küçük belki size imreniyorBunu defalarca denedi ve sasirdiğim sadece 2 kez birbirimizi gorduk nedeni cozemiyorum
Yaşı daha küçük belki size imreniyor
Sahiplenmedim konuyu yanlış anlamıyın lütfenSizi de anlamak mümkün değil, kadın fake, hala prim veriyorsunuz neden bu kadar sahiplendiniz bu konuyu ki :)
Konu sahibi banli , buyuk ihtimalle troll oldugu icin uyeligi iptal edildi , cevap veremez sizeHa birde bunca insan sizi önemseyip yorum yaptı burada sonucu olumlu veya olumsuz paylaşırsanız çok nazikçe olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?