Evi terk ettim

Niye şaşırdınız ki? Üç gün önce bir konuda erkek arkadaşıydı, üç gün sonra üç yıllık eşi oldu...
Birine yorum yazsam ve surekli yazsam kisi cevap vermezse gormezden gelirdim sonucta bana yarari var mi zarari var mi yok sizde sayfalarca yorum yapmak yerine beni gormezden gelebilirsiniz ☺

Birine yorum yazsam ve surekli yazsam kisi cevap vermezse gormezden gelirdim sonucta bana yarari var mi zarari var mi yok sizde sayfalarca yorum yapmak yerine beni gormezden gelebilirsiniz ☺
Buraya konu açıyorsanız, ve sorduğumuz soruyu geçiştirip duruyorsanız cevaplamıyorsanız görmezden gelemem. Neden öyle bir zorunluluğum mu var? Sahte konu açmanızın evet zararı var.Zira aptal yerine koymaya çalıştığınız insanlar belli yaş olgunluğuna sahip, gayet akıllı insanlar. Siz bi cevap versenize, sevgiliniz nasıl 3günde 3yıllık eşiniz oldu?

Bu arada bu soruyu, tekrar cevap vermeyeceğiniz bilerek soruyorum. Çünkü ikimizde çok iyi biliyoruz ki verecek bir cevabınız yok.

Bu arada bu soruyu, tekrar cevap vermeyeceğiniz bilerek soruyorum. Çünkü ikimizde çok iyi biliyoruz ki verecek bir cevabınız yok.
Diyalog kurabileceğiniz insanlarla tartisabiliriz sizinle sağlikli iletisim kuramiyoruz gormezden gelin beni önerimede tepkilisiniz neden sayfamdan cikmayi denemiyorsunuz ki 1 dk iş neden kendinizi yoruyorsunuz yazmakla hemde fake sandiğiniz insanla zaman kaybi bence

Sağlıklı bir diyalog geliştirebilmemiz için, sorduğum sorulara cevap vermenizi beklerim. Çünkü konu sahibi sizsiniz. Bakın hala lafı döndürüp duruyorsunuz. Cevap verin madem. Bıkmadan tekrar edeceğin, 3gün önce sevgiliniz olan kişi, 3gün sonra nasıl üç yıllık eşiniz oldu?

Ee siz demiyor musunuz konu sahibi fake diye sorduğunuz sorunun cevabi soruda zaten mantikken?

Çok ilginç gerçekten yaptığı. Ben de fake olduğuna inandım artık. Desin ki, arkadaşımla kullandım hesabımı veya tanınmamak için değiştiriyorum tamam der geçeriz
Tokatı yemiş biri gelip burda sizle laf dalaşına giriyor

Yok londra, yok toronto insanları kandıroyor aklınca. Ayrıca eklediği mesajdaki profil resmide sahteymiş galiba. Bir arkadaş yazmıştı.

İnsanlar size ciddi ciddi cevap veriyor siz ise olmayan bir hayatın reklamını yapıyorsunuz. Cidden mutlu ediyor mu hayal dünyanızı yansıtmanız? Konunun en başından beri takipteyim. Yazmak istemedim ama ısrarla insanları aptal yerine koymaya çalışmanıza daha fazla dayanamadım. Konunun en başında whatsapp konuşmasını eklediğiniz saat ile düzenleme saatiniz uyuşmuyor dediler. Beni kıskanıyorlar, kocamın bu şekilde sevmesine inanmıyorlar böyle sevilmemişler diye küçümsediniz. Halbuki doğruların ispata ihtiyacı yoktur. Ama siz doğrularınızı ispatlamak yerine karşısınızdakiler için sizi görmezden geliyorum, tarzımı bozmayacağım gibi klas takılmaya çalışıyorsunuz. Sadece çalışıyorsunuz ama burdan bakınca kalitenizin sadece bir gösterişten ibaret olduğu apaçık ortada. Size tavsiyem daha fazla insanların zamanını boş hayal dünyanızla meşgul etmeyin. Beni de görmezden gelebilirsiniz hiç sakıncası yok. Hayal dünyasını gerçekle ayırt edemeyen biri görmesin beni zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…