Evi terk ettim

Londra.. Set alayim falan? İletişim sorununuz mu var acaba? Yani ne kadar kirildiginizi neden anlamıyor?

Kim bu B babutsa_0607 kadinin tüm cevaplarini begenmedi emojisi atmis. Sorununuz var heralde. Yoksa bayanın eltisi veya görümcesiminiz. Amaciniz ne?
Kaç kere ısrarla saat soruldu maalesef konu sahibi hiçbirine mantıklı bir cevap veremedi. Sizin gibi her anlatılana inanmıyorum kusura bakmayın.
Neyi beğeni begenmeyecegim de sizi ilgilendirmez.kendi işinize bakın.

Ayrıca herkes lütfen şu an w.applarından bugün yazısının nasıl çıktığına bakabilirler mi, artı son mesajdan sonraki boşluklara.

w.app ta Bugün yazmaz,BUGÜN yazar büyük harflerle,

artı olarak atılan ya da yazılan son mesajdan sonra boşluk olmaz mesaj yazma bölümü olur hemen altında.

fake chat uygulamasından yapılmış fake bir watsapp mesajı olduğu burdan bile anlaşılabilir.
inanmayan denesin

konu sahibine inananlar yorum yapmaya devam etsin bence sonuçta emeğe saygı duymak lazım, ben Toronto yu ve Can Özüm ü düşünemezdim mesela

Bu tamam da bugün yazısı bende de büyük harflerle yazmıyor. Yav varlığımdan şüpheye düştüm iyi mi

Eklentiler

• 9A9447C5-4C81-4D18-95E1-EF351166C487.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 141
Konu baya önce açılmış ve fakeymiş sanırım da, neden böyle saçma bir gösterişe özenip konu açtın? Yani gururu olan kimse kalkıpta sizin tokat üzerine londra,set kısacası rüşvetle barışma hikayenize özenmez.. zaten kısa sürede foyası çıkmış konunun. Kk'dan birşey kaçmaz

Sadece mesajını ve watsap görüntü resmine bakarak diyorum ki;
Sen buraya milleti yemeye mi geldin?
Bu konuya inanmadığım için de banlanırsam banlanayım zaten tatile çıkacağım. :)
İnsanların duyguları ile oynama oynayacak başka bir şey bul!
Anladın sen!

Size yazdığı mesajlardan yola çıkarak yazıyorum. Şiddeti ve çirkin sözlerini maddi vaadlerle (tatil, set vs) kapatmaya çalışan ne kadar zavallı bir adam!

ben de inanmıştım.Tamam diyorum boşum okuyorum ama kandırıldık mı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…