Evi terk ettim

Dalga mı geçiyor bu adam?!
Tokattan sonra bana gelip “istediğin seti alırım, londraya gidelim” falan dese kocam tokattan daha ağır gelir herhalde.

Beni bugüne kadar tanıyamamış, maddiyatla kandırabileceğini sanan biriyle evlenmişim diye daha çok üzülürdüm 😳
Tokat değil ama başka hatalarını, kavgalarını hediyeyle affetirdiyse şimdiye kadar ki bana mesajlarda öyle geldi yine aynı taktiği uygulamıştır eşi.
İlk defa olan birşey değildir bu ve karşılığını görmüştür, şunu alalım buraya gidelim teklifleri. Yoksa tokat atıp bu tekliflerle gelmez durduk yere.

Bana kalırsa ikinizde oturun konuşun mantıklı bi şekilde hareket edin. İnatlaşma yapmayın iki tarafta yapıcı olmalı şu durumda. Yoksa bu şekilde işler daha da tırmanacak gibi duruyor, boşanacak bişey yok yaptğı çok yanlış ama gereken dersi verebilceğini düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim

Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu

Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
zenginide, fakiride, okumuşuda cahilide evliliklerde hep aynı muabbetler...sürekli sen-ben yada senin ailen- benim ailem...cahili belki anlarımda, kültürlü insanlardan farklı aile ilişkileri görmek isterdim...

Çok uzuldum. Boyle biseye iyi niyetinden kaynakli maruz kalmis olmana dahada uzuldum. Kadinlar gucludur dimdik ayakta dur. Adama bak set alalim, yurtdisina gidelim diyor ne kadar basit bisey sanki :(

Ben msjda bir yere takıldım.Sonda diyor ki " bu masum adamı affet". Yani kocası kendisinin masum olduğunu düşünüyor hala.Bu korkunç bir durum.
Kardeşinin dolduruşuna gelmiş ya ondan masumdur.. pislik adam karakterli birisi olsa ne karisinin dolduruşuna gelir ne de ailesinin kim haklıysa onu görür onun yaninda durur

Bugüne kadar hep maddi vaatlerle mi gönlünüzü aldı? Direkt Londra’ya gidelim, istediğin seti alalım diye yazınca sanki hep bu şekilde affetmişsiniz gibi bir izlenim oldu. Eşiniz sonuçta, sizin nasıl affedeceğinizi en iyi o bilir. Umarım ben yanılıyorumdur.
Ayrıca eşiniz o kadar yapmacık ki! Size şiddet uygulamamış bile olsa boşanın derdim. Evlilik sürdürülebilecek biri değil. Yazdığı mesajları okurken midem bulandı. Gerçekten de pişman falan olmamış emin olun. Şu an göz boyama derdinde ve affederseniz devamı gelecek.

İnanamayarak okudum son mesajı. Siz bana tokat attın diyorsunuz, o istediğin seti alalım diyor, bundan büyük hakaret olamaz, seni döver döver param ile sustururum diyor korkunç adam.

Niye sizi para ile susturabileceğini düşünüyor bu adam, sizde çalışan bayansınız bir de, umarım barışmazsınız, bu zihniyetteki bir adam nasıl olsa sonra parasını verir kapatırım diye artırarak dövmeye devam eder.

Bir de affet bu masum adamı diyip smile koymuş, yaptığı şeyin ne kadar korkunç olduğunun farkında bile değil.

Eşinizin kavgası da özrü de aşırı samimiyetsiz geldi. Uykudan uyanan herkes bir nebze sinirli olur da sülaleyi katarak kavga etmek nedir? Bunlar hep oyuncak hamuru gibi oynanıp işlenmiş, kafası pek basmayan olgunlaşmamış erkek hareketleri kusura bakmayın.
Çocuk gibi kavga edip tekrar çocuk gibi rüşvet şakayla karışık takılmalarla özür dilemiş. Yaptığının korkunç bir şey olduğunun farkında ama sizin gözünüzde önemsizleştirmeye çalışmış masum adam, gözü kapalı maymun falan aman ne sevimli.
Şiddet ve sadakatsizlik iki önemli esik bana göre. Bunlardan biri bir defa asılınca evliliğin kurtuluşu olmadığını olsa dahi bir tarafım hep kırgın ya da güvensiz bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Kendinize neyi reva gördüğünüz tamamen size kalmış.

Back
X