Evi terk ettim

bu cevap değil ki, ss eklediğiniz saat ss in alınma saatinden 25 dakika önce. bunun imkansızlığını göremiyor olamazsınız. buna nasıl inandırabilirsiniz ki.
herkes bunu anlayabilir. son mesaj düzenleme saatiniz 07:38. yani gayet görülebilir bir durum.
yapmayın şunu ya :KK53:

Ay inanmiyorum ya özrü kabahatinden büyük .. ne hakkin var ki yazmis bide pes .. bide arkadina rüsvet teklif etmis .. asla geri dönmeyin bugün eltiniz yüzünden size tokat atan yarin baskasi icin yine atar bir kere yapan yine yapar .. Allah buna sebep olanlarida bildigi gibi yapsin yazik valla ya ..
Esim boyle siddete meyilli değildi evet bende o kisma takildim aslinda pek cok kismi goremedim eğer burda yazilanlar olmasa nerdeyse hadi herseyi silelim dicek kafadaydim farkli bakis acilari iyi geldi elti yuzunden değil aslinda bir nevi oda doldurusa gelmis ben sadece gorumcemi suclu buluyorum eğer kimseye anlatmsaydi bu olay buyumucekti ama bu esimin yaptiği haklida kilmaz

bu cevap değil ki, ss eklediğiniz saat ss in alınma saatinden 25 dakika önce. bunun imkansızlığını göremiyor olamazsınız. buna nasıl inandırabilirsiniz ki.
herkes bunu anlayabilir. son mesaj düzenleme saatiniz 07:38. yani gayet görülebilir bir durum.
yapmayın şunu ya :KK53:
Bakin siz ve diğer kullanici bu mesajlari sonlara yazmissiniz burada sahte konu aciliyor mu bilmiyorum izin de verilmiyor mu bilgim yok ama sacmaliğa tahamulum yok siz iy misiniz neden konusmalari dolandiriyorsunuz siz ve diğer arkadas bunlari benim yazdiğimi ima ettiniz ve cevaplar verdiniz ben cevap verince neden oyle değil soyle diyorsunuz erkek bunlari yazamaz kadin yazar demek nasil bir duygudur bu nasil hemcinsi yerden yere vurmaktie diger kullanici demis toronto felan bunlari anca karilar dusunurmus pardon yok kac erkek tanimista boyle degilmis lutfen sacmaliklarinizla benim konumdan uzak olun

Yas
Oncelikle gecmis olsun.. Bence bugun is cikisiniza gelir sizi ikna etmek icin. Gorumcenizin yasi kucuk diyor da ortaligi karistirmaya yetecek kadar buyukmus. Ayrica esinizin doldurusa gelmesi ve bir de bunu kabul etmesi de cok tuhaf kac yasinda ki boyle muhakeme yetenegini doldurusla kaybediyor. Uzulmeyin kesinlikle siz hakliydiniz o konuda ve resmen sabah sizi tahrik etmek icin cabalamis. Gorumcenizin yuzu sizin yuzunuzden o halde degil anlayissizligindan (size ucret vermedi) ve cimriliginden(ucuz bir klinige gitti) o halde..
Ayrica ben kendi ailemi dusunuyorum bekarken da boyle bir olay yasasam abim ve ailem dahil herkes ama herkes beni haksiz bulur ozur diletirlerdi. Esinizin kardesinin arkasinda bu derece durmasina cok sasirdim. Ailesi de kendisi de cok tuhaflar
Yasi aslinda kucuk defil beb
Çok uzuldum. Boyle biseye iyi niyetinden kaynakli maruz kalmis olmana dahada uzuldum. Kadinlar gucludur dimdik ayakta dur. Adama bak set alalim, yurtdisina gidelim diyor ne kadar basit bisey sanki :KK43:
Eşinizin kavgası da özrü de aşırı samimiyetsiz geldi. Uykudan uyanan herkes bir nebze sinirli olur da sülaleyi katarak kavga etmek nedir? Bunlar hep oyuncak hamuru gibi oynanıp işlenmiş, kafası pek basmayan olgunlaşmamış erkek hareketleri kusura bakmayın.
Çocuk gibi kavga edip tekrar çocuk gibi rüşvet şakayla karışık takılmalarla özür dilemiş. Yaptığının korkunç bir şey olduğunun farkında ama sizin gözünüzde önemsizleştirmeye çalışmış masum adam, gözü kapalı maymun falan aman ne sevimli.
Şiddet ve sadakatsizlik iki önemli esik bana göre. Bunlardan biri bir defa asılınca evliliğin kurtuluşu olmadığını olsa dahi bir tarafım hep kırgın ya da güvensiz bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Kendinize neyi reva gördüğünüz tamamen size kalmış.
Aslinda bizim aile akraba iliskilerimiz yok uykudan uyanmasindan ziyade bu kadar tepki vermesi gereksizdi beceriksiz felan demesi beni cildirtan kahvalti hazirla kismi oldu esim siddeti asla savunan biri değildi guvenmiyorum artik cunku guvenirswm gucsuz olurum bunun bilincindeyim sadece saskinim 3 yilda ilk defa boyle birsey yasadik ve asla affetmem kin tutan biriyim

Maddiyatla sen ancak kardeşini kandırırsın deyin. Pişkinliğe bak.
Resmen kardeşi doldurmuş, sonunda affedermisiniz bilmem ama eğer affedecekseniz o kardeşi sizden dedikodunuzu yaptığı elti vs kim varsa onların yanında özür dilesin. Görümce ayrı hadsiz, elti ayrı hadsiz

Tokat değil ama başka hatalarını, kavgalarını hediyeyle affetirdiyse şimdiye kadar ki bana mesajlarda öyle geldi yine aynı taktiği uygulamıştır eşi.
İlk defa olan birşey değildir bu ve karşılığını görmüştür, şunu alalım buraya gidelim teklifleri. Yoksa tokat atıp bu tekliflerle gelmez durduk yere.
Şöyle biz kavga ettiğimiz zaman cok uzun surmez genelde esimin isleri iyi gitmediği zamanlar kotu sansa inanir ve yurtdisina cikar bazende beraber cikariz boyle daha once olay yasamadik ama bana hediyeler aldiği oldu evet de bende ona aliyordm taktik olabilir mi bilmiyorum takilara zaafim var ama belki oradan yurumus olabilir

Bakin siz ve diğer kullanici bu mesajlari sonlara yazmissiniz burada sahte konu aciliyor mu bilmiyorum izin de verilmiyor mu bilgim yok ama sacmaliğa tahamulum yok siz iy misiniz neden konusmalari dolandiriyorsunuz siz ve diğer arkadas bunlari benim yazdiğimi ima ettiniz ve cevaplar verdiniz ben cevap verince neden oyle değil soyle diyorsunuz erkek bunlari yazamaz kadin yazar demek nasil bir duygudur bu nasil hemcinsi yerden yere vurmaktie diger kullanici demis toronto felan bunlari anca karilar dusunurmus pardon yok kac erkek tanimista boyle degilmis lutfen sacmaliklarinizla benim konumdan uzak olun
Kadın yazar erkek yazmaz konusunu bırakın. Çokgüzelolsun diyor ki Siz saat 7 38 de ekran görüntüsü eklemişsiniz. Fakat son mesaj saati 08.06. Olay bugün oldu dediğinize göre bu imkansız.
Ayrıca başka biri de erkek arkadaşım diye mesaj atmışsınız onu soruyor. Bunları cevaplarsanız konu aydınlanır

Kadın yazar erkek yazmaz konusunu bırakın. Çokgüzelolsun diyor ki Siz saat 7 38 de ekran görüntüsü eklemişsiniz. Fakat son mesaj saati 08.06. Olay bugün oldu dediğinize göre bu imkansız.
Ayrıca başka biri de erkek arkadaşım diye mesaj atmışsınız onu soruyor. Bunları cevaplarsanız konu aydınlanır

bir de şu var eşi saat 6:11 de mesaj atmış nerdesin diye bu da bigblue saat 6 dan önce evden çıktı demektir. bu adam kaçta kalkıyor ki sabahın 5 buçuğunda hadi kahvaltı hazırla diyecek.
bu ispatsız cevaplanmayabilir ama yine de ilgincimsi değil mi:KK49:
agatha christie okumanın zararları:KK53:
neden bu kadar düştüm bu konuya bilmiyorum, pek bi işsizim şu an heralde:KK53:

Maddiyatla sen ancak kardeşini kandırırsın deyin. Pişkinliğe bak.
Resmen kardeşi doldurmuş, sonunda affedermisiniz bilmem ama eğer affedecekseniz o kardeşi sizden dedikodunuzu yaptığı elti vs kim varsa onların yanında özür dilesin. Görünce ayrı hadsiz, elti ayrı hadsiz
Ben kardesi ile gorusmeyi istemedim once bana dudağini sen duzelt diye geldiler ben risk almak istemedim kayinvalidemede soyledim durumu onlsr inat olsun diye yapmadiğimi dusunduler tepki gosterdiler esim sen konusmazsin olur mu felan dedi tamam dedim esime bu olayi ilk anlstan ben değil gorumcem sonra eltime anlatmis inanin artik ozur bile beklemiyorum kesin ayrilacağim ben farkli bakislarla bskmadim ama farkettim ki esim beni msddiyatla sinamaya calisiyor ki benim durumum zaten iyi cocuğumuzda yok ben yoluma bakarim

Ben kardesi ile gorusmeyi istemedim once bana dudağini sen duzelt diye geldiler ben risk almak istemedim kayinvalidemede soyledim durumu onlsr inat olsun diye yapmadiğimi dusunduler tepki gosterdiler esim sen konusmazsin olur mu felan dedi tamam dedim esime bu olayi ilk anlstan ben değil gorumcem sonra eltime anlatmis inanin artik ozur bile beklemiyorum kesin ayrilacağim ben farkli bakislarla bskmadim ama farkettim ki esim beni msddiyatla sinamaya calisiyor ki benim durumum zaten iyi cocuğumuzda yok ben yoluma bakarim
Hayat sizin tabi ki, umarım bundan sonra daha güzel olur.

bir de şu var eşi saat 6:11 de mesaj atmış nerdesin diye bu da bigblue saat 6 dan önce evden çıktı demektir. bu adam kaçta kalkıyor ki sabahın 5 buçuğunda hadi kahvaltı hazırla diyecek.
bu ispatsız cevaplanmayabilir ama yine de ilgincimsi değil mi:KK49:
agatha christie okumanın zararları:KK53:
neden bu kadar düştüm bu konuya bilmiyorum, pek bi işsizim şu an heralde:KK53:
Hanimefendi iste bakin bir konuda bilginiz yokken fikriniz olunca böyle oluyor ben 5.00 kalkiyorum makyajimi yapip malzemeleri alip normalde 6.25 kendim aciyorum ve malzemeleri sentezliyorum bu hasetlik nedir allah askina bu nasil bir cehalet hanfendi evet bunlsri ben yazdim ha bide ispat olsun diye yazmistim evet bunlsri erkrk yazamaz zaten ksdin yazar aynen ☺

Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim

Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu

Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
Konuyu okurken tokat olayinin cok agir oldugunu dusundum. Ta ki kendini affettirmek icin set alalim diyene kadar. Tokat yaninda hafif kalir gercekten. Pislik herif.

Konuyu okurken tokat olayinin cok agir oldugunu dusundum. Ta ki kendini affettirmek icin set alalim diyene kadar. Tokat yaninda hafif kalir gercekten. Pislik herif.
Aslinda ben set kismina takili kalmadim yanlis anlamayin genelde de boyle bir yapiya sahip buradaki arkadaslar yazinca bende o ayrintiyi farkettim

Asla barismayacağim 3 yillik evlilik hayatimizda nadir kavga ettik ama bugun ki olay daha fazla surduremem o mesajlardaki burdaki arkadaslarimin yazdiklarini okuduktan sonra onun yazdiği mesajlardan tiksindim

Bence barışırsınız, bunu yargılamak için söylemiyorum öyle hissettim. Ama lütfen burnunu sürttürün barışmadan önce, set alınca barışacağınızdan o kadar emin ki, masum adam falan diyor yüzsüz bir şekilde. Siz paracı bir insan olsanız kardeşine yaptığınız işlemlerden para alırdınız zaten, onunda gözüne dizine dursun, o kadar iyilik yapmışsınız huzurunuzu kaçırdı nankör. Kardeşi ve o hadsiz elti ile bayramda bile iletişim kurmayın bir daha, yanlarına kalmasın yaptıkları.

Aslinda ben set kismina takili kalmadim yanlis anlamayin genelde de boyle bir yapiya sahip buradaki arkadaslar yazinca bende o ayrintiyi farkettim
Bilmiyorum bi kadini duygusal acidan incitip sonra set alalim demesi cok rencide edici. Gonlunu bu sekilde alacagini dusunmesi cok çirkin. Bu ayrintiyi kesinlikle esinin suratina çarp. Gonlunu almayi gercekten istiyorsa bunun icin maddi yollara basvurmasin.

Esinizin yapmis oldugu davranis gercekten kabul edilebilir birsey degil. Eger ki sizin yerinizde ben olsaydim buyuk konusmayim ama affetmezdim. Eger ki affedip ikinci bir sans vermeye karar verecek olursam da bunu tek bir sart ile yapardim!!! Gorumce bir daha benim ne evime ne de isyerime ayak basmayacak..... Hicbir sekilde beni telefonla bayram kutlamasi dahi olsa arayip mesaj atmayacak... Tamamen hayatimdan cikacak... Ha esinizle gorusur kardesler sonucta... Ancak sizin o kadini tamamen kendi Yasam alaninizdan cikarmaniz gerekiyor... ( sizin ayaginiza gelip ozur dilese, araya buyukler girse dahi ) Esinizi affedersiniz affetmezsiniz bilemem ama gorumcenizi affederseniz ne olur biliyor musunuz????? Onlar sizin aranizdaki tartismayi tokat olayini zaten duymuslardir... Arkanizdan eltiniz ve gorumceniz tarafindan kurulacak cumle aynen su olur : " Bak agzinin ortasina tokati yiyince nasil da havasi indi? Abim bildirmis haddini... " Dedigim gibi, esinizi affedin veya affetmeyin... Ben gorumce ve eltiye taktim.. O kadin sizin bir daha ne isyerinize ne de evinize ayak basmamali... Herkes haddini bilmeli...
Gorumcemin bugun ki olaydan haberi var mi bilmiyorum sadece esimin sakinliği beni sinirlendirdi bana gelince ucret yokken neden baska yerde yaptirip benim duzeltmemi isteyip duzeltmeyince sanki ben bu durumdan mutluymusum gibi algilaniyor bilmiyorum ben gorusmek istemedim dediğimde esim tamam dedi ama kardesine neden ismimi vermiyim gittin eltine soyledin ya da neden bana anlsttin demedi surekli o kucuk dedi ki kucuk değil 26 ben 27 esimle aramiz bozulmasin istedim ama ben gorumcemin boyle bir olay yapacağini tahmin bile edemezdim 12.000 isticem kesinlikle burfaki arkadaslar hakli inanin ben kendi kardeslerimden bile ucret aliyorum bosanip kendi yoluma kendi hayatima bakarim onun bana bugun soyledigi kim sana boyle luks arabalar tatiler kismi cok guzel sekilde yanit veririm benim msddi durumun ondan oncede iyiydi mesleğim var cocuğum yok ayrilscağim

Ben olsam kayinvalidemi de arar herseyi anlatir alin iste mutlu olun kiziniz ve gelinininiz sayesinde bosaniyoruz derdim. Elin klinigine gidip para odeyip estetik yaptiriyor da bana gelince para istedim siye neden sorun oluyor derdim. Dokerdim eteğimdeki butun taşları. Cok uzulup cok sinir oldum. Allah yardimcin olsun.
Amaaaaan o kişi bu kişi mi. Bencede çok mantıklı arayın içinizi dökün valla. Adama bak bide istediğin seti yüzüğü alırız demiş utanmaz

Bence barışırsınız, bunu yargılamak için söylemiyorum öyle hissettim. Ama lütfen burnunu sürttürün barışmadan önce, set alınca barışacağınızdan o kadar emin ki, masum adam falan diyor yüzsüz bir şekilde. Siz paracı bir insan olsanız kardeşine yaptığınız işlemlerden para alırdınız zaten, onunda gözüne dizine dursun, o kadar iyilik yapmışsınız huzurunuzu kaçırdı nankör. Kardeşi ve o hadsiz elti ile bayramda bile iletişim kurmayın bir daha, yanlarına kalmasın yaptıkları.
Esim boyle biri inanin değildi bizim akraba iliskilerimiz vs inanin yoktur kayinvalide elti gorumce kavgasi daha onceden hic yasamadik ben paraci değilim olsam tamam hadi al gidelim derdim bana nankor demesi onur kirici beni cok uyardi ortağim sen esinin gozunde iyi olmak isterken iyi niyetinin kurbani olucaksin derdi ve hakliymis o gorumcemin benim isyerimde bana bagirmasi tepki gostermesi esimin tepkisizliğo eltime dedikodu yapmasi eltimin bana vicdansiz demesi inanin bunlari unutamam o yuzden kesin bosanacağim tokat kismindan bahsetmek bile istemiyorum

Amaaaaan o kişi bu kişi mi. Bencede çok mantıklı arayın içinizi dökün valla. Adama bak bide istediğin seti yüzüğü alırız demiş utanmaz
Evet benim kayinvalidemin bir sucu yok ki o sadece duzeltmemi istedi eltim ve gorumcem bana tepki koydu henuz kayinvalidem beni aramadi bugun haberi var mi bilmiyorun bu sabah ki olaydan

Back
X