- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
- Konu Sahibi bigblueyes
Konu neydi geceki bi bakayım bendeSevgili konu sahibi;
Öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten yaşadığımız şey korkunç. Diğer konuda okudum diğer konuda da %1500 haklısınız. Görümceye ayrı eltine ayrı kocana ayrı sinir oldum. Daha dün aileye girmiş elti ne hakla siz öyle bir mesaj atar? Görümcenin önceki rezilliklerini saymazsak bir de neden başkasının komplikasyonu siz toparlıyorsunuz? Komplikasyonu düzeltmek ilk yapmaktan çok daha zordur. Kaldı ki böyle kadir kıymet bilmeyen seviyesi çok aşağıda olan bir insana. Ne gereği var.
Elçi denen kadın kim ki size utanmadan mesaj atabiliyor? Kocanız nasıl bir rezil ki hem suçlu hem güçlü, psikolojik ve fiziksel şiddet durduk yere uyguluyor, bir de samimi bir şekilde özür dileyip kendini affettirmeye çalışacağına utanmadan parayla düzeltebilecekğini zannediyor. Her şekilde size hakaret ediyor.
Her iki konuda da sizin en ufak bir hataınızı görmedim. Barışıp barışmamak sizin kendi tasarrufunuz, evliliğimizin dinamikleri ile alakalı bir konu. Ama her şartta haklı olduğunuzu bilin Ve kimsenin size bir daha böyle davranmasına asla izin vermeyin.
Kendinizi çok üzmeyin sevgiyle kalın.