Evi terk ettim

Sevgili konu sahibi;
Öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten yaşadığımız şey korkunç. Diğer konuda okudum diğer konuda da %1500 haklısınız. Görümceye ayrı eltine ayrı kocana ayrı sinir oldum. Daha dün aileye girmiş elti ne hakla siz öyle bir mesaj atar? Görümcenin önceki rezilliklerini saymazsak bir de neden başkasının komplikasyonu siz toparlıyorsunuz? Komplikasyonu düzeltmek ilk yapmaktan çok daha zordur. Kaldı ki böyle kadir kıymet bilmeyen seviyesi çok aşağıda olan bir insana. Ne gereği var.

Elçi denen kadın kim ki size utanmadan mesaj atabiliyor? Kocanız nasıl bir rezil ki hem suçlu hem güçlü, psikolojik ve fiziksel şiddet durduk yere uyguluyor, bir de samimi bir şekilde özür dileyip kendini affettirmeye çalışacağına utanmadan parayla düzeltebilecekğini zannediyor. Her şekilde size hakaret ediyor.

Her iki konuda da sizin en ufak bir hataınızı görmedim. Barışıp barışmamak sizin kendi tasarrufunuz, evliliğimizin dinamikleri ile alakalı bir konu. Ama her şartta haklı olduğunuzu bilin Ve kimsenin size bir daha böyle davranmasına asla izin vermeyin.
Kendinizi çok üzmeyin sevgiyle kalın.
Konu neydi geceki bi bakayım bende

Akıl yasta degil basta... Kızım yuvası bozma el için diyebilirler
Bilmiorum ki. Eşinin biraz şiddet eğilimi var gibi.Neden çocuk yapmadın?Bunun sebebı vardır muhakkak.Madem çok paraları var bi işleö yapmadın diye düşman kesildiler sana.

Boşan kaç uzaklaş diyemem, nolacak canım altı üstü Bi tokatta diyemem ama özür dileme şekli çok kırıcı maalesef bu net söyleyebilirim.Boşanmak istiyorsanız lütfen bu mesajıda telefon numarası gözükür şekilde ss alıp saklayın.Boşanmak istemiyorsanız lütfen özrünün daha beter olduğunu anlatın.Umarım pişman olmayacağınız Bi karar verirsiniz

Bilmiorum ki. Eşinin biraz şiddet eğilimi var gibi.Neden çocuk yapmadın?Bunun sebebı vardır muhakkak.Madem çok paraları var bi işleö yapmadın diye düşman kesildiler sana.
Şöyle islemden sonrasi bunlar oldu baska yerde yaptirmis hata vermis dudaģi duzeltmemi istediler bunu yapmamin 2 nedeni var 1.maddeyi bilmiyorum 2.risk alsam ve daha kotu olsa bilerek yapti diyeceklerdi yapmadiğim icin esim kucuk eltim gorumcem tepki koydu ki maddi durumu onunda cok iyi konu aslinda para değil beni hedef almislar gorumce

Arkadas onu kendi parası ile de alır tektas Vs.ama dolduruşa gelmek nasıl oluyo kac yasındaki insan dünkü 5 yasında degil...Daha akılcı bi şey söylemeli ailesi yüzünden tokat atmış bu neyin kafası...En ufak seyde erkek milleti değil mi vur tokadı al seti bu mu yani özür sekli de.. Ezilen grurumuz û kim onaracak...
Evt büyük eltin iyi niyetli olgunmuş...İyi düşün...
Tutuşmuş senin kocan.Yaptığı çok yanlış.Ailenızle konuşun.Buyukler en dogruyu bılırler.Bedavaya işleö yspmadınız diye sızebunları yapan insanlar bence dogru ınsanndeıller
Seviyorsan süründür ama geri dönme bi kaç gün. Boşanacağım diye de blöf at. Hem bu korkuyla kardeşine de demediği kalmaz seni korumuş olur. Tokat atacak duruma bi daha gelmemenizi umuyorum
Şöyle 2 gun onceki olayda sessiz kaldi ve sadece gorusme dedi ama bugun ne hikmedse doldurusangeldim diyor ki bende inanmiyorum buradaki arkadaslar birseyi farketmis hediye konusu acaha benim istediğim sete vs kanacağimi mi dusundunhadi diyelim eve geri döndüm ona eskisi gibi hisssetemem 27 yasinda mesleğim var ailem srkadaslarim var eğer donersem bak nasilda döndün der ki kardesiyle kus kalacağini asla dusunmuyorum

Sorunlar aynı be güzelim sade kişiler farklı...
İşler bu noktaya gelince üzüldüm başkaları yüzünden evlilik bitmemeli demekki degmez bi adam...
Persembenin gelisi carsambadan belli olurmus ben fark edemedim o benim hatam hatadan bir ders cikaracağimi dusunemezdim her zaman hakkini savunman gerekmis hayat bugun cok guzel yuzume vurdu

Pisman insan o tarz bir mesaj yazmaz, masum goruyor kendini, iki hediyeyle telafi olacagini zannediyor.
Madem doldurulusa gelmis ailesiyle gorusmemeyi kabul ederse affet

Şöyle 2 gun onceki olayda sessiz kaldi ve sadece gorusme dedi ama bugun ne hikmedse doldurusangeldim diyor ki bende inanmiyorum buradaki arkadaslar birseyi farketmis hediye konusu acaha benim istediğim sete vs kanacağimi mi dusundunhadi diyelim eve geri döndüm ona eskisi gibi hisssetemem 27 yasinda mesleğim var ailem srkadaslarim var eğer donersem bak nasilda döndün der ki kardesiyle kus kalacağini asla dusunmuyorum
Kardesi ile mesafe koysa bari

Şöyle islemden sonrasi bunlar oldu baska yerde yaptirmis hata vermis dudaģi duzeltmemi istediler bunu yapmamin 2 nedeni var 1.maddeyi bilmiyorum 2.risk alsam ve daha kotu olsa bilerek yapti diyeceklerdi yapmadiğim icin esim kucuk eltim gorumcem tepki koydu ki maddi durumu onunda cok iyi konu aslinda para değil beni hedef almislar gorumce
Seni cekemiyolar belki de

can özüm mü? :KK70::KK70:

Konuya zerre kadar inanmiyorum. Hiç bir erkek "negatif enerjimizi atalim, uzaklasalim" ardindan "istedigin bilezigi, seti" alalim demez. Bunlar sadece bir kadinin yazabilecegi cümleler.

Konuyu okurken daha mesajdaki bu sözleri görür görmez aynı şeyi hissettim. Şimdi sizin mesaja kadar da özellikle okumaya devam ettim yorumları ki benden başkası da böyle hissetti mi diye. Bir siz ve diğer başka arkadaş aynen benim takıldığım noktaları belirtmişsiniz.

Ya hayir sadece o kelimeler degil, betimlemeler. Ardindan Toronto, londra, taki setlere ile hava atmasi. Daha öncede baska üyeye dedim adam ona "hayatim" degil, ali denildigi için mesele yapiyordu.

Ve yaninda whatsapp konusmasini eklemesi zaten fake oldugunu ispatliyor. Gerçek olan seyleri, insan ispatlamak istemez. Özel sohbetlerini internete koymaz. Ben inanmadim iste.

Ben whatsup mesajını görür görmez inanmamıştım da bakalım neler olacak diye okumaya devam ediyordum 😂 yine okumaya devam... bakalım daha neler olacak..

Şu anda yorumların 16. Sayfasını okumaktayım.
Konu sahibi birşeyden aşırı rahatsız oldum.
Şu ana kadar enaz .. geri dönüp saymadım ama habire “çocuğum yok” yazmışsınız.
Bir kere yazılır, iki kere yazılır.
16 sayfalık yorumlarda enaz 10 kere..
Bir gariplik te burada var..

Neyse okumaya devam.
Bakalım daha neler çıkacak?

Konu sahte ya da değil bilemiyorum
Ama
Böyle durumlarda evden eşyalarını al ve uzaklaş akşam geldiğimde seni görmek istemiyorum derdim ben
Evi terketmek külliyen terkedene zarar bence
O hatalı ise o gidecek !!! Ne diye düzenimden eşyalarımdan duşumdan olayım ben

Merhaba arkadaşlar , önceki konumu bilmeyenler okusun konuyu uzatmak istemiyorum esimle 2 gundur bu olaylar nedeniyle aramiz acikti sabah duş aldim bugun yarim gun calisicağim icin arkadasimla görüşeceğim sacimi banyoda fönlerken kapat şunu sesi buraya kadar geliyor dedi esim kapattim makyaj malzemelerini aldim salona gectim yatak odasindan kucuk aynayi alicaktim esim birden beni uyandirdin al mutlu musun istediğin oldu mu zaten bir uykum var onuda zehir ediyorsun insana ben hangi akla hizmet senle evlendim dedi niye bu kadar uzatiyosun ali diyelim esimin ismi oda tabi isine gelince askim herseyim bebeğim isine gelmeyince ali hemen dedi neyse birsey demedim makyaj yapmaya basladim ama halen soyleniyor artik dayanamadim o sinirle kapaticiyi heryere bulastirdim beceriksiz al sana iyi oluyo herkesin mutsuzluğundan mutlu oluyosun dedi kimin kardesinin mi dedim onca seye rağmen halen onu nasil savunabiliyorsun sessiz kaldim diye beni ezebileceğini mi dusunuyorsun dedim oda bana hangi es altina luks arabalar pahali hediyeler alir milletin kocasi karisina ev araba kiyafet tatil imkanlari sunmazmis gözun doysun nankorsun demeye basladi (maddi durumum esimden oncede iyiyidi mesleğim ve kliniğim var) basladik yok senin ailen benim ailem kavgasina donustu en son odaya gidip ağladim cantami aldim oda tamam sinirlendim sabah birden uyaninca hadi yapma boyle kahvalti hazirla deyince bu nasil piskinlik insanlik 5 dk once herseyi soyleyen adam artik sinirimi koruyamadim sen nasil insansin hic mi vicdanin yok az once neler soyledin kardesin daha 6 aylik tanidigi birine (eltim)beni cekistirirken sen napuyosun dedim

Oda onun yaptiği hata ama yuzunu de mi gormuyosun demeye basladi bende dayanamadim tutamadim kendimi senin kardesinin de seninde ... versin dedim tokat atti birden basimdan asaği kaynar sular dokuldu ilk defa bana tokat atti odadan cantami aldim kapiya yoneldim orada beni bekliyor pislik utanmadan hangi sifatla birdaha cikarsam bu eve giremezmisim kapidan ciktim suan kliniğimdeyim beni 7 kez aramis mesaj atmis ozur diliyor kardesimle asla gorusmucem bir an oldu tutamadim kendimi yazmis ama yok asla affetmeyeceğim eve donmeyeceğim artik dayanamiyoerum 3 yillik evliyiz cocuğumuz yok bu 2 gundur olan olaylar bardağin son damlasi oldu

Not arkadaslar gorumcem aramizda yasanan olayi kayinvalideme esime 6 aylik evli eltime anlatmisti dun gecede telefonda konustular 40 -45 dk felan esim geceden beri tuhaf ve soguktu surekli tersledi ama yok asla affetmeyeceğim
Seni hediye ile kandırmaya çalışıyor ne demek istediğin seti alalım ben buna daha da çok sinirlenirdim herhalde

Back
X