Yani bilmiyorum ben öyle yorumladımEşinizin sizden bosanmasini engelleyen durum ailesinin bilmiyor oluşu mu da ogrenirlerse rahat edip boşanacak sizden
Çalışıyor ama üç kredi birden ödüyoruzBorsa kumar değildir.
Çalışmıyor mu? Çalıştığının hepsini borsaya mi yatırıyor?
Sağlıklı insansınız siz neden calismiyorsunuz yada birikiminiz yok Allah korusun eşiniz vefat etse kucaginizda çocuğunuzla yine bir başınıza kalacaktiniz?
Aynen zamana bıraktım herşeyiEşinizin ailesi öğrendikten sonra tamam diyeceğini düşünmüşsünüz.Acaba kabul edecek mi boşanmayı etmesede karar vermişsiniz evden ayrıldığımızı neden ayrıldığınızı mutlaka ailesiyle konuşun babanız haklı zaman gösterecek elbette tavırları ne olacak süreç ne olacak sabır ve zaman lazım ...
Çalışıyor ama üç kredi birden ödüyoruz
3 kredi ödediğimizi bilmiyordum sadece arabanın kredisi var diye diye biliyordum . Zaten tedavi esnasında patlak verdi bu kredi meselesi hemen tedaviye sra verdim ama olan olmuştu . Eş kisisi maelesef ayakta uyutmus beni çok geç farkına vardımTek maaşla 3 kredi birden öderken tedavi görerek çocuk sahibi olmaya mı karar verdiniz? Müthiş planlama gerçekten
Artık çok geç anneme döndüm çünkü adam resmen seni istemiyorum dedi. Kaç sefer aradı açmadım bir saat önce mesajlastik babam babanla konuşacak artık ne olacaksa dedim . Ben sigara kullanıyordum bir ara kpde nefret eder babama sigara kullandığınıda şöyle dedi . Bende oky dedim . Haftasonu konuşmayı düşünüyorlar ailem babasıyla artık ne olur bilmiyorum. Benimki bir yerlerden para bulur kapatır krediyi baba bak borcum yok der ama bende ekran fotosu var kredilerin . Tabi kda geçerli olursaEn doğrusu geçici bir süre için eşinizle barışmanız. Hamilelik, lohusa derken bence adama hayatı zehir edin. 5 liralık şey alacaksanız 15 diyerek parayı biriktirin. Duygu sömürüsü yapın size kötü davranırsa. En azından çocuk doğsun, siz bi kendinizi toplayın sonra boşanmaya bakarsınız.
Siz bu evi bu adamı bıraksanız paraları kim bilir kimle yiyecek, kendi evinizi bırakıp gideceksiniz, annenizin babanızın yanında ne kadar rahat ederseniz edin kafanızda hep bi çocuk babasıyla olsaydı diyeceksiniz. Gerekirse annenizde bebeğe ve size bakma bahanesiyle size gelsin uzun süre kalsın.
Hiç geç diye düşünme. Çalışsan, sorun değil, adamın sana düzenli nafaka vereceği olsa sorun değil. Ama sen evden gidersen bu adam çocuğunun hakkını bile yer. Evde çocuk olduğu zaman iyi kötü çocuk için harcayacak. Tek başına tüm çocuğun yükünü sen neden üstlenesin. O kadar ev eşyan var.Artık çok geç anneme döndüm çünkü adam resmen seni istemiyorum dedi. Kaç sefer aradı açmadım bir saat önce mesajlastik babam babanla konuşacak artık ne olacaksa dedim . Ben sigara kullanıyordum bir ara kpde nefret eder babama sigara kullandığınıda şöyle dedi . Bende oky dedim . Haftasonu konuşmayı düşünüyorlar ailem babasıyla artık ne olur bilmiyorum. Benimki bir yerlerden para bulur kapatır krediyi baba bak borcum yok der ama bende ekran fotosu var kredilerin . Tabi kda geçerli olursa
Babasıyla konuştuktan sonra ne olur nasıl olur bilmiyorum . İnanın bende çok korkuyorum bundan sonrasındanHiç geç diye düşünme. Çalışsan, sorun değil, adamın sana düzenli nafaka vereceği olsa sorun değil. Ama sen evden gidersen bu adam çocuğunun hakkını bile yer. Evde çocuk olduğu zaman iyi kötü çocuk için harcayacak. Tek başına tüm çocuğun yükünü sen neden üstlenesin. O kadar ev eşyan var.
Çocuk olmasa hemen boşan, kurtul derdim ama çocuk var.
Bence kendi annenle babanla konuş önce durumu. Kocanın ailesi öyle umursamaz tiplerse çocuk doğduğunda masraf yapmazlar çocuk için. Her şey size kalır. Maddi manevi çok yorulursunuz.Babasıyla konuştuktan sonra ne olur nasıl olur bilmiyorum . İnanın bende çok korkuyorum bundan sonrasından
Konuştum ailemle en azından oğullarının yediği haltı bilsinler diyor babam . Ama işte insan sonrası karanlık banaBence kendi annenle babanla konuş önce durumu. Kocanın ailesi öyle umursamaz tiplerse çocuk doğduğunda masraf yapmazlar çocuk için. Her şey size kalır. Maddi manevi çok yorulursunuz.
Zaten adam sulu sulu davranmış, büyük ihtimal boşanmaya anlık heves edip, cesaret edemedi.
İnanın uyuyamıyorum . Tamam evi terk ettim ama adam bana gelme dedi . Konuştuk biraz önce bana herşeyde sen bilirsin sen bilirsin diyor . Kafayı yiycem . Hadi doğum yapana kadar annemgilde kaldım diyelim ya sonrası diyorum . Yeniden aile evine dönmek birsuru dedikodu dinlemek . Toplum baskısı . Bir yandan yeni doğmuş bir bebe . Bilmiyorum nasıl olacak . Yaşadığım yer küçücük bir ilçe iş imkanım kısıtlı önlisans mezunuyum . Ama iş bulmak gerçekten sıkıntıKararını verdiysen ve o evden gittiysen ne olacak ne bitecek napıcam ben diye düşünme enerjini doğru kullan kötüyü çekme kendine olumlu düşün olumlu olsun demişler. Krediler bitmez maalesef o biter yenisi başlar coin işimi borsa işimi bilemiyorum ama kumar gibi işte bırakılmaz bırakamazlar hastalık gibi çocuğu olmadan bi babada kucağına alınca baba olduğunu anlar ancak şuan sen hamilesin ama anne olabilmişsin ama o duygu onda yok bebeği olunca kucağına alınca anlayacak hatasını Allah’a bırak kendini o herseyin en güzelini verir sana hiç kuşkun olmasın
Dedikodu yapacaklar bunun önüne geçemezsin ama şöyle düşün nereye kadar yapacaklar insan unutan demek yarın o dedikoduyu yapan onuda unutacak eşiniz size gelme demiş sen bilirsin diyosa çokta üzülecek bi durumda değilsiniz artık seni istemiyorsa kendi kaybedecek sen alnının akıyla oturacaksın evinde. Şartlar memlekette gerçekten zor durumda farkındayım bebeğiniz olduktan sonra girin bi markette çalışın ne bileyim ilçenizde bi mandra bulun çalışın kendinizi en azından toplayana kadar eşiniz de bebek olduktan sonra merak etmeyin masraflarını karşılayacaktır çocuğun eğer bunu da yapmazsa Allah’a yatın kalkın şükredin ki bu adamdan kurtulmuşsunuzİnanın uyuyamıyorum . Tamam evi terk ettim ama adam bana gelme dedi . Konuştuk biraz önce bana herşeyde sen bilirsin sen bilirsin diyor . Kafayı yiycem . Hadi doğum yapana kadar annemgilde kaldım diyelim ya sonrası diyorum . Yeniden aile evine dönmek birsuru dedikodu dinlemek . Toplum baskısı . Bir yandan yeni doğmuş bir bebe . Bilmiyorum nasıl olacak . Yaşadığım yer küçücük bir ilçe iş imkanım kısıtlı önlisans mezunuyum . Ama iş bulmak gerçekten sıkıntı
Bunu biraz daha açabilir misiniz ?Eşim babası duyduktan sonra rahata kavuşur tamam hemen bosanalim der eminim .
Eşimin hataları saymakla bitmez aslında ama ben şimdi kendi kendime kiziyorum o kadar dayak yiyen aldatılan kadınlar var ama onlar pes etmiyor sen ediyorsun diyorum beceriksiz hissediyorum kendimi . Belkide hamileyim diye böyledir bilmiyorumDedikodu yapacaklar bunun önüne geçemezsin ama şöyle düşün nereye kadar yapacaklar insan unutan demek yarın o dedikoduyu yapan onuda unutacak eşiniz size gelme demiş sen bilirsin diyosa çokta üzülecek bi durumda değilsiniz artık seni istemiyorsa kendi kaybedecek sen alnının akıyla oturacaksın evinde. Şartlar memlekette gerçekten zor durumda farkındayım bebeğiniz olduktan sonra girin bi markette çalışın ne bileyim ilçenizde bi mandra bulun çalışın kendinizi en azından toplayana kadar eşiniz de bebek olduktan sonra merak etmeyin masraflarını karşılayacaktır çocuğun eğer bunu da yapmazsa Allah’a yatın kalkın şükredin ki bu adamdan kurtulmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?