• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi terkediyorum... acil akla ihtiyacim var...

Konu sahibi dün akşam yeni bir konu açtı
Deli gibi asikmis...
Bilgisayar mühendisi mi reiki uzmanı mı her ne meretse...
Sürekli onu düşünüyorum diyor
O yurtdışı yurtiçi geziyo
Diyooo. ..

Ben aşık oldum diyor...
Sabah 5 TL ile dayak yedim diye kaçıyor
Aksam aşık oldum diye konu acıyor...

Şaka gibi yani...
Pes...
O konu eski canım, 18 Aralık gibi açmış onu.dun 15.30 da girmiş kk ya ama bir etkinliği yok dün sabah bu topikten başka..

O konu eski canım, 18 Aralık gibi açmış onu.dun 15.30 da girmiş kk ya ama bir etkinliği yok dün sabah bu topikten başka..

Evet eski konu 10 gün olmuş açalı...
Biri yorum yazmış one çıkmış yeni fark ettim...

Onu gördüm dün,aramızda yaş farkı var diyordu..
Annesiylede sorunluymuş kesin onunla kavga etti..

Cebimde 5 TL varsa
Sabah akşam da aklımda bu reiki uzmanı varsa...
Anamla da kavga ettiysem..
Yasim da 18 olsa...
Kullanıcı Adım da Bahaaren olsa.

Kime giderdim acaba ?
İlk kimi arardim?

Evet eski konu 10 gün olmuş açalı...
Biri yorum yazmış one çıkmış yeni fark ettim...

Cebimde 5 TL varsa
Sabah akşam da aklımda bu reiki uzmanı varsa...
Anamla da kavga ettiysem..
Yasim da 18 olsa...
Kullanıcı Adım da Bahaaren olsa.

Kime giderdim acaba ?
İlk kimi arardim?

Meta fizikçiyi tabi..
Bir çılgınlık yapmasa bari..

Konu sahibi dün akşam yeni bir konu açtı
Deli gibi asikmis...
Bilgisayar mühendisi mi reiki uzmanı mı her ne meretse...
Sürekli onu düşünüyorum diyor
O yurtdışı yurtiçi geziyo
Diyooo. ..

Ben aşık oldum diyor...
Sabah 5 TL ile dayak yedim diye kaçıyor
Aksam aşık oldum diye konu acıyor...

Şaka gibi yani...
Pes...
Yine fake bir konuya cevap yazdık :KK53::KK53:

Yıllar sonra gelen güncelleme.. Yaşadığım o delicesine aşkla bir ilgisi yoktu evden kaçmamın :) O güzel bir anı olarak mazide kaldı. Her anlamda işkence gibi geçen 18 yılın sonunda kaçtım evden. Bir süre çalıştım sonra iyi bir üniversite kazanıp mezun oldum. Yıllardır tek başıma adım atıp kurduğum hayatı şimdi güvende ve huzurlu devam ettiriyorum. Ancak bunu okuyan genç kızlara bir not: Ben sadece çok şanslıydım ve ona rağmen her şey çok zordu. Lütfen siz kaçmayın, polise, devlete sığının...

Yıllar sonra aklıma gelince girip bakmak istedim. Soruyu en doğru kişilere sormuşum. Günlerce sokaklarda yatıp kalktım ama sonra buldum bir çaresini. Keşke sizleri dinleyip polise gitseymişim ama olsun :)

Yıllar sonra aklıma gelince girip bakmak istedim. Soruyu en doğru kişilere sormuşum. Günlerce sokaklarda yatıp kalktım ama sonra buldum bir çaresini. Keşke sizleri dinleyip polise gitseymişim ama olsun :)
Neden kaçmıştın evden? O 18 yılın sonunda birden 5 lira evden kaçacak kadar cesaretin arkasında ne yaşadın çok merak ediyorum.. Neyseki sonu kötü olmamış. Bu arada şuan ailenle görüşüyor musun?

Yıllar sonra gelen güncelleme.. Yaşadığım o delicesine aşkla bir ilgisi yoktu evden kaçmamın :) O güzel bir anı olarak mazide kaldı. Her anlamda işkence gibi geçen 18 yılın sonunda kaçtım evden. Bir süre çalıştım sonra iyi bir üniversite kazanıp mezun oldum. Yıllardır tek başıma adım atıp kurduğum hayatı şimdi güvende ve huzurlu devam ettiriyorum. Ancak bunu okuyan genç kızlara bir not: Ben sadece çok şanslıydım ve ona rağmen her şey çok zordu. Lütfen siz kaçmayın, polise, devlete sığının...
Cnm yaaaaaa,,, çok sevindim adına. Fakat yeni konu sandım sana bir anne, bir abla olarak evinden kaçma derdim. Tüm zorlukları orda başar oku ve kurtul diye yönlendirirdim.bnde anneyim evladımı kaçmasını düşünmek bile bni mahveder.
Ama çok şükür okuyup ayaklarının üstünde duruyorsun. Ne okudun, nsl bşr işte çlşyrsn, ailenle görüşüyormusun? 💐💐💐💐💐

Mor çatı, kadın sığınma evi aramamismiydiniz? Bende konu yeni diye okuyorum şimdi. Şuan ne iş yapıyorsunuz? Eve bidaha hiç donmedinizmi? Şuan aileyle aranız duzeldimi?

Cnm yaaaaaa,,, çok sevindim adına. Fakat yeni konu sandım sana bir anne, bir abla olarak evinden kaçma derdim. Tüm zorlukları orda başar oku ve kurtul diye yönlendirirdim.bnde anneyim evladımı kaçmasını düşünmek bile bni mahveder.
Ama çok şükür okuyup ayaklarının üstünde duruyorsun. Ne okudun, nsl bşr işte çlşyrsn, ailenle görüşüyormusun? 💐💐💐💐💐
Neden kaçmıştın evden? O 18 yılın sonunda birden 5 lira evden kaçacak kadar cesaretin arkasında ne yaşadın çok merak ediyorum.. Neyseki sonu kötü olmamış. Bu arada şuan ailenle görüşüyor musun?
Fiziksel şiddete artık alışmıştım ancak psikolojik şiddet artık akli dengemi yitireceğim ölçüye gelmiş ve fiziksel kısmı işkenceye dönmüştü. Annemle 2 kere görüştüm birinde özür diledi öbüründe bir şey söylemedi. Ancak başka kimseyle görüşmüyorum kendi psikolojim adına hayatıma tekrar almayı da düşünmüyorum. İktisat okudum iyi bir üniversitede. Proje Yönetim Uzmanı olarak çalışıyorum. Okurken de yapmadığım iş kalmadı listeyi uzatmayalım :) Hepinize sonsuz teşekkürler. Birkaç yıl sonraki güncellemede görüşmek üzere :)

Back
X