• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi terkediyorum... acil akla ihtiyacim var...

Ailenden şiddet mi görüyorsun ?

Bu kaçışş neden ?

Bunu bize anlatırsan, daha doğru bir yol söyleyebiliriz sana ...

Ama sen yazıp çıktın burdan sanırım !!

18 yasindasin . Ailenle ne kadar tartissa bu karari dogru verdigini dusunmuyorum. 18 yasinda bir kisi namus meselesi bilmem cok buyuk birsey olurda ayrilir mui dusunmek herekir oda gerekli kuruluslara gitmen gerekir. O yasta cikip sagda solda kalamazsin. Bence saglikli karar degil bu ailene yazik. Annen hayattami . Eger oyleyse ona cok üzuluyorum .

18 yaşında ailesiyle kavga etmiş işsiz güçsüz ve kavganın konusunu dahi bilmeden lütfen akıl vermeyin.Belli ki nereye gideceğini dahi bilmeyecek kadar cahil başına neler gelebileceğini tahmin edebiliyormusunuz.Herhangi bir cinsel istismar veya zorla evlendirilme sözkonusu olsa dahi göstereceğiniz yol kadın sığınma evi değil karakol olmalıydı.Alacağı akılı aldı kız şuan yorum bile yazmıyor konuya belkide terketti evi.Yarın haberlerde çıkmayacağı ne malum.Sanırım bu tarz konularda hassas yorum yapmalıyız.

18 yaşında ailesiyle kavga etmiş işsiz güçsüz ve kavganın konusunu dahi bilmeden lütfen akıl vermeyin.Belli ki nereye gideceğini dahi bilmeyecek kadar cahil başına neler gelebileceğini tahmin edebiliyormusunuz.Herhangi bir cinsel istismar veya zorla evlendirilme sözkonusu olsa dahi göstereceğiniz yol kadın sığınma evi değil karakol olmalıydı.Alacağı akılı aldı kız şuan yorum bile yazmıyor konuya belkide terketti evi.Yarın haberlerde çıkmayacağı ne malum.Sanırım bu tarz konularda hassas yorum yapmalıyız.
Evet bencede haklısın artık öyle bir çağdayız ki anne baba az öte kay dese bile hemen evi terkedicem havası estiriyorlar

Merhabalar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İletişim Merkezine Hoş Geldiniz.

Alo 183 Çağrı Merkezi;

Aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakınları ve gazilere yönelik hizmetler hakkında
bilgilendirme ve yönlendirme sağlayan bir hattır. Ayrıca İhmal, istismar ve
şiddet vakaları veya töre ve namus cinayetlerinin önlenmesi için tedbir mahiyetindeki
ihbarlarda alınmakta olup, durumun aciliyeti göz önünde tutularak, vakanın bulunduğu
ilin acil müdahale ekip sorumlusuna ve/veya kolluk kuvvetlerine bildirilerek
müdahale edilmesi sağlanmaktadır.

Bu yaslarda herkezde olur bu evden kacip gitme döngüsü ,buyudugumuzu sanirizda ondan,
Sorun ne olursa olsun ,kimse belkide yaşadığı evde mutlu değil ama kaçmayor,sabrediyor
Benim yaşadıklarımı bilsen 1 gün duramazdın ,ben durdum,hemde 30 yaşıma kadar

Sonuçta sokklarda rezil olursun kimse sahip çıkmaz sana,ac kurtla dolu etraf,kurtulmak istesen de ellerinden kurtulamazsın canım

Oku oku oku
Üni kazan evden uzaklisirsin ozaman ,mesleğinde olur hem

Anneniz ile sorunlarınız var sanırım eski konularınızdan o anlaşılıyor

Şiddetli bir kavga oldu ve bu saatten sonra burada kalamam. Evden gitmem gerekiyor ama sadece 5 liram var... Şaka değil gercekten o kadar... çok acil öneriye ihtiyacim var. Yatılı iş bulmaya calisiyorum ama kış ayinda cok zor otellerde vs bulunmuyor ne yapabilirim? Anlatabilcek durumda degilim lütfen yalnizca careler gösterin.
Sakin ayrilma evinden bi abdest al la havle cek gercekten cok faydasini gorursun .öfkeyle kalkip zararla oturma hatta hakli oldugun bi konu bile olsa bazen yutup oturmak gerek.disarisi fazlasiyla tehlikeli heleki genc, bekar, sahipsiz gorukenler icin tam bir av sakin evinden ayrilma disari kar oynamak icin cikarsan cik derim

Kadin siginmaya dahi gitse oradi onune geleni alan bi kurum degil sonucta emniyetle irtibata gecer. Oyle bir yazdiniz sanki herkes olumsuz yorum yapmis. Yorumlarda onerende kurulus yada karakol onermis. Evde durmayacagi belli kuruluslara gitsede emniyetle irtibata gecerler zaten.

Problem ettigi annesi gibi görünüyor. Ama geçerli bir meslegin kazancın olmadan evi terketme. Dışarıda karşılaşacağın hayat pek iç açıcı olmayabilir. Yatılı işler diyorsun ne kadar güvenebilirsin. Sen genç bir kızsın hayatta çoğu kötülükle karşılaşmadın bile yani bana yanlış gibi geldi. Evde bunalmış olabilirsin o zaman yakın bir arkadaşında kal ya da varsa yakın bir akraban onlarda bi kaç gün misafir ol sakinleş.

Şaka mi yapiyorsun? Bu yaşta bakicilik yatılı hemde.gazetelerin 3.sayfalarina bir bak derim.evdeki kavgayi mumla ararsin.sakin ol.anne babadir kızar 1saate geçer sinir leri.dışarısı kurt kayniyor.senin gibi ceylani avlarlar.namusundan canindan olursun.dik başlı olma.ailenle iyi olmaya bak.simdide ileridede.bu 32 yasinda bir abls tavsiyesi sana

Bir anda nasıl iş bulacaksınız kış kıyamet elinizde 5 lirayla. Evli misiniz çoluk çocuk var mı bilmiyorum ama öfkeyle evinizi terk etmeyin.

18 yaşında bi kız ya olumsuz yönde öneride bulunmayın artık. Ne olursa olsun evinde durmak zorunda kaprise naza gerek yok.

hay allah razı olsun

Bu yasta bu ne cesaret ? Anne yuzunden evden kacilmaz canim, gecer bugunlerde gecer. Herkesin aile bireyleriyle sorunlari olur. Sakin ha yapma bunu. Kendin icin yapma Disarisi pislik kaynıyor, Allah muhafaza ,Adanadaymissin bak isidin eline falan düşersin. Evin kadar güvenli bir yer yok şuan, lütfen böyle bir şey yapma.

Back
X