• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi terkediyorum... acil akla ihtiyacim var...

Neymis bu kadar evden ayrilacak kadar...bizde annemizle babamizla ne kavgalar ettik ne dayaklar yedik..valla sirtimizda oklava bile kirildi zamaninda...ama evden kacmadik...hak ettik yedik dayagi..buyuduk akillandik..ama yanlis yapmadik..disarisi ac kurtlarla dolu 18 yasinda bir kiz nereye siginirsa siginsin sonu pek hayirli olmaz..bize derdini anlat ona gore sana yol gosterelim..

Neymis bu kadar evden ayrilacak kadar...bizde annemizle babamizla ne kavgalar ettik ne dayaklar yedik..valla sirtimizda oklava bile kirildi zamaninda...ama evden kacmadik...hak ettik yedik dayagi..buyuduk akillandik..ama yanlis yapmadik..disarisi ac kurtlarla dolu 18 yasinda bir kiz nereye siginirsa siginsin sonu pek hayirli olmaz..bize derdini anlat ona gore sana yol gosterelim..
Dayağı hak etmek gibi bi sey olamaz böyle akıl verecekseniz vermeyin siz

Ani hareket etmen, yanlış kararlar almana sebep olabilir. Bence bir akraba yada aile dostu olabilir, oraya sığın. Konuyu anlatıp, birebir büyüklerinin tecrübelerinden yola çıkarak, aklı başında kararlar al. Devir kötü. dikkat et, çevrende pek kimseye güvenme, dua et, ALLAH yardımcın olsun.

Eski konularını okudum annenle problemlerin var belli ki ama o evden gitmek bir çözüm değil ne yazık ki.
Ki kendim söylüyorsun cebimde 5 liram var diye bu devirde parasız adım atılmıyor malesef.
Annen seni sevmiyor olabilir kötü bir kadın olabilir ama bu senin sokaklarda kendini riske atmanı gerektirmez.
Yapabileceğin tek şey okumak bir meslek edinmek ayakların üzerinde durabilmek.
Sonra kendi evini kurar annenle görüşmek istemezsen gorusmezsin.

annladım
whistling.gif

Kadin siginmaya dahi gitse oradi onune geleni alan bi kurum degil sonucta emniyetle irtibata gecer. Oyle bir yazdiniz sanki herkes olumsuz yorum yapmis. Yorumlarda onerende kurulus yada karakol onermis. Evde durmayacagi belli kuruluslara gitsede emniyetle irtibata gecerler zaten.
Siz niye böyle direk savunmaya geçtiniz şahsınıza söylenmiş bir durummu var bnde onu anlamadım bu 1.Bir kızın evi o an terketmesi için herkesin yanlış yorumuna gerek yok aklına koyduysa bir kişinin tek bir cümlesiyle dahi hareket edebilir buda 2

Oylemi, o halde siz benimle sakin bir daha muhattap olmayin.
Genç bi kıza dayak yemenin faydalarını anlatan saçma yorumlar yapmazsanız elbette muhattap almam sizi zaten.Hatta daha fazla da devam etmeyeceğim buna polemik yasak forum kurallarına göre malumunuz.

Kesinlikle sana katılıyorum ben dayak yiyip evden kovuldum ama terkettim mi asla terketmedim iyiki yapmamışım konu sahibi gençliğin ateşine yenilmese

Ayrılma nedeni tehlikeli bi durum yada şiddet yoksa kesinlikle fevri davranma derim cahillikle duygusal düsünüyorsun belki sonra pisman olablrsn

Konu sahibi ne yaptı acaba? Dünden beri aklım onda kaldı, umarım güvendedir :KK43:

Bende merak ettim umarım kötü birşeyler yapmamıştır

Haberde yok hala,ne yaptı acaba..

Konu sahibi dün akşam yeni bir konu açtı
Deli gibi asikmis...
Bilgisayar mühendisi mi reiki uzmanı mı her ne meretse...
Sürekli onu düşünüyorum diyor
O yurtdışı yurtiçi geziyo
Diyooo. ..

Ben aşık oldum diyor...
Sabah 5 TL ile dayak yedim diye kaçıyor
Aksam aşık oldum diye konu acıyor...

Şaka gibi yani...
Pes...

Konu sahibi dün akşam yeni bir konu açtı
Deli gibi asikmis...
Bilgisayar mühendisi mi reiki uzmanı mı her ne meretse...
Sürekli onu düşünüyorum diyor
O yurtdışı yurtiçi geziyo
Diyooo. ..

Ben aşık oldum diyor...
Sabah 5 TL ile dayak yedim diye kaçıyor
Aksam aşık oldum diye konu acıyor...

Şaka gibi yani...
Pes...

Onu gördüm dün,aramızda yaş farkı var diyordu..
Annesiylede sorunluymuş kesin onunla kavga etti..

Back
X