Evi terketmeyi düşünüyorum

bi de hesap sormuş bile sayılmaz yavrucum ne çabuk bitti paran demiş. Ben kendi kendime bile daha sert sorarım bu soruyu , ne çabuk bitirdim o kadar parayı, ne aldım ki ben falan diye. Ne gerek vardı buna falan derim.

Ailesi konusunda da babasıyla sıkı fıkı olamıcamı yapımın bu olduğunu söyledim zaten benim bi adamla ne muhabbetim olabilirki annemi çok seviyorum zaten hergün konuşurum telde

bi de hesap sormuş bile sayılmaz yavrucum ne çabuk bitti paran demiş. Ben kendi kendime bile daha sert sorarım bu soruyu , ne çabuk bitirdim o kadar parayı, ne aldım ki ben falan diye. Ne gerek vardı buna falan derim.
110 tl harcadım kendide biliyo naptığımı neymiş onları o paradan değilde eşime söyleyip ayrıyetten alacakmışım ben zırt pırt para isteyememki masraflı gözükemem ki değilim

Yahu bu yuzden ev terk edilir mi hic.. Biz esimle ikimiz de çalışırız ama birbirimize hesap sorariz cunku kesemiz ortak ve birikim yapmaya çalışıyoruz hatta mali konularda ben daha cok giderim esimin ustune harcadigi 2liranin hesabini verir tabi ben de ona veririm.
Tepkiler cok normal ama sakin bir dille kendisinin boyle tepki vermesinin sizi rahatsiz ettiğini ve bundan hoşlanmadığınizi bU konuda daha dikkatli olmasi gerektigini soyleseniz olay cozulur. Esiniz höthöt bir adama benzemiyor hatta bilakis duygusal sanırım anlayacaktır sizi.

Konuşmuyor sus diyor hatta dün yatakta 2 saat oturdu tek laf etmeden bana uyu diye bağırdı o bana küs şuanda

Ailesi konusunda da babasıyla sıkı fıkı olamıcamı yapımın bu olduğunu söyledim zaten benim bi adamla ne muhabbetim olabilirki annemi çok seviyorum zaten hergün konuşurum telde

Sıkı fıkı olmana gerek yok zaten, sadece gazını alırsın eşinin, yani sevmediğim için değil, dersin, saygıda kusur etmedikten sonra senin baban başımın üstünde yeri var tarzı cümlelerle tepkili olmadığını anlat sadece, Ben de kp sayılıdır konuşmam aynı ortamdayken halini hatrını sorarım biter, onun dışında çok muhabbet içine girmem. Ama mesela yemekten sonra kahve içer, hemen kahvesini yaparım. Yanına bişey ister misin diye sorarım. Hoşuna gider. Oturup da şakalaşmam. babama davrandığım gibi davranmam asla

Konuşmuyor sus diyor hatta dün yatakta 2 saat oturdu tek laf etmeden bana uyu diye bağırdı o bana küs şuanda
Erkek tripleri genelde cekilmez. Ben oyle bir durumda sariliyorum boynuna sonra kirildigim mevzuyu anlatıyorum konu uzerinde tatli tatli tartışıyoruz. Sen de yaklas istersen kirildigini anlat.

Konuşamayacak kadar kızgınsa yazarak anlatın kendinizi uzun uzun ifade etme şansınız olur. Bela okumak yanlış bi davranıştı farkındayım. Öyle demek istemedim. Hesap sorunca kendimi koca parasını çarçur eden biri gibi hissettim , buna kırıldım ben de falan derseniz geçecektir sakin kalmaya çalışın.

Çok büyütmüssünüz belki yetersiz geldiğini düşünüyordur. Evinizi terketmeyin güzelce konuşun. Aşamayacağınız kadar büyük bir sorun yok ortada.

Bende bu para konusunda kaç kere agladigimi bilirim anliyorum belki benimki seninkindende beterdi ama duzeldi baya bi aştı kendini hemen degismesini bekleme zor oldugunu biliyorum insanin ağrına gidiyo hesap vermek para istemek ama dediğin lafta olmamış hakkaten ben mesela çok lazim olmadigi surece istemezdim ben ilk baslarda istediklerim icimde kalirdi baktim öylesi yaramiyo simdi kiyiyorum paraya onceden boyle degildin sen diyo maymun gozunu açtı yiyen daha kıymetli oluyomuş hep okurdum uygulamaya geçtim gönlüne küsme sende hesabini sorar ben kolay kazanmıyorum diye dusunuyodur suna suna harcadim bitti suna lazim su kadar ver de lazim oldukça zamanla düzelir takma bunun için ev terkedilmez ben o kadar cildirdim agladim kaç kerede bi kere aklimdan gecmedi bu konuda gitmek

Kavgada dilin kemiği yok demişsiniz de olacak.. Kendimize dilimize hakim olacağız.. yoksa kusluk olur kalp kırılır soğuma olur birikir unutulmaz o laflar bigün biter sevgi.. araba tekmeleyecek lanet okuyacak noktaya gelmeniz çok aşırı geldi bana.. her haklı oldugumuzda kavga etmeye gerek var mı beklemek sabretmek sakince çözmek varken..

sorun senden kaynaklı bnce. eşin sana sen al ben verim gelince demiş. uzatmasaydınz keşke. o lafa o kadar tepki göstermesi çook iyi. ben ve eşim böyle lanet olsn laflarına fln ikimzde tepki vermedik vermedik şmdi ikimz içinde gayet normal bi söz inan bu daha kötü.. özr dile bu kelimen içnde bida kullanma..

Muhtemelen omnun parası yoktu, ya da erkeklik gururu yaptı, sana sordu. Sen de onun ailesiyle ilgili tartışmanın verdiği kırgınlıkla bunları yaptın. Sana tavsiyem eski konuları biriktirip küçük olaylarda patlamayın. Teker teker çözün.

Burada çok kolay çözülebilecek bir konuyu kavga haline getirmişsin mesela.pirinci sen elindeki parayla al, ne kadar tutabilir bir pirinç. Akşam olunca sabah verdiğin para bitmişti, bununla aldım, üzerinde varsa ver de, o kadar. Tartışmak için mesaj atmışsın, o da tartışmış, sen de lanet okumuşsun, daha beter olmuş.

Eşinin ve senin kazandığın para evinizin geçimidir, kıymetini bil. Ekmek nasıl bir nimetse, kazanılan para da öyle bir nimettir, Allah ın bi lütufdur.lanet okursan o Paranın da bereketi kalmaz. Bunlar basit sözler değil.

Ailesiyle olan konuda sen haklıysan bunu ayrıca tartış, masada çözün öyle kalkın. Başka konuların içine taşımayın

Bence evinizi terketmeyin, eger terkedip geri dönerseniz daha az ciddiye alınacaksınız, evinizde mucadele verin, üstüne gitmeyin, saygısızlık yaratmayın, fazlada ilgilenmeyin.. O konuşmak isterse konuşun ilk konuşma girişiminde bulunmayın. Ailesi hakkındada olumsuz hiçbirşey söylemeyin belliki bu konularda çok hassas. Bunun dışında süslenin, kendi sosyallliğinizi yaşayın.kendinize ve hayatınıza zaman verin.. Benden tavsiye geri dönmeyi düşündügünüz evi asla terketmemelisiniz, ben terkedilecek bir ev çözülmeyecek bir problem göremedim..

Bu konuda siz haksızsınız kesinlikle biz kadınlar hep kendi açımızdan bakıyoruz olaylara...
Ailesine belki de soğuk davranıyorsunuz farkında değilsinizdir. Ailenin tavrı normalse hiç kimse bunu istemez. Eşiniz bunu size hakaret ederek, şiddet göstererek söylememiş belli ki kırmamak için o an sessiz kalmış ve ertesi sabah söylemiş.
Para mevzusunda da tepkiniz abartılı. Elinizdeki paranın bir kısmıyla pirinci alabilirdiniz. İnatlaşmaya ne gerek var. Üstelik eşiniz akşama gelince vericem demiş. Hesap sormak olarak değerlendirmeyin sadece merak edip sormuş. Lanet okumak niye. Öfkenizi kontrol edemiyor musunuz? Bu kadar basit mevzularda evi terketmek biraz çocukça. Bence evi terketmek yerine sakinleşip kendinizi eleştirin.

Haksizsiniz.

Adam gayet normal bir şekilde parayi hangi ara harcadığınızı sormuş, bir de çözüm yolu sunmuş.

İşe girerseniz ortada problem kalmaz.

Bence siz hatalisinuz..kocanizi tabi ki siz daha iyi tanirsiniz ama bana hic hesap sorar mahiyette bi konusma gelmedi..adam anlaysla sen al bn veririm demis ustelik ki bu zaten hesp sorma niyetinin olmadigini gosterir..oylesine demis bnce ne cabuk bitti yavrucm diye..sizin buna verdiginz tepki cok kirici olmus.o an kirilms olsaniz dahi uslubunuz daha dikktli olmaliydi.sizin yaptiginz daha agir bi davranis.ustelik adamn buna alinip kusmesine de sinrleniyosunuz anlamadim yani..ayrica yorumlarn birinde kavgada dilin kemigi yok demissinz.bu cok yanlis bi tutum..bi uyemzn konusu var uzun suredir.kocasna 10 sene oyle seyler soylemis ki smdi adamda tahammul kalmayinca kaybetme korkusu yasayinca yeni yeni farkediyo nasil soyledbildm o laflari diye..lutfen uslup noktasnda kavgada dahi olsa dkktli olalim..bu en cok evliligimize ve bize zarar verir..o an gurur yapiyosunz belki ama inanin sonrasinda pisman olursunuz.bnce gururunz mutlulugunzdan huzurnuzdan daha onemli degil yipratmayin birbirinizi sabirlari tasirmayin..mutlulklar dilerim.

Kızlar ben burda konu paylaşıp yazarken eşim mutfağa geldi uyyodu kendinde değildi su içmek istedi rüyasında boğmuşlar
Nabzı çok düşük dra gidelim diyorum ölüyüm de kına yak dedi zor sakinleştirdim uyyamam o bu haldeyken kimseyi arama dedi şimdi uyudu ben napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…