- 2 Temmuz 2016
- 1.013
- 1.738
- 133
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Ailesi konusunda da babasıyla sıkı fıkı olamıcamı yapımın bu olduğunu söyledim zaten benim bi adamla ne muhabbetim olabilirki annemi çok seviyorum zaten hergün konuşurum teldeikiniz degerilmişsiniz, sizin hatanız fevri şekilde bela okumak olmuş böyle bir durumda sessiz kalıp sakin olduğunuz bi anda onun söylediği cümlenin sizi nasıl etkilediğini anlatmanız daha yapıcı olur. Evi terkedecek bi mesele yok. Ailesi konusunda da özellikle de bi sorununuz yoksa soğuk değilim biraz saygıdan biraz da yeni yeni alıştığımız için daha sessiz kalıyor olabilirim ama onları sevmediğim anlamına gelmez falan gibi yapıcı bir konuşmayla hiç bişey olmamış gibi devam edebilirsiniz ilişkinize
Kaç gündür alamadık ya akşam da misafir gelecek diye sinir oldum normal bi anım olsa öyle yazmazdım zaten
110 tl harcadım kendide biliyo naptığımı neymiş onları o paradan değilde eşime söyleyip ayrıyetten alacakmışım ben zırt pırt para isteyememki masraflı gözükemem ki değilimbi de hesap sormuş bile sayılmaz yavrucum ne çabuk bitti paran demiş. Ben kendi kendime bile daha sert sorarım bu soruyu , ne çabuk bitirdim o kadar parayı, ne aldım ki ben falan diye. Ne gerek vardı buna falan derim.
Benimde bi gururum var anladın teşekkür ederimEşin normalde iyi biriyse bence gönlünü almaya çalış
Aslında seni delirten "sen calisip parani almayim demişsin oda amin demiş" burası
Eşin de hatalı burda
Konuşmuyor sus diyor hatta dün yatakta 2 saat oturdu tek laf etmeden bana uyu diye bağırdı o bana küs şuandaYahu bu yuzden ev terk edilir mi hic.. Biz esimle ikimiz de çalışırız ama birbirimize hesap sorariz cunku kesemiz ortak ve birikim yapmaya çalışıyoruz hatta mali konularda ben daha cok giderim esimin ustune harcadigi 2liranin hesabini verir tabi ben de ona veririm.
Tepkiler cok normal ama sakin bir dille kendisinin boyle tepki vermesinin sizi rahatsiz ettiğini ve bundan hoşlanmadığınizi bU konuda daha dikkatli olmasi gerektigini soyleseniz olay cozulur. Esiniz höthöt bir adama benzemiyor hatta bilakis duygusal sanırım anlayacaktır sizi.
Ailesi konusunda da babasıyla sıkı fıkı olamıcamı yapımın bu olduğunu söyledim zaten benim bi adamla ne muhabbetim olabilirki annemi çok seviyorum zaten hergün konuşurum telde
Erkek tripleri genelde cekilmez. Ben oyle bir durumda sariliyorum boynuna sonra kirildigim mevzuyu anlatıyorum konu uzerinde tatli tatli tartışıyoruz. Sen de yaklas istersen kirildigini anlat.Konuşmuyor sus diyor hatta dün yatakta 2 saat oturdu tek laf etmeden bana uyu diye bağırdı o bana küs şuanda
Konuşamayacak kadar kızgınsa yazarak anlatın kendinizi uzun uzun ifade etme şansınız olur. Bela okumak yanlış bi davranıştı farkındayım. Öyle demek istemedim. Hesap sorunca kendimi koca parasını çarçur eden biri gibi hissettim , buna kırıldım ben de falan derseniz geçecektir sakin kalmaya çalışın.Konuşmuyor sus diyor hatta dün yatakta 2 saat oturdu tek laf etmeden bana uyu diye bağırdı o bana küs şuanda
Yazmayacaktım ama kendi kendimi yemektense paylaşayım dedim
2 hafta önce izmirde yaşayan k.pederim geldi ank ya
O akşam görümcemde kalacaktı biz de çaya gittik
Eve dönüyoruz eşim hiç konuşmuyor soğuk baya
Sabah kahvaltı ederken aileme karşı neden soğuksun diye başladı annenle çok görüşüyosun diye bitirdi derken 1 hafta düzelemedik tam barışıyoruz aynı konuları açıyor ben kriz geçiriyorum 1haftadır çok iyiydik artık mutlu olalım dedi bende bunu istiyorum dedim
Neyse evde pirinç kalmamış kaç gündür de hep akşamları dışarda olduğumuzdan markete gidemedik dün de annemler akşam yemeğe gelcek bende de 40 tl var ama kargo bekliyorum diye ayırdım
Msj attım para bıraksaydın ben giderdim markete diye sende varsa al veriyim akşam dedi bende sinirle yok bende dedim yazdığı şu yavrucum ne çabuk bitti paran verdiği 150 tl ve harcandı 40 tlyi de demedim resmen hesap sordu hesap mı soruyon dedim aradı kocanım sormamın nesi yanlış dedi dedim işe başlayım da artık yaşamayım bunları kocaman 'aminnnnnn adım hıdır elimden gelen budur yazmış 'sanki ben paragözümm
Bende dedim paranada sanada lanet olsun 500 kere aradı işten de erken geldi duramamış dünden beri bana çok sinirli konuşmuyor normalde asla gitmem ama 2 sefer gittim yanına konuşma sus dedi
Kavgadan bıktım sabah annemlere gitmeyi düşünüyorum tahammül edemiyorum peki nolcak böyle dedim beni kendimle başbaşa bırak bana 17 ağustos depremini yaşattın paramparça ettin o lafınla dedi dün ağladım arabayı tekmeledim dedi sen kocana lanet okudun Allahın rahmetinden uzak olan anlamına getirdin dedi
Ben çok mu kötü bişey yaptım
Bakın kimseyle paylaşma huyum yoktur lütfen ılımlı yazın kötüyüm gerçekten
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?