- 11 Ağustos 2016
- 240
- 448
- 18
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Ilgi beklio iste kirgin adam ilgi goster sev napicaksn:)Kızlar ben burda konu paylaşıp yazarken eşim mutfağa geldi uyyodu kendinde değildi su içmek istedi rüyasında boğmuşlar
Nabzı çok düşük dra gidelim diyorum ölüyüm de kına yak dedi zor sakinleştirdim uyyamam o bu haldeyken kimseyi arama dedi şimdi uyudu ben napıyım
o zaman boşanacan.İstemiyorum onun parasını 1 kuruşu dahi geçmesin boğazımdan
40 tlyi ayıran benim bu sebeple yok dedim eşimde 500 tl var ay sonuna kadar idare edeceğiz yok değil yaniAma sana lanet olsun denir mi ya?
Ben de cabuk bittigini dusundugumde kocama soruyorum ne yaptın o kadar parayi diye.
Keske sormasaymis ama sordu diye bu kadar alinmaya gerek yok bence. 40 tl var ama kargoya ayirdim demenin nesi zorunuza gitti ki?
Aha benm adaamdan seninki gene para bırakıyo benmki bırakmıyo elmde avcmda olan takılarımı sattm kendi kendmi gecindryom resmen oy oy nerlere gdelm bz iş aryorum artk vala ne desem blemedm aynısı bnde de var varsa caresi beraber uygulayalmYazmayacaktım ama kendi kendimi yemektense paylaşayım dedim
2 hafta önce izmirde yaşayan k.pederim geldi ank ya
O akşam görümcemde kalacaktı biz de çaya gittik
Eve dönüyoruz eşim hiç konuşmuyor soğuk baya
Sabah kahvaltı ederken aileme karşı neden soğuksun diye başladı annenle çok görüşüyosun diye bitirdi derken 1 hafta düzelemedik tam barışıyoruz aynı konuları açıyor ben kriz geçiriyorum 1haftadır çok iyiydik artık mutlu olalım dedi bende bunu istiyorum dedim
Neyse evde pirinç kalmamış kaç gündür de hep akşamları dışarda olduğumuzdan markete gidemedik dün de annemler akşam yemeğe gelcek bende de 40 tl var ama kargo bekliyorum diye ayırdım
Msj attım para bıraksaydın ben giderdim markete diye sende varsa al veriyim akşam dedi bende sinirle yok bende dedim yazdığı şu yavrucum ne çabuk bitti paran verdiği 150 tl ve harcandı 40 tlyi de demedim resmen hesap sordu hesap mı soruyon dedim aradı kocanım sormamın nesi yanlış dedi dedim işe başlayım da artık yaşamayım bunları kocaman 'aminnnnnn adım hıdır elimden gelen budur yazmış 'sanki ben paragözümm
Bende dedim paranada sanada lanet olsun 500 kere aradı işten de erken geldi duramamış dünden beri bana çok sinirli konuşmuyor normalde asla gitmem ama 2 sefer gittim yanına konuşma sus dedi
Kavgadan bıktım sabah annemlere gitmeyi düşünüyorum tahammül edemiyorum peki nolcak böyle dedim beni kendimle başbaşa bırak bana 17 ağustos depremini yaşattın paramparça ettin o lafınla dedi dün ağladım arabayı tekmeledim dedi sen kocana lanet okudun Allahın rahmetinden uzak olan anlamına getirdin dedi
Ben çok mu kötü bişey yaptım
Bakın kimseyle paylaşma huyum yoktur lütfen ılımlı yazın kötüyüm gerçekten
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?