Evi tuttuk ama hala mutsuzum

Hayirli olsunn yeni evin, yeni düzenin insallah. Eşine de ailesine de karşı dik dur, seni uzmelerine ezmelerine izin verme. Evin de ayrı artık. Istedigin an kapat kapini, hayatina bak😊

Konu sahibi kızacak ama bu aynı evde yaşamayı kabul etmek "gözünü koca bürümek" hastalığı bence. Evleneyim de, gerisine sonra bakarız, onlar küçük ayrıntılar diye düşünüyorlar herhalde. Oysa en temel kural değil mi; evlenen insanların ayrı bir aile kurmak için evlenmeleri. Bizim ülke, insanlarımız niye böyle ya?
Ayy üzülerek katılıyorum, eşimle tanışmadan bikaç sene önce o kdar çok istiyodum ki evlenmeyi.. kayınvalideyle yaşamayı büyütenlere anlam veremiyodum ne vardı ki bunda 😆😆😆😆

5 yıldır evin içinde yaşıyordum. Eşim en küçüğü olduğu için en başta ömür boyu ye anlaştık. Evlendim en başta konuştukları gibi kalmadılar. Eşim karşıda bi daire boşaldı ve tuttu. Dün akşam evde kıyametler koptu. Aileme bana edilmedik söz kalmadı. Evlatlıktan bile reddetti eşimi. Buraya gelmemiz bundan sonra yasakmış. He bide ben şeytanmışım. Ben eşimi ikna etmeye çalışmadım ki o kendisi her şeyi gördü. Şimdi de içime öküz oturdu engel olucaklar olmayacak diye çok korkuyorum. Eşim evi tuttu kiranın bir kısmını peşin ödedi. Hanımlar bir kaç gün kaldı burdan gitmeme ama çok mutsuzum içimde bir gram mutluluk yok. Dün akşam çok bağırış oldu odamdan çıkmadım ama ben. Sizce ne yapmalıyım.
tabi mutlu olmazsın karşı daireye gidiyorsun çok fark göremedim.

Şimdi tamam duzelirse tasinmayalim,onları üzmeyelim de. İyilik olsun de,karşı daireden vazgeç. Ama şart kos en ufak olumsuzlukta başka semte tasinmazsan seni bosamazsam şerefsizim de. En azından karşı daire olmamış olur zira değişen hiç bir şey olmayacak. Eşine oynamış olursun böylece,onlarda değişmeyeceği için başka semte tasinirsin. Allah için cok zeki kadınım.😌

Hayırlı olsun. Sizin ve eşiniz için zor görünen bir adımı atmışsınız. Kararlı ve dik durun. Gerisi daha kolay olacaktır.Çok üstünüze gelecek olurlarsa, sizde ağzınızı açın biraz. Ömür boyu sizinle yaşamak zorunda değiliz, bizi buna mecbur bırakarak zulüm ediyorsunuz deyin.Bencil yaklaşımlarından vazgeçmelerinde, siz ve eşinizin tutumu etkili olacaktır.

Büyüklerde boşuna kiraya para vermesinler bizimle yaşayıp para biriktirip ev alsınlar mantıgı var benim eşimede aynen bu şekilde ev alana kadar boşuna kira vermeyin bir odamızı size açarız demiş kayınvalidem ama eşim benim kabul etmeyeceğimi bildiği İcin hiç bahsetmedi bile bana. bende bir kac yıl sonra kaynanamdan duydum laf arasında söyledi böyle teklif ettik aynı evi birkac sene. oğlum kabul etmedi dedi onlar sanıyor ki oğulları istemiyor o yüzden sesleri çıkmadı bile kimse bir şey diyemez . Şu an yakında da oturmuyorum gayet makul 20 dakikalık bir mesafedeyim. Eşimle baştan anlastım yatılı misafir istemiyorum geldiklerinde bu aksam yatın desem yatıya da kalırlar ama teklif etmiyorum onlar da kalmıyor. baştan her şeyi ayarlayıp konuşman lazım senin yerinde olsam karşı daire yerine daha uzağa taşınırım cünkü değişen tek şey sadece evin icinde şortla dolasıp eşinle her odada seviseceksin onun dışında yine huzurunu bozar bu tipler edepsizler belli ki madem taşınıyorsun eşeğini sağlam kazığa bağlasaydın keşke

Back
X