Ya zaten bir insan evladını gerçekten sevse onun mutluluğu için göz yummaz mı
Canım benim kaç yasindasin bilmiyorum ama cahildin. Tüm herkes senin gibi degil bunu bir aklından çıkar. Insanlar bencil olurlar. Bak gir o narsist başlığına oku yazılanları ne tür insanlar var.
Onların çıkarları suan oğullarının mutluluğundan daha önemli bunu bil. Zaten oğullarının perengeye aldığı sesini çıkaramayan bir insan olduğunuzu biliyorlar.
Bosanamayacagini da biliyorlar az çok. Yani duygu sömürüsü ve manipülasyon yaparlarsa ogluslarinin ipe ipe onların sözünü dinleyeceğini biliyorlar. Cunku siz hiç bir zaman bir aile olmadınız onların gözünde. Hatta ben senin onların gözünde ki tanımını soyleyim. Oğullarının yatak arkadaşı, evin de hizmetçisi. Eve aldıkları bir hizmetli. O yüzden değer bekleme.
Bak ben annenim evindeyim bekarım 27 yaşındayım. Evden calisiyorum cunku, normalde 12 ye kadar uyurum. Bu sabah babam geldi kaldırdı. Niye biliyor musun özel birşey almış kahvaltıya gel birlikte yiyelim dedi. Yedim kalktım pc de takiliyorum simdi. En fazla kalkar bir yemek yaparim belki. Genel de annem yapıyor cunku, ben eğer canim birsey isterse kalkar yaparim. Cunku onlar benim anam babam. Nazım onlara geçer rahat huzurluyum. Neden simdi evlenip tan8mafigim adama kadına hizmet edeyim. Onlar anam babam gibi beni düşünür mu asla.
Yani aklından bu düşünceleri çıkar. O karşı daireye taşınamayacaksınız ya oldu ki taşındınız bir gün bile huzurlu olmayacaksın.
Benden sana tavsiye bu hayatı çekmek istemiyorsan bosan evine git, bir mesleğin yoksa oku meslek edin, ekonomik özgürlüğünü eline al. Bu dünyaya bir defa geliyorsun. Bugün olsen, sabah akşam ele bedava hizmet ederek eşsiz ömrünü heba ettiğin için üzülmeyecek misin.