• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evieda dan alışveriş yapan var mı?

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
beyaz eşya almak istiyoruz ama kapıda ödeme seçeneği olmalı. sizce güvenilir bir site mi?
veya bildiğiniz güvenilir bir site var mı?
bulunduğumuz ilçe de evkur tarzı mağazalardan başka bir şey yok o yüzden netten almak istiyoruz

İnternetten beyaz eşya almak biraz riskli bir iş...

Evidea sitesini biliyorum belki ev için nevresimdir dekorasyondur gibi şeyler alınabilir...

İlçe de yoksa il merkezine gitseniz teknosa, mediamarkt yerlere baksanız...

İlla internetten almamız lazım diyorsan alışveriş yapanların yorumlarının olduğu bir site olsun. Mesela hepsiburada gibi...

O siteden bende avize alicaktim kapida odeme secenegi oldugu icin terceh etmistim.ama netten arastirdim alinan esyalar gelmiyomus uzunca bi sure.hic memnun degillerdi alisveris yapanlar.yinede mani olmak istemem ama iyice bi arastirin siteyi sikayet var.coma falan bakin.beyaz esya bu sonucta.
Kapida odeme yapicaksaniz pesin paraniz var demekki.beyaz esya bayilerinden pesin aldiginizda indirimde yaparlar oralara bakin bence

o siteyi bilmiyorum ama n11.com sitesinde yetkili bayi gibi bir sürü mağaza sahibi var.
ben ordan bi çaycı almıştım arçelik bayisiydi çok memnun kaldım.

madem peşin alacaksınız o zaman bulunduğunuz yerden bir bayiden alın .Beyaz eşya gerçekten şans işi bir de internetten bu şansı düşürmeye gerek var mı bilemedim :(

hepsi burada n11 falan hepsini okudum kimisi memnun kalmamıs kimisi çok geç gelmiş gibi yorumlar vardı

N11 biraz itibar kaybetti bu aralar, ozellikle eksi sozlukte hakkinda acilan basliklardan sonra.
Beyaz esyada kapida odeme olur mu bilemiyorum.Imkaniniz varsa teknoloji marketlere ugrayin derim.

N11 biraz itibar kaybetti bu aralar, ozellikle eksi sozlukte hakkinda acilan basliklardan sonra.
Beyaz esyada kapida odeme olur mu bilemiyorum.Imkaniniz varsa teknoloji marketlere ugrayin derim.
sözlükleri okumadım ama n11 bana güven vermedi. en iyisi çıkıp dolaşmak olacak..

Ben daha once koltuk ve sehpa bir kac tane de tablo flan almistim evideadan.ancak urunler resimlerdeki kadar iyi degil malesef. Yani kaliteli degil. Gelme suresini tam hatirlamiyrm ama faturayi ayri gndermislerdi ve baya gec gonderdiler. Yani kisacasi tavsiye etmiyorum. Internetten ev esyasi almak biraz riskli..

ben sehpa siparişi vermiştim,geldi gelmesine de sehpanın fiyatından yüksek kargo parasıylaa:KK57:hemen iaede ettim arayıp şikayet ettim düzelticez yanlışlık olmuştur dediler tekrar gönderdiler bu defada sehpa yüzeyi çizik çiikti:KK20:anlicağın pek de güvenmiyorum ben oraya ..ama tabi benim başıma gelen senin başına gelcek diye birşey yok :KK69:

beyaz eşyayı mağazadan göre göre alıyoruz buna rağmen sıkıntı çıkıyor
netten bu tarz alışverişleri pek doğru bulmuyorum
ile gidin getiriyolar zaten çokmu uzaksınız il merkezine

Back
X