- 18 Kasım 2020
- 20.748
- 49.903
- 548
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
yok canım etkilenmedim herkesin kendi fikriartık takılmıyorum ona amaYa incelik başka birşey tabi sen etkilenme yazılardan neyse![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım etkilenmedim herkesin kendi fikriartık takılmıyorum ona amaYa incelik başka birşey tabi sen etkilenme yazılardan neyse![]()
Ama ağzımdan çıkarsa yap et diye benim için anlamı olmaz işteBu bile ne kadar güzel bir teklif bence. Adam sıkıntılı belli ki
Önemli olan sevdiğinle evlenmek değil mi?Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
aynen ben söyledikten sonra yapmasın zatenAma ağzımdan çıkarsa yap et diye benim için anlamı olmaz işte
İçinde kalmasin telafi edilebilir elbette sonuçta bı kere edilecek kısmetse![]()
İlla organizasyona gerek yokki eşimle çok istediğim bi yerde kahvaltı esnasında almıştım yüzüğü. Çok utanmıştı kimse yoktu başbaşa güzel bi yemekti. Yani öyle şaşalı bişeye gerek yok :)Isteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.
Birebir düşündüklerimi yazmışsınO kişiyle bir yola girmeye kadar verip ailelerle tanışma durumu olduysa zaten evliliği kabul etmiş oluyorsunuz
O kişiye evet diyorsunuz ekstradan bide evlilik teklifi almak bana saçma geliyor
Sonu belli olan bir şeyi bile bike tekrar sormak gereksiz
Benimle evlnirmisiniz sorusuna cevap nasılsa EVET olucak
Ha arada evlilik lafı geçmez aniden özel bir şeyler yapar yada.ansisizin sorarsa o ayri
Seramoniye gerek olduğunu düşünmüyorum, son zamanlarda çok abartıldı bu evlenme teklifi işi ama benimle evlenir misin sorusu bir şekilde sorulmalı.Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Minnosum bilmem bilirmisin akyokuş vardır konyada orda bana teklif etmiştiolabilir canım benimki romantik olamazmış 2 defa arabada etti bende kabul ettim demedim ama nişanlıyızne var yani bir romantik teklif alsak
O kişiyle bir yola girmeye karar verip ailelerle tanışma durumu olduysa zaten evliliği kabul etmiş oluyorsunuz
O kişiye evet diyorsunuz ekstradan bide evlilik teklifi almak bana saçma geliyor
Sonu belli olan bir şeyi bile bile tekrar sormak gereksiz
Benimle evlnirmisiniz sorusuna cevap nasılsa EVET olucak
Ha arada evlilik lafı geçmez aniden özel bir şeyler yapar yada ansisizin sorarsa o ayri
Herşey yapıldıktan sonra (nişan vs) teklifin zaten anlamı kalmamış da bence teklif duruma göre farklı şekillerde olabilir. Örneğin isteme nişan olayını nasıl konuşmuştunuz? Birden bire sürpriz şekilde gelmemişlerdir heralde. Yani "uygunsanız yarın seni istemeye(bu laftan da hiç hoşlanmam) gelelim" de bi tür evlenme teklifidir bence. Bir de evlilik teklifini kadın da yapabilir bence illa erkek yapması gerekmez. (Bu arada ben evlilik teklifini büyük bir sürprizle ve nikahı da aynı gün büyük bir sürprizle yaşamış biriyim daha önce hiç evlilik konuşmamışken)Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
yaa öyle bitanem evet haklısın parem bazen sıkıştırıyorum neden etmiyorsun diiye ben milletin içinde yapamam diyor ama bizim 3 buluşmamızda evlensene benle dedi şaşkınlıktan birşey diyemedim sonra tekrar etti ama romantik değilMinnosum bilmem bilirmisin akyokuş vardır konyada orda bana teklif etmişti
Manzaraya karşı milletin içinde
Sonuç belli boşver etmesin damadimızın sevgisi saygısı tam olsun evlilik teklifi eksik olsun bitanem![]()
Öyle ama kız ailesiyle tanıştırıyor sonra tavır yapıyor neymiş bana evlilik teklifi etmedinBirebir düşündüklerimi yazmışsın![]()
Artık çok geç, istemeye geleceğiz dediğinde bana sordun mu deseydiniz mantıklı olurdu.Bilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
Teklifsiz evlenenlerdenim 4 yıldır yokluğunu hissetmedimYa bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum