Evililik teklifi almadan evlilik

Görücü evlendik teklifi bekledim ama hep gerçi hâlen de bekliyorm 3 yıl olacak eşim Tv'de bu tarz sahneler çıkınca gözümü kapatıyor ,🤣🤣 o kadar gözümü kapatmaya uğraşacağına yap teklifi sende kurtul bende 😁 şakası bi yana teklifsiz de olur ya birşey eksilmiyor sevgiden aşktan rahat olsun içiniz 🌸

O kişiyle bir yola girmeye karar verip ailelerle tanışma durumu olduysa zaten evliliği kabul etmiş oluyorsunuz
O kişiye evet diyorsunuz ekstradan bide evlilik teklifi almak bana saçma geliyor
Sonu belli olan bir şeyi bile bile tekrar sormak gereksiz

Benimle evlnirmisiniz sorusuna cevap nasılsa EVET olucak

Ha arada evlilik lafı geçmez aniden özel bir şeyler yapar yada ansisizin sorarsa o ayri

Isteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.
İlla organizasyona gerek yokki eşimle çok istediğim bi yerde kahvaltı esnasında almıştım yüzüğü. Çok utanmıştı kimse yoktu başbaşa güzel bi yemekti. Yani öyle şaşalı bişeye gerek yok :)

O kişiyle bir yola girmeye kadar verip ailelerle tanışma durumu olduysa zaten evliliği kabul etmiş oluyorsunuz
O kişiye evet diyorsunuz ekstradan bide evlilik teklifi almak bana saçma geliyor
Sonu belli olan bir şeyi bile bike tekrar sormak gereksiz

Ha arada evlilik lafı geçmez aniden özel bir şeyler yapar yada.ansisizin sorarsa o ayri
Birebir düşündüklerimi yazmışsın 😂😂

Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Seramoniye gerek olduğunu düşünmüyorum, son zamanlarda çok abartıldı bu evlenme teklifi işi ama benimle evlenir misin sorusu bir şekilde sorulmalı.

olabilir canım benimki romantik olamazmış 2 defa arabada etti bende kabul ettim demedim ama nişanlıyız :KK70: ne var yani bir romantik teklif alsak
Minnosum bilmem bilirmisin akyokuş vardır konyada orda bana teklif etmişti
Manzaraya karşı milletin içinde
Sonuç belli boşver etmesin damadimızın sevgisi saygısı tam olsun evlilik teklifi eksik olsun bitanem 😍😍

O kişiyle bir yola girmeye karar verip ailelerle tanışma durumu olduysa zaten evliliği kabul etmiş oluyorsunuz
Sonu belli olan bir şeyi bile bile tekrar sormak gereksiz

Ha arada evlilik lafı geçmez aniden özel bir şeyler yapar yada ansisizin sorarsa o ayri

Benim teklif suprizdi ama organizasyon filan yoktu. 😁 İkimiz ayri sehirlerde yaşiyorduk. Eşim benimle gorusmek icin, benim yasadigim yere cuma aksamdan gelip pazara kadar otelde kaliyordu.

Bir gun beni eve biraktiktan sonra otele donerken bana evlilik teklif etmeye karar vermiş ne alakaysa😁 ve magazalar kapanmadan acele şekilde yuzuk almaya yetişmiş. Ertesi gun guzel manzarali biyerde teklif etmişti organizasyon filan yoktu ama ben cok mutluydum ortamdan. 😬

Organizasyon illa bekler mi konu sahibi bilmem ama şart değil bana gore yani organisazyon yapmasa da istese ederdi. 🙄

Ya bu çok net evlilik teklifi almadan evlenir mısınız neden bu tarz şeylere çok önem veriyorum
Herşey yapıldıktan sonra (nişan vs) teklifin zaten anlamı kalmamış da bence teklif duruma göre farklı şekillerde olabilir. Örneğin isteme nişan olayını nasıl konuşmuştunuz? Birden bire sürpriz şekilde gelmemişlerdir heralde. Yani "uygunsanız yarın seni istemeye(bu laftan da hiç hoşlanmam) gelelim" de bi tür evlenme teklifidir bence. Bir de evlilik teklifini kadın da yapabilir bence illa erkek yapması gerekmez. (Bu arada ben evlilik teklifini büyük bir sürprizle ve nikahı da aynı gün büyük bir sürprizle yaşamış biriyim daha önce hiç evlilik konuşmamışken)

Minnosum bilmem bilirmisin akyokuş vardır konyada orda bana teklif etmişti
Manzaraya karşı milletin içinde
Sonuç belli boşver etmesin damadimızın sevgisi saygısı tam olsun evlilik teklifi eksik olsun bitanem 😍😍
yaa öyle bitanem evet haklısın parem bazen sıkıştırıyorum neden etmiyorsun diiye ben milletin içinde yapamam diyor ama bizim 3 buluşmamızda evlensene benle dedi şaşkınlıktan birşey diyemedim sonra tekrar etti ama romantik değil 😍

Birebir düşündüklerimi yazmışsın 😂😂
Öyle ama kız ailesiyle tanıştırıyor sonra tavır yapıyor neymiş bana evlilik teklifi etmedin

Erkekte bunu yapıyorsa ben dedikten sonra yapmasin önemi de değeride yok zaten kafamda ben bu adamla evlenicem demişsem ailemin karşısına çıkarmışsam tamam bide başka showa gerek yok..

Evlilik teklifi diye bahsettiginiz sey organizasyona yaptirilan gosteris icin yapilan uc bes dokuk seyse yok, yuzuk de yoktu... gayet beklemedigim bir zamanda hic hazirliksiz teklif etti, alyansimizi takti, o anin heyecani hala yuregimi oynatir, tadi damagimda o anin, sehirlerarasi otobusteydik yaw :)) .
Aileleri beraber tatil yaptirarak tanistirdik, tatilde elimize takvim aldik, bir gun sectik; seneye su gun dugun olacak kendinizi hazirlayin dedik ve bitti.. 5 yil sonra bir gun: " evlenirken alamadim karicim, tek tasini gule gule tak" diye hediye aldi..

Bilmiyorum çok saçma değil mi değer verse yapmaz miydi?
Artık çok geç, istemeye geleceğiz dediğinde bana sordun mu deseydiniz mantıklı olurdu.
Ayrıca gösterişli bir evlenme teklifi sadece gösteriştir, değer bununla ölçülmez.

Bizim toplumda öyle bir akşam eve tektaşınla gelip ailene ben evleniyorum diye bir anda haber verme durumu olmuyor malum. Aile onayı diye bir şey var önemsiyoruz bunu, o yüzden bir tanışma, evlilik arzusunu çıtlatma oluyor önden. Hani belki ailesi onaylamayacak endişesi ile boşa teklif etmeyim diyor insanlar hal böyle olunca da garantilemek için söz nişan beklenebiliyor. Derken ortaya zaten evleneceği planlanmış düğün salonu bile tutulmuş çiftlerin formalite evlilik teklifleri çıkıyor.

Back
X