- 11 Aralık 2018
- 41.447
- 257.629
- 598
- Konu Sahibi handeac123
-
Gerekirse açarsınız odaları ya da balkonları olur biter.Haklisiniz ama yemek odasini bir oda yaptim gardrops baska odada yatak odasi baska odada yani kulaniş yok malesef kulanim alanic 90 100m2 dir
Evet taşıyıcı olmayan duvarı bulmak bilmek gerek o konuda haklısın. Bu konuda yardım alarak yapılmalı tabiYapanlar var da aslında olmaz, projedekinden farklı bir hâle getiremez. Kaldı ki duvar da taşıyıcıdır, binanın statiğini etkiler duvar kaldırılması.
Üzüldüm adınıza. Eşiniz kararı size birakiyorsa daha rahat bir ev bulabilirsiniz tabiMalesef
Mimar tum odalari ayni boyutda yapmis salon diye biseu yok yani 5 oda kare seklinde mutfakta kare 17m2 en buyuk odasi malesef
Kira fiyatlarından haberin var mı bacım senin ya da taşınma masraflarındanMerhaba daire kendimizin önceden guzel manzarasi vardi onune bina yapildi, 4+1 ancak salon salon degil mutfak mutfak degil, çok bunalimdayim sizce burayi iraya verip kiraya cikmak mantiklimi yoksa satmakmi
Haklisiniz ancak kulanim alani 105 m2 dir ancak ev dubleks 2 hol 2 balkon kiler vesayre var bundan dolayi m2 oralara gidiyor3 kişisiniz evde ve 140 m2 küçük geliyor? Ay şaka gibi. :))
Madem ev sizinmiş, odaları çok kullanışsızsa, bir iki duvarı kırdırın, yaptırın bir şeyler, sokun içeri bir mimar.
120 m2 evimiz, eşimle içine yerleştiğimizde 2+1di, salon L şeklinde yemek bölümü ayrıydı ve biz o bölümü doğru düzgün kullanmıyorduk bile. Ben, kendime çalışma odası istedim, çocuğum da oldu, 2 alçıpan 2-3 demir profille böldük salonu, bana fazladan oda çıkardık, oldu mu ev 3 +1 :))
Eşyalarımın çocuğun gereksiz yer kapladığını fark ettim, evi tekrar düzenledik. Meğer benim evim kocamanmış dedim. Siz 140 m2ye nasıl sığamıyorsunuz 3 kişi ile anlayamadım. Ben bi kiler istiyorum, bu evde oturacak olsam onu da gayet ayarlardım evin içinde yapardık bir şeyler. Ancak muhitin çehresi değişmeye başladı, komşulardan pek hazzetmez oldum diye uzatmalı ev sat-al sürecindeyiz, dokunmuyorum daha hiçbir yerine.
140 m2 ev 3 kişiye dar geliyor demek de artık nasıl bir dertse...
Haklisiniz ancak kulanim alani 105 m2 dir ancak ev dubleks 2 hol 2 balkon kiler vesayre var bundan dolayi m2 oralara gidiyor
Seneye benMerhaba daire kendimizin önceden guzel manzarasi vardi onune bina yapildi, 4+1 ancak salon salon degil mutfak mutfak degil, çok bunalimdayim sizce burayi iraya verip kiraya cikmak mantiklimi yoksa satmakmi
Ay bu ne saçmalık ama , doğru düzgün planlama yok bi uyanıyorsun sap diye bina dikmişler önüne. Sanırım bir karış boş aln kalmasın istiyorlar. Bence baktığın evlerinde önüne ansızın bina dikebilirler iyi düşünmek lazım.Seneye ben
Her günü sahibindende bitiriyorum, önüme dikilen binaya değil ‘şo tarafa’ doğru bakarım diyorum.
Piyasa belli, elinizdekinden daha iyisini almak istiyorsanız ya konum çehre ya kalite ya da 2 kat paradan feragat edeceksiniz.
Bu değerlendirmede kıçı kırıp oturman en iyi seçenek.
Sizdemi kucuk ev aldiniz maleserf butcemoz buna elverdi bizimde (Seneye ben
Her günü sahibindende bitiriyorum, önüme dikilen binaya değil ‘şo tarafa’ doğru bakarım diyorum.
Piyasa belli, elinizdekinden daha iyisini almak istiyorsanız ya konum çehre ya kalite ya da 2 kat paradan feragat edeceksiniz.
Bu değerlendirmede kıçı kırıp oturman en iyi seçenek.
Eviniz kaç m2 ?Sizdemi kucuk ev aldiniz maleserf butcemoz buna elverdi bizimde (
Küçük demeyin bari ya. Valla mesaj gider elinizdekinden de olursunuz bu şükürsüzlükle. İnsanlar sizin evinizin çeyreği kadar evlerde yaşıyorlar.Sizdemi kucuk ev aldiniz maleserf butcemoz buna elverdi bizimde (
140 didiEviniz kaç m2 ?
Benim sorunum küçük odalar.Sizdemi kucuk ev aldiniz maleserf butcemoz buna elverdi bizimde (
Afedersin çüş diyecegim. Millet iki göz oda icin umut ederken hanım 140 m2 küçük diyo. Aklıma bir söz geldi de neyse …140 didi
Ay bu ne saçmalık ama , doğru düzgün planlama yok bi uyanıyorsun sap diye bina dikmişler önüne. Sanırım bir karış boş aln kalmasın istiyorlar. Bence baktığın evlerinde önüne ansızın bina dikebilirler iyi düşünmek lazım.
Yalnız 140 a 4 oda cidden küçük.Afedersin çüş diyecegim. Millet iki göz oda icin umut ederken hanım 140 m2 küçük diyo. Aklıma bir söz geldi de neyse …
Benim evde perde bile yokEvim 3 cephe ve iki cephesine bina dikili. Kesinlikle perde açamıyorum öyle dip dibe. :)
Buraya otururken başta sorun etmemiştim, bir cephe açık, zaten öyle çok manzara arayan biri değilim, pencereden dışarıyla işim olmaz ben pc ekranına açarım manzarayı çok istersem derdim ahshs Ama otur otur 8-9 sene, beni 5. seneden basmaya başladılar; salonumun bir cephe hep kapalı, yatak odası full kapalı, açsam seyirliğiz komşulara, çocuk odası cephesi de bina... Mutfak da karşı komşunun ergen oğlunun odasıyla yan yana neredeyse, çocuk gözümün önünde yaşadı tüm ergenliğini ahshs
Bir olay anlatayım hatta, yeni evliyim, mutfaktaki jaluzileri çevirdim ışık gelsin diye, karşıdan görünmez ama binanın çatısına birisi çıksa olduğu gibi beni mutfakta seyreder. Tabii cici gelinim, o sıralar dantelli sabahlıklara heves etmişim, evin içinde seksi seksi salınıyorum, mutfakta seksi kahvaltılar hazırlıyorum. Bi ses geldi dışarıdan, kafayı bir kaldırdım, çatıda iki herif, artık çanak takmaya mı çıktılar ne için çıktılar bilmiyorum benden tarafa sığır gibi bakıyorlar. Ben gözümü çevirince dönüverdiler. Şok olmuştum.
Manzara filan değil de dip dibe dikilen binalarda şöyle rahatça perde pencere açamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?