Evim benim...

çok güzel olmuş güle güle oturun
banyonuz benimkiyle aynı :) bizde klozetin yanına duş kabini yaptırmayı düşünüyorduk ama nasıl olur diye tereddütteydik
şimdi sizin banyoyu görünce emin oldum çok güzel olur
eşime göstermem lazım bu resmi :kedi:
aradığımı buldum artık başının etini yirim yaptırana kadar

Evin geneli insanın içini açıyor, huzurla oturun inşallah. Özellikle banyonun renkleri iyice içimi açtı.

teşekkür ederim kızlar ev aslında benim de içimi açıyor özellikle salonum ferah

divinity bi sorun olmuyor bu şekilde duşa kabin benim kira ev sahibi yapmış önceden

em4561 evin çok hoş olmuş gerçekten.ben salonundaki koltuk takımına veyemek odana bayıldım.tam istediğim gibi.yemek odanın markası nedir?

ayyy canım evin çok güzel herşey birbiriyle uyumlu ne güzel bayıldım evine mobilyaların halıları koltun takımların ne marka sakıncası yoksa bayıldım valla biraz senden kopya alailirmiyim

Allah mesut etsin...Çok güzel evin..Özellikle halılar ve köşe koltuğunu çok beğendim..:))

en güzel halılar saggy olması mukemmel ya benım bı halım ole ve cok arahatım keske heppsını saggy alsaymısım dıyorum. hoş yıkamadım ama kullanısı cok rahat ya ufff eşimi ikna edebılsem özellikle oturma oadamı giriş ve mutfagımı degıstırcem.

teşekkürler kızlar hepnize. mobilyarımın hepsi teleset. köşe koltuğum kilim mobilya.salon koltuklarımın markasını bilmiyorum.ankaradan geliyormuş. yemek odası halım balat marka,diğerleri malaidori valla ben de ilk kez duydum bunu:)

kızlar aslında evimde değişiklikler oldu fakat edıt bölümü gitmiş. aralara eklemek istemiyorum

öncelikle allah mutlulukla oturmayı nasip etsin. salon takımın ve yemek odası muhteşem. bayıldım. köşe koltuk ve halı müthiş uyumlu olmuş. sanki takım halinde satılıyor gibi :) güle güle oturun.

teşekkkürler kızlar oturma odamda sadece yastık kırmızı olduğunda kırmızılı almak istedim halımı böylelikle uydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…