Evim benim...

Hepsi çok güzel ama en çok salonda gözüm kaldı opuyorumnanaktan Beyaz çok asil duruyo bence.. Duvar kağıdın da çok uyumlu olmuş..
İyi günlerde otur..

teşekkürler canım valla duvar kağıdı evde vardı ben de çok istiyordum ama kiracı zor yapar onu. evde hazır olunca gönlümden geçen oldu

çok güzel herşey güle güle otur. nerden buldunuz evi canım. evle ilgili sıkıntılar yaşamıştınız düğün üstü.

söğütlüde oturuyoruz tmy senin nasıl geçti düğün

Son düzenleme:
Hayırlı olsun iyi günlerde oturun
misafir odası koltuk takımını nerden aldınız???
şimdiden tesekkürler

evin cok cok güzell!! gördügüm en güzel evlerden diyebilirim!
kahve rengimotivle kapladigin duvar harika ama tam duvari cekmemisin beyaz dolabinla cok uymus!
kare kare aynalar da asabilirsin üstüne.. güle güle oturun

ha bide oturma odandaki perdeye bayiliyom bnde yaptirmayi düsünüyorum.. nekadardi fiyati sorabilirsem?

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım. duvar kağıdı evde vardı ben de çok beğeniyorum ve uydu mobilyama. aslında orda vitrin de var ama çıkmamış.

perdemin tülü 250 falan tuttu sanırım. stor önceden vardı onun fiyatını unuttum

yep yeni mobilyalar
pırıl pıırl,tertemiz bir ev...
rabbim ağız tadı ile oturmak nasip etsin tatlımŞeniz
çok güzel evinopuyorumnanaktan

bende çok beğendim mobilyaların perdelerin çok güzel.netten baktım siteye merkezde varmış bu markayı satan mobilyacı gittiğimde bakacağım.bende nişanlıyım allah herkeze kendi evini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…