• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim dökülüyooor :(

Koku yazın arada oluyo hemen hortumu cıkarıp yag çözücü lavabo acıcı vs yıkıyorum geciyo ama sonra tekrar anlamadım neden olduğunu
Eşime göre hiç sorun yok hiç eksik ihtiyaç yok evin heryeri dört dörtlük
Kararlı ol , ikna edersin ..kadınların yapamayacağı hicbirsey yok :KK53:

Bana fazlasıyla annenize danışıyorsunuz gibi geldi. Naçizane tavsiyem evle ya da evliliğinizle ilgili sorunları çok gerekli olmadıkça annenize anlatmayın. Maalesef anneler evlatlarına kıyamayıp gaza getirebiliyorlar biraz.

Ev konusunda da eşinizle birlikte kar zarar muhasebesi yapın. Evin iç şartlarını iyileştirip merkezi yerde oturmak mı, taşınma masrafı ile merkezden uzak bir yere taşınmak mı? Ayrıca taşınırken eşyalarınızın yıpranması ve yeni eve uymama sıkıntısını da göze alıp değerlendirin derim.
Anneme herşeyi anlatmam ki sadece onlar da tasınacagım evi görmek istedi ben de yanıma aldım eşimin bekar evine gittik gezdik bişey yoktu öyle rutubet filan koku da yoktu eşyaların arkasına kalmıs rutubet belliki..eşim baştan kabul etmeseydin diyo haklı da şimdi düzeni kurmusken tasınmaz ki baska sehre gidersek anca ozaman
Esyaları da bu eve göre aldık istediğim yine olmadı

Katılıyorum, bi ara baktım yine yakınımdaki evlere baktım da kiralar uçmuş bide metro geliyo eşim baştan kabul etmeseydin diyo :KK43:
Napcagım bilmiyorum inşallah hamile kalırsam ikna olur belki diyorum ama zor
baştan kabul etmeseydin diye bir şey yok. ben ne bileyim bu kadar rutubet yapacağını asıl sen beni kandırdın deyin bence

Resmen evim iki senelik dedi kandırıldım :)
Evin yan tarafı boş arazi ordan oldugu gibi yagmur filan odalarımın duvarına geliyo o da rutubet yapıyo bide ısınmıyo o odalarım yan tarafı boş olduğundan..
Salonum koridor ve mutfak iyi ısınıyo ortada olduğundan

baştan kabul etmeseydin diye bir şey yok. ben ne bileyim bu kadar rutubet yapacağını asıl sen beni kandırdın deyin bence
Valla pes etmicem ben ısrarla baskıya devam..kandırdı beni çünkü rutubet bi anda pat diye cıkmamıstır
Evi boyatmıstı biz sonra temizliğe gelmiştik oyüzden de göremedik fazla

Anneme herşeyi anlatmam ki sadece onlar da tasınacagım evi görmek istedi ben de yanıma aldım eşimin bekar evine gittik gezdik bişey yoktu öyle rutubet filan koku da yoktu eşyaların arkasına kalmıs rutubet belliki..eşim baştan kabul etmeseydin diyo haklı da şimdi düzeni kurmusken tasınmaz ki baska sehre gidersek anca ozaman
Esyaları da bu eve göre aldık istediğim yine olmadı
Yahu canim neden aciklama yapiyorsun:) gayet tabiki ailen le gidip gorecektin evi onlarda eve geliyor goruyor haliyle rutubeti millette bir tuhaf olmus neden ailene yansitiyorsun diye hey allahim yaa:)

Tayin ne zaman çıkacak? Yani sürekli tayin olacak bir mesleği mi var eşinin? örneğin 5 sene daha o şehirde mı olacaksınız?
Evet masraf çok ve eşya taşınırken eskiyor. Dışarıdan olmasa bile içeriden rutüneli duvarlara izolasyon yapılabilir, ev sahibiyle bir görüşün taşınmadan daha az masraflı olur gibi. Bir de taşınacağını evde de bu sorunların olup olmadığını bilemeyeceksiniz. Duşakabinin de yere montesinde bir sorun olmuştur (silikon kopmustur Vs. ) bir baktırın ona da, zor bir şey değil.

rutubet için cihazlar var onlardan bak istersen odalar için. banyonun duşakabinin kenarlarına silikon sıkabilirsin su sızdırmasın diye en fazla 20 liraya mal olur sana. mutfak musluğunun giderinden de önce biraz sirke sonra da yumuşatıcı dök biraz

Evinizi değiştirin rutubet romatizma yapıyor hamilelik bebek derken daha çok sıkıntı olur yaşaması da taşınması da

Binanın boşta kalan yan cephesinin oluklu ondulinle kaplanması gerekiyor. Muhtemelen rutubet yalnızca sizin dairede değildir, bütün daireler muzdariptir. Yönetici varsa bunu konuşun.Siz kiracı olduğunuz için masrafı ev sahibi yapacak, daire sahipleri ise kendi paylarına düşeni ödeyecek. Kendiniz konumak istemiyorsanız ev sahibine söyleyin o konuşsun.

Banyo tavanında rutubet varsa bunun için üst katla konuşmanız gerekliydi, oradan su sızıyor belli ki.Yalıtım yapılmadan önce üst kattaki sorunun çözülmesi lazımdı.

Sizin duşakabin akıtıyorsa o halde altta ki duş teknesinin çıkartılıp gider bağlantısının yeniden yapılması gerek sızdırıyor. Bir ihtimal sızıntı alt katın tavanına da geçebilir. İşin gerçekten çok zor.

Yahu canim neden aciklama yapiyorsun:) gayet tabiki ailen le gidip gorecektin evi onlarda eve geliyor goruyor haliyle rutubeti millette bir tuhaf olmus neden ailene yansitiyorsun diye hey allahim yaa:)
:) :) katılıyorum canım ay ne biliyim öyle yazınca ben de açıklama yaptım ki kaldı ki anneme herşeyimi anlatmam yansıtmak istemem evde yaşanan evde kalır çoğu zaman..ben sadece kızlarının yaşayacağı yeri önceden görmek anne babanın hakkı diye düşünüyorum
Yoksa alınan eşyalarım olsun çeyizim olsun hep eşimle karar verdik annem bişeyime karısmaz ki

Tayin ne zaman çıkacak? Yani sürekli tayin olacak bir mesleği mi var eşinin? örneğin 5 sene daha o şehirde mı olacaksınız?
Evet masraf çok ve eşya taşınırken eskiyor. Dışarıdan olmasa bile içeriden rutüneli duvarlara izolasyon yapılabilir, ev sahibiyle bir görüşün taşınmadan daha az masraflı olur gibi. Bir de taşınacağını evde de bu sorunların olup olmadığını bilemeyeceksiniz. Duşakabinin de yere montesinde bir sorun olmuştur (silikon kopmustur Vs. ) bir baktırın ona da, zor bir şey değil.
Canım tayin işi şuan belli değill belki beş sene daha burdayız belki seneye tayin olabilir belli değil her an hersey olabilir oyüzden biraz da kabul ettim bu evi yani tayin olup hemen gidersek diye..diyorum ya eşime bişey demeye çekiniyorum artık bişey bozulsa bişey kırılsa umursamıyo
Banyo tavana alt tarafı bi köpük çekecek aylarca söyledim durdum ancak yaptı yani

Sadece bebek değil sizde hasta olursunuz o evde, taşınmanız lazım .Online sahibinde ilanları takip edin her gün kısmet çıkar belki belli olmaz

Kızlar ben eşimin bekarken yaşadıgı eve gelin geldim..
Baştan Bana sordu ; “evim yeni(kirada kalıyordu kendi evi değil) yani masraf filan da istemiyo güzel ev hem merkezi istersen evlenince orda yaşayalım yeni ev bulması depozitosu emlakcısı vs bide onunla ugrasmayalım” dedi
Ben de annemi babamı yanıma aldım eve bakmaya gittik odaları filan gezdik ailemi ikna ettim eşime masraf olmasın diye
:mad:

Neyse şimdi evleneli 15 ay oldu evin heryerinde bir sorun çıkıyo yatak odasında duvarda köşelerde oldugu gibi nem rutubett oturma odamda koltugun arkası rutubet banyoda tavan simsiyahlaştı rutubet..evin nerdeyse her yerinde var:işsiz::işsiz:

Küçük odayla yatak odamın rutubetli yerlerini boyadım banyoya da tavanı hem boyadık hem su geçirmeyen köpükle kapladıkk:KK34:
Bu sefer de banyonun duş muslugu akıtıyor pat pat su..onun dışında banyomda küvet yok duşakabin var kızlar her banyo yaptıgımızda banyonun yerleri oldugu gibi su resmen göle dönüyo oyüzden duş almaktan zevk alamaz oldum
Mutfagımda ise lavabomun içinden koku geliyo okadar hortumu cıkarıp temizliyorum lavabo acıcı döküyorum o an koku geçiyo sonra tekrar..özellikle yazın bu oluyo
Tamam Evimin yeri çok merkezi yerde heryere ulaşımı var tek araba cidden şuan biz taşınsak yerimize gelecek olan kiracı da baya pahalı tutar şuan ödediğimiz kiraya da ev bulamayız zaten ama evim istediğim gibi değil ugrasıyorum özeniyorum ilk evim diye ama bi sürü sorun çıkıyo eşim şuan taşınmaktan yana değil anca tayin çıkarsa..ee yarın bi gün bebek oldugunda bu evde nasıl olur annem olmaz diyo bebek hastalanır hep diyo
Napıcam ben kızlar bi akıl verin:dua:
Bir ara rutubetli bir evde oturdum. Olmayan bir çok hastalığı tetikliyor. Başta astım. solunum yolları inanılmaz etkileniyor. Öksürük, nefes alamama.. Hele ileride çocuk olursa onun için tam felaket. Yani merkezi olmasındansa sağlıklı bir ev olması daha önemli eğer soz konusu rutubetse

Kızlar ben eşimin bekarken yaşadıgı eve gelin geldim..
Baştan Bana sordu ; “evim yeni(kirada kalıyordu kendi evi değil) yani masraf filan da istemiyo güzel ev hem merkezi istersen evlenince orda yaşayalım yeni ev bulması depozitosu emlakcısı vs bide onunla ugrasmayalım” dedi
Ben de annemi babamı yanıma aldım eve bakmaya gittik odaları filan gezdik ailemi ikna ettim eşime masraf olmasın diye
:mad:

Neyse şimdi evleneli 15 ay oldu evin heryerinde bir sorun çıkıyo yatak odasında duvarda köşelerde oldugu gibi nem rutubett oturma odamda koltugun arkası rutubet banyoda tavan simsiyahlaştı rutubet..evin nerdeyse her yerinde var:işsiz::işsiz:

Küçük odayla yatak odamın rutubetli yerlerini boyadım banyoya da tavanı hem boyadık hem su geçirmeyen köpükle kapladıkk:KK34:
Bu sefer de banyonun duş muslugu akıtıyor pat pat su..onun dışında banyomda küvet yok duşakabin var kızlar her banyo yaptıgımızda banyonun yerleri oldugu gibi su resmen göle dönüyo oyüzden duş almaktan zevk alamaz oldum
Mutfagımda ise lavabomun içinden koku geliyo okadar hortumu cıkarıp temizliyorum lavabo acıcı döküyorum o an koku geçiyo sonra tekrar..özellikle yazın bu oluyo
Tamam Evimin yeri çok merkezi yerde heryere ulaşımı var tek araba cidden şuan biz taşınsak yerimize gelecek olan kiracı da baya pahalı tutar şuan ödediğimiz kiraya da ev bulamayız zaten ama evim istediğim gibi değil ugrasıyorum özeniyorum ilk evim diye ama bi sürü sorun çıkıyo eşim şuan taşınmaktan yana değil anca tayin çıkarsa..ee yarın bi gün bebek oldugunda bu evde nasıl olur annem olmaz diyo bebek hastalanır hep diyo
Napıcam ben kızlar bi akıl verin:dua:
Lavabo kokusu için lavabo borusunu s yapın bı miktar su kaldığında kokuya engel olacaktır

Back
X