• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim dökülüyooor :(

Mutfakta koku işine de biz şöyle bir çözüm bulmuştuk, o giderin apartmandan çıkışına ters kapak gibi bişey koydurttuk ismi cekvalf gibi bişey olabilir. Sorun çözülmüştü.

Bence mutfaktan ve tuvalet borusu geciyo yada ikisi birbirine bağlı tuvalet, lağım kokusu geliyodur.Bir baktirin bari şu anda taşınma zor gözüküyo bari eşini bunun için ikna et ilk önce

Bebek olana kadar idare edin bence. Biz karı-koca asansörü olmayan bir binanın 5. katında mutlu mesut yaşıyorduk. Sonra bebek oldu. Sonra bi baktık ki taşınmışız :) Hangi ara taşındık ve tam olarak neden taşındık bilmiyorum ama bebek yüzünden taşındık orası kesin.

Kocana şimdi gereksiz geliyor taşınmak. Bebek olunca zaruri gelecek.

Rutubet insan için eziyet saglık acısından cok zararlı kendinize bununyapmayın. Taşınmak masraflıysa ev sahibiyle konuşup ufak bi elden geçirin bizm evdede vardı rutubet tavanlarda köpükle kaplatmştık sorun olmadı muslukları değiştirin duvarlara kapılara iyi bi boya yaptırın duş su kacırıyosa silikon cektirin mutfaktaki musluktan bizimde koku gelirdi o boru farklı farklı oluyor ve çok ucuz bi ustaya danışıp alın yenisini banyodaki klozeti ve el yıkama yerlerinimdeğiştirin ve duş baslığını değiştirin insan evini sevmezse yaşamak işkence gibi okur bunları siz bile yaparsınız bn evdeki fayans aralarının rengi kararınca rahatsz olup derz alıp uyguladım mis gibi oldu. İş kadında bitiyor yasadığınız yeri güzelleştirebilirsnz. Ev sahibi 2 ay kira almazsa kendi evi mis gibi olur bnce. Ama uğrasamam diyosanız taşınıcaksınız.

hic bi cozum bulamadik surekli usta geliyo eve kapatiyolar bi iki ay snra alttaki komsu geliyo akiyo diye yatak odasinin duvari komple dokuluyo esyalarim mafoldu kizimin yepyeni besigi bile rutubetten kenarlari ayrildi tuvalet kucuk odam mutfak berbat hergun kendi kendime soyleniyorum biktim artik hele o kokular beni bitiriyo
Çok geçmiş olsun kuzum :(
Peki sizin bebek te olmuss eşinle tasınmayı düşünmediniz mi ? Bebek te hasta olur sonucta
Çok büyük dert canım valla hergün ben de söyleniyorum kendime nerden kabul ettim bu evi diye :(

"Bastan kabul ettim ki dugun arefesinde sen emlakci depozito tasinma vs masraflara girme diye.. Seni dusundum kabul ettim hata mi ettim. 15 ay yasadim daha tahammul edemiyorum. Sen de benim icin fedakarlik et biraz" de bakalim ne diyecek esin..
Söyledim aynen bu cümleyi kurdum hatta evlenirken kredi çekmiştik ben ondan kıyamamıştım eşime ama bu sene bitiyo seneye tasınalım mı baska eve hem bebegimiz de olabilir hem kredi bitiyo dedim olmaz ben tasınamam anca baska sehre tayin olunca diyo

Canım bence bebek olursa ikna olur. Hatta doktora sorarsın eşinle gittiğiniz bir gün küf bebeğe zarar degil mi diye.
Her kadın temizlik yaptığında gozuksun ister çok haklısın rutubet illetini de öğrenciyken çok çektim biliyorum ne demek diye...
İnşallah olur da canım ben de hamileyken eşimi ikna etmeyi düşünüyorum gerekirse doktoruma söyletirim eşimle konusun derim ;)

Bence mutfaktan ve tuvalet borusu geciyo yada ikisi birbirine bağlı tuvalet, lağım kokusu geliyodur.Bir baktirin bari şu anda taşınma zor gözüküyo bari eşini bunun için ikna et ilk önce
Canım lagım kokusu değil zaten o olsa kimse beni bir dk tutamaz :(
Tuhaf bi koku oluyodu yazın sonra ben müdahale edince geçiyodu

Çok geçmiş olsun kuzum :KK43:
Peki sizin bebek te olmuss eşinle tasınmayı düşünmediniz mi ? Bebek te hasta olur sonucta
Çok büyük dert canım valla hergün ben de söyleniyorum kendime nerden kabul ettim bu evi diye :KK43:
saolasin canim valla bnde niye kabul ettim diyorum hep tasinmayi dusunduk ama isde maddi durum sıkintili oldu tadinamadik bi misafir geldimi birazcik alerjisi olan duramiyo zaten nefes alinmiyo el elamin dokuntu eviyle ugrasiyoruz boyle

Söyledim aynen bu cümleyi kurdum hatta evlenirken kredi çekmiştik ben ondan kıyamamıştım eşime ama bu sene bitiyo seneye tasınalım mı baska eve hem bebegimiz de olabilir hem kredi bitiyo dedim olmaz ben tasınamam anca baska sehre tayin olunca diyo
Allah Allah evlenince kabul ettiniz diye sonsuza kadar bu evde kirada oturacağım diye senet mi imzaladınız
sağlığa zarar en başta
üstelik evde bebek varmış
kocanız cimri mi tembel mi o yüzden mi çıkmak istemiyor o evden

Allah Allah evlenince kabul ettiniz diye sonsuza kadar bu evde kirada oturacağım diye senet mi imzaladınız
sağlığa zarar en başta
üstelik evde bebek varmış
kocanız cimri mi tembel mi o yüzden mi çıkmak istemiyor o evden
Henüz bebiş yok ama aşılama olcam olcak inşallah canım..eşim diyor ki başta kabul etmeseydin şimdi masraf edemem diyor:(

saolasin canim valla bnde niye kabul ettim diyorum hep tasinmayi dusunduk ama isde maddi durum sıkintili oldu tadinamadik bi misafir geldimi birazcik alerjisi olan duramiyo zaten nefes alinmiyo el elamin dokuntu eviyle ugrasiyoruz boyle
Seninki daha kötüymüş :( ne diyim canım Rabbim yardımcımız olsun sabretcez napalım :(

Bebek olana kadar idare edin bence. Biz karı-koca asansörü olmayan bir binanın 5. katında mutlu mesut yaşıyorduk. Sonra bebek oldu. Sonra bi baktık ki taşınmışız :) Hangi ara taşındık ve tam olarak neden taşındık bilmiyorum ama bebek yüzünden taşındık orası kesin.

Kocana şimdi gereksiz geliyor taşınmak. Bebek olunca zaruri gelecek.
Zaten tek umudum o canım :( bebeğimiz olursa hamile kalıf kalmaz eşimi ikna etmeyi düşünüyorum:( umarım benim durum da seninki gibi olur :)

Rutubet insan için eziyet saglık acısından cok zararlı kendinize bununyapmayın. Taşınmak masraflıysa ev sahibiyle konuşup ufak bi elden geçirin bizm evdede vardı rutubet tavanlarda köpükle kaplatmştık sorun olmadı muslukları değiştirin duvarlara kapılara iyi bi boya yaptırın duş su kacırıyosa silikon cektirin mutfaktaki musluktan bizimde koku gelirdi o boru farklı farklı oluyor ve çok ucuz bi ustaya danışıp alın yenisini banyodaki klozeti ve el yıkama yerlerinimdeğiştirin ve duş baslığını değiştirin insan evini sevmezse yaşamak işkence gibi okur bunları siz bile yaparsınız bn evdeki fayans aralarının rengi kararınca rahatsz olup derz alıp uyguladım mis gibi oldu. İş kadında bitiyor yasadığınız yeri güzelleştirebilirsnz. Ev sahibi 2 ay kira almazsa kendi evi mis gibi olur bnce. Ama uğrasamam diyosanız taşınıcaksınız.
Canım, ev sahibi şehir dışında
Taşınma işini eşim istemiyo ikna edemedim :( bebek olursa ikna etcem inşallah
Banyo tavanı köpükle kapladık duşakabinin altında boşluk var oraya silikon olmaz diye düşünüyorum
Mutfakta da yazları arada oluyo koku şuan yok ;)

Back
X