- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Geçen gün konumu okuduysaniz anlarsiniz tümden durumlari :/ annem sonucta kırıcı da olmak istemiyorum ama hor gormeleri kibirliligi beni gercekten delirtiyo. O evi ben arefe gunu gece 12. 45 de tutturdm düşünün direttim resmen nisanlma istiyorum istiyorum die hem uygun hem iyi hemde hosuma gittigi icin yeterli bi ev olsun fazlaya gerek yok birikim yaparz die dusundum ve hicde gozu yuksekte olmayan biriyim Allaha bin şükür onun icin benim dikkatimi hic çekmeyen kartonpiyerler kadının icine dert oldu. Cevremdeki mustakil evler ve daha gormeden ev sahibi hakknda yorumlari falan gercekten deliricem. O ne dese benimde gozume batiyor bu sefer o kartonpiyerler evin yerinin verniksiz oluşu filan ben soguyorum hic olumlu bisey cikmiyor agzindanKusura bakma ama annen cok gereksiz konusuyor. Kendisimi oturacak ne yanı bu tavırlar ınsanları ezip hor görmeler, gecen gun de konunuzu okudum. Kendısı saraylarda mı yetısmıs. Ne kadar annende olsa bu kadr karısmasına ızın verme. Evlenince de emin ol evlılıgıne cok karısıp esinle aranı bozacak. Akıllı ol uzak tut derim.
Siz mi benmi daral geldi vallahi ne zor bu isler evlenmeden curudumEvlenseniz de artık rahatlasak :)
Anneniz de size ev aldırmak peşinde sanki. Böyle bir konunuz vardı diye hatırlıyorum ben çünkü....
Çok konu açınca unuttunuz sanırım ama konu sizindi. Krediyle ev başlıklı idi konunuz...Siz mi benmi daral geldi vallahi ne zor bu isler evlenmeden curudumgecenki konu benim degildir buyuk ihtimal hatrlamiyorm ben
Evet konuyu okuduğum ıcın biliyorum aMa is sende bitiyor karıstırtma ben burdan sınır oldum insanlar ellerinden geleni yapıyor bu memnuniyetsizlik ne yanı?? Biraz insan haddini bilmeli, simdıden bu kadar olaya karısıyorsa evlenince sizde huzur kalmıcak soylıyım. Bastan tavrını koy sınırını ciz ki fazla soz hakkı olmasın.Geçen gün konumu okuduysaniz anlarsiniz tümden durumlari :/ annem sonucta kırıcı da olmak istemiyorum ama hor gormeleri kibirliligi beni gercekten delirtiyo. O evi ben arefe gunu gece 12. 45 de tutturdm düşünün direttim resmen nisanlma istiyorum istiyorum die hem uygun hem iyi hemde hosuma gittigi icin yeterli bi ev olsun fazlaya gerek yok birikim yaparz die dusundum ve hicde gozu yuksekte olmayan biriyim Allaha bin şükür onun icin benim dikkatimi hic çekmeyen kartonpiyerler kadının icine dert oldu. Cevremdeki mustakil evler ve daha gormeden ev sahibi hakknda yorumlari falan gercekten deliricem. O ne dese benimde gozume batiyor bu sefer o kartonpiyerler evin yerinin verniksiz oluşu filan ben soguyorum hic olumlu bisey cikmiyor agzindan
Yani belkide benim için en iyilerini istediginden en iyilere layık gördüğünden filan yapiyodur bilemedim. Ama kafama takıp uzuldugumu bilmiyor malesef o öyle dedikce evet ya dogru söylüyor evin burasında da bu var napcaz ki die takılıyorum benEvet konuyu okuduğum ıcın biliyorum aMa is sende bitiyor karıstırtma ben burdan sınır oldum insanlar ellerinden geleni yapıyor bu memnuniyetsizlik ne yanı?? Biraz insan haddini bilmeli, simdıden bu kadar olaya karısıyorsa evlenince sizde huzur kalmıcak soylıyım. Bastan tavrını koy sınırını ciz ki fazla soz hakkı olmasın.
Evin kirasını ödeyecek olan k.valide degilki neden yapıcı konussun :) onunda evladı oturacak o evde kim evladinin kötü bi evde oturmasini ister? Ha kötü dediysem şöyle evin içi misler gibi geniş ferah ic açıcı ama müstakil 2 katlinin ilk katı cevrelerdede mustakil evler var. Evin mutfk dolaplari vestiyer dolabi vs yeni boyasida yeni yapılmış ama banyoda klozet yok 1 yerler verniksiz tahta 2 kartonpiyerler yok 3Evin fiziki koşullarını bilemem de ev sahibi ile aynı apartmanda oturmak çok sıkıntı.Üstelik siz yeni evli olucaksınız.Annen senin için iyisini istiyor ama üslûbu seni üzüyor olmalı.
Bi' de bu aklıma şu geldi , bu kızlar evlenirken annelere bi' düşman oluyolar , evlendikten kısa süre sonra da anneeeem haklıymışsın moduna giriyorlar.Çok arkadaşımda gördüm bunu.Bence bu evlenmeden önce her şeyin toz pembe görünmesinden kaynaklı anne tecrübelerine kulak tıkamaktan oluyor.Siz de dikkatli olun.Kayınvalideniz de yapıcı konuşur elbet ev kötüyse bile.Ucuz diye vs öyle konuşuyodur.Anneler çoğu zaman doğruyu söyler ha bu doğruları yanlış şekilde söyleseler de doğrudur.
Evin kirasını elbette kayınvalideniz ödemeyecektir , o yüzden söylemedim zaten.Çoğu erkek evin içine şusuna busuna takılmaz , yeni evli çiftlerin evine " gelin evi" derler bilir misiniz , damat evi değil.Yani evin güzel olmasını kız anneleri daha çok takar kafaya.Ev çok kötü değildir belki ama bir "gelin evi" olabilecek bir ev de olmayabilir.Annen bundan öyle diyor olabilir.Ayrıca ev sahibiyle altlı üstlü oturmak da zor olur , emin olun.Siz şu anda her şeye çok toz pembe bakıyorsunuz , annenizin söylediği gerçekçi şeyler de ondan batıyor size bence.Umarım sonradan dank etmez.Evin kirasını ödeyecek olan k.valide degilki neden yapıcı konussun :) onunda evladı oturacak o evde kim evladinin kötü bi evde oturmasini ister? Ha kötü dediysem şöyle evin içi misler gibi geniş ferah ic açıcı ama müstakil 2 katlinin ilk katı cevrelerdede mustakil evler var. Evin mutfk dolaplari vestiyer dolabi vs yeni boyasida yeni yapılmış ama banyoda klozet yok 1 yerler verniksiz tahta 2 kartonpiyerler yok 3
Aynen öyle evlenince eşinin ne kadar da anneci olduğunu görünce kadınlara dank ediyor "annem annem" diye. Şimdi kocasını , kvyi savunsun.Evin fiziki koşullarını bilemem de ev sahibi ile aynı apartmanda oturmak çok sıkıntı.Üstelik siz yeni evli olucaksınız.Annen senin için iyisini istiyor ama üslûbu seni üzüyor olmalı.
Bi' de bu aklıma şu geldi , bu kızlar evlenirken annelere bi' düşman oluyolar , evlendikten kısa süre sonra da anneeeem haklıymışsın moduna giriyorlar.Çok arkadaşımda gördüm bunu.Bence bu evlenmeden önce her şeyin toz pembe görünmesinden kaynaklı anne tecrübelerine kulak tıkamaktan oluyor.Siz de dikkatli olun.Kayınvalideniz de yapıcı konuşur elbet ev kötüyse bile.Ucuz diye vs öyle konuşuyodur.Anneler çoğu zaman doğruyu söyler ha bu doğruları yanlış şekilde söyleseler de doğrudur.
Yani belkide benim için en iyilerini istediginden en iyilere layık gördüğünden filan yapiyodur bilemedim. Ama kafama takıp uzuldugumu bilmiyor malesef o öyle dedikce evet ya dogru söylüyor evin burasında da bu var napcaz ki die takılıyorum ben
Evin kirasını ödeyecek olan k.valide degilki neden yapıcı konussun :) onunda evladı oturacak o evde kim evladinin kötü bi evde oturmasini ister? Ha kötü dediysem şöyle evin içi misler gibi geniş ferah ic açıcı ama müstakil 2 katlinin ilk katı cevrelerdede mustakil evler var. Evin mutfk dolaplari vestiyer dolabi vs yeni boyasida yeni yapılmış ama banyoda klozet yok 1 yerler verniksiz tahta 2 kartonpiyerler yok 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?