Evimde akrep var

Ya cocuga zarar verirse ne olacak? Bence bir an once cikin ordan.

tavan aramız var ama orası evden daha rutubetsiz nemsiz ve kuru. Tavan arasında yaşarmış akrepler ama orda hiç görmedik hep evde çıkıyor. Akrep ilaçlarını alıyoruz kullanıyoruzda etkilemiyor sanki.
Canım akrep olayı benimde başıma geldi 5. Katta oturuyorum çatı katı gibi bişey var.akrep çatı katlarinda yaşarmış.hepte binada bize geliyordu eşim araştırdı ve mutfaktan geçen bi havalandırma borusu gibi bişey ve mutfak dolabı üzerinde tuglalar kırık bize ordan geliyordu akrep.cimento ile o deliği kapattık Allaha bin şükür ki 1 seneyi geçti gelmiyor.sen de akrep nerden geliyo her zaman nerde karsilasiyorsan iyice araştır biz didik didik ettik ve bulduk.zehirsimis ama benimde bebeğim var ve korkunç bi Hayvan. Ayrıca benim evin catisida yağmur yağıyor gibi akıyor Allahtan kiraciyim. Senide tez vakitte kurtarsin Rabbim Her türlü zor durumun

Canm bak cok dikkat et benim kuzenimi isirdi tedavi gördü hastanede

Nerden geldigini bulmaya calis .. Kapi ve kapi citalarinin arasinda bosluk varsa bezle doldur yada kopukle doldur .. Zor bi durumm.Allah yardimciniz olsun.

eçim elektrikçi ve evle ilgili yapılabilecek ne varsa yaptı. banyo,mutfak yatak odası üçlemesi arasında görünüyor ençok. geçen mutfakta çöp kovasının altında buldum öldürdüm. geldiklkeri yeri çözebilsem keşke. bigün çıkma bir camekanımız var orda öldürürüz, bigün banyoda bigün mutfakta salonda y.odasında koridorda kızımın odasında lavobolarda bende anlayamıyorum. evde didik didk edilmedik yer kalmadı. tıkanmadık delik kalmadı. kiracı olsam 5 dk durmam.

ayyyy tüylerim diken diken oldu
bende az önce duvarda kırkayak gibi bişey öldürdüm cesedi hala duruyo duvarda
çok korkarım böcekten

Eviniz çatıysa ordan girebilir.
Birde çok etkili akrep ilaçları var evi ilaçlasanız bir süre sizi idare eder.

Bence evden cikin o evin kirasiyla baska eve tasinin baska da bisy bilemedim
amacımız o aslında ama burası maksimum 350 tl annemlerin orası 500 tl. ve burayı 350ye versek şükür ama kiracı bulmadan gidilemiyor yada iş bulmadan. depozito diyorlar bilmm kaç ay peşin diyolar vs vs. bizim mahalle gecekondu geri düzey her türlü pisliğin olduğu biyer. burayada dooğru düzgn insan gelmiyor.

benim eski evimde de akrep çıkmıştı ve ben delirme moduna girmiştim.. ağladım bile.. kendim zaten korkarım da oğluma bişey olacak diye aklım çıkmıştı.. şükür kurtuldum, rabbim sizide kurtarsın... K-OTRİ diye bir ilaç var akrebe karşı çok iyi.. onu kullanın, evin zeminle bitişen duvar diplerine dökerek evi dolaşın... her hafta yapın bunu.. bir süre sonra soyu tükenecektir.. adı batasıca ay nasıl tüylerim diken diken oldu..

Elimde akrep var diye okudum resmen içimden ne cimri insan gelmiş bir de buraya yazmış dedim.

Size de geçmiş olsun. Amin tez vakitte kurtuluruz inşallah. Bu ilacı kullanmıştık sanki öyle hatırlıyorum. duvar diplerine köşelere uzaktan püskürtmüştü eşim hatırlıyorum ama kullandıktan sonra da yine evde dünyaları gördük bi işe yaramadı sanki. Aklıma gelebilecek bütün akrepe karşı olan ilaçları kullandık hala daha varlar malesef.

ay aman çocuğunuzu kollayın, yatağını çarşafını sürekli çırpın.. yere yakın yatırmayın.. gerçi akrep duvara bile tırmanır ama ne bileyim önlemler alabiliyormusunuz, sürekli halıları kaldırıp altını süpürge ileçktirin.. kanepe koltuk altlarını da.. akrepler, nemli ve karanlık yerleri çok severler..eminim sizde panik haline gelmiştir, sürekli biyerlerden çıkacak korkusu, çocuğunuz uyurken kontrol edip durmak gibi.. çok dikkat edin ama allah muhafaza, siz bir şekilde korunursunuz ama çocuğunuz kendini koruyamaz... kapılara pencerelere sünger çekin, banyo deliklerini kapalı tutun.. kapak yoksa bezle tıkayın...
acaba evin neresinden giriyor.. parke aralıklarından falansa aralık yerleri macunla kapayın... nerden geliyor bulabildiniz mi?

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm inanın.Sürekli iş ilanlarını her taraftan araştırın saldırın.Günde en az 5 başvuru yapın.Umutsuzluğa kapılmayın hep çalıştığınızı ve yeni evinizi hayal edin düşünün.

paranoyaya döndü bende bu iş zaten. hep görecekmiyim, kızım üstüne babarsa, dokunmaya kalkarsa falan her gün her gece Allahıma dua ediyorum. Geldikleri yer belli değil işte yapılacak herşey yapıldı alınacak tüm önlemler alındı ama hala varlar. Çözemiyorum. Ben artık ismini duymaktan da tiksinir oldum. Tvde belgesellerde felan çıkıyor bakamıyorm o derece oldu bende. Kızımın boyama kitabına resim koymuşlar o mahluktan yırtıp attım o sayfayı.

İşte bunun hayalleriyle yaşıyorum zaten yıllardır. Umarım bir iş çıkar en kısa zamanda. Ki pozisyonuma uygun ilanlar da yok internette. Ya yaşadığım yere servisi yok yada servis var ama erkek istiyorlar. işin olduğu yere de gidip taşınamam kızıma kim bakar uzakta.

Ben canlı yaratıgi yakaladım kavanoza birkaç tane gidip onların salonuna döktüm çok kızmistim çünkü. Müteahhite biz istemiyoruz oğlum zorla veriyor demiş kp bey. Eğer işimize çomak sokmasalardi geçen 1 buçuk yıl önce bu arsaya 5 daire vermişlerdi biz birinin parasini alıp gidip başka yerden ev alacaktık 4 u onlara kalacaktı. Gözleri doymadi. Eşim burdan kurtulayim diye baba hakkından bile vazgeçmişti. Buraya ev yapmis evinin parası alınacaktı kızlar baba hakkı alacaktır eşime yok düşünün yani nasıl bir adam bu kp ki bizi zerre dusunmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…