- 12 Kasım 2015
- 698
- 623
- 18
- Konu Sahibi DuslerPerisi
-
Eşim elektrikci dediğiniz şeylerin alasini aldık ama işe yaramıyor. Ilacladik özel ilaçlar aldık hiç ise yaramıyor. Kp ve bizim tek tapu satilamiyormus. Eşim müteahhitle anlaştı biz hakkımızı para olarak alacaktır onlar daire ama kp o işi bozdu. Gözleri doymuyor. 4 daire az geldi.Frekans yayarak akrep, yılan her türlü haşereyi uzak tutan cihazlar var. İyice araştırıp işe yarayanından alabilirsiniz.
Kayınpederinizi evi satmaya ikna edemez misiniz?
Eşim elektrikci dediğiniz şeylerin alasini aldık ama işe yaramıyor. Ilacladik özel ilaçlar aldık hiç ise yaramıyor. Kp ve bizim tek tapu satilamiyormus. Eşim müteahhitle anlaştı biz hakkımızı para olarak alacaktır onlar daire ama kp o işi bozdu. Gözleri doymuyor. 4 daire az geldi.
Ben artık paranoyak oldum onları bile görüyorum. 1 saat önce salonun kapısında bir yavru gebertene kadar konu açmayı bile düşünmüyordum.Off ya tam da bebisiniz her şeyi araştırma cağında
Ben de çok öldürdüm akrep ama mesela minicik tırnak kadar yavrular dark edilmesi zor
Arkadaş cihaz var demiş iyice araştırın bence çok dikkatli olmalısınız
Eşim ve ailesi ev konusunda çok tartıştı. Eşim müteahhitle anlaştı ama müteahhite biz istemiyoruz. Oğlum zorla veriyor demiş. Yani kötü paragoz evlat oldu.Eşiniz birşey söylemiyor mu ailesine? Madem durumları var sizi neden bu şartlarda yaşatıyorlar?
Eşim ve ailesi ev konusunda çok tartıştı. Eşim müteahhitle anlaştı ama müteahhite biz istemiyoruz. Oğlum zorla veriyor demiş. Yani kötü paragoz evlat oldu.
Haklısınız bende çok gittim. Kaldım haftalarca eşim müteahhit aradı anlaştı ama olmadı. Eşim de ameliyat olunca mecbur geldik ve is arıyorum. Ise girmeden kira ödeyecek gücüm yok.50 -60 akrep dehşet verici Bi rakkam..gider annemde kalırım valla..baslarım evlerine..cocugumdan kıymetli mi
Ben sizden daha Deliyim galiba ben canlılarıni bıraktım salonlarına buyrun iyi uykular dedim. Cocugumun başına birsey gelirse hepiniz hapisten dedim. Eşime sende ailenle hapis göreceksin dedim. Hepinizi süründurucem dedim. Onların evinde de varmış. Bişey olmamış.Akrep ölülerini bir kavanoza doldurup salonlarının ortasına boşaltırdım ben. Torununuz bunların arasında uyuyor işte alın derdim.
Ben laborantim is yerinden asit getirdim yaktim araçlarını yine ektiler yine ektiler. Evin duvarında yapışık pisliklerini yikintilarini almıyorlar. Kavga çıkıyor yine cekmiyorlar.neden rutubeti çekiyorsun akrep nemli yerlerde yaşar pisliklerden türer evinin çevresinde pislik olmaması lazım benim evimde de çıkıyo her gece yatagı kontrol etmeden yatmam mesela, benim komşuda tam evimin yanına hurma agacı ekmişti agaç buyudu rutubet tavan yaptı agacın kökune sıcak su döktüm kuruttum , insan anlayışlı olur biraz agacların çaresine bakın etrafta odun olmasın temiz olsun öyle kurtulabilirsiniz ancak.
ay nasıl bi kabus ya. merak ettiğim akreplerin nereden girdiği. ben olsam evi alt üst edip tüm delikleri sıvardım. illa ki bir yerden giriyorlar değil mi?Ben laborantim is yerinden asit getirdim yaktim araçlarını yine ektiler yine ektiler. Evin duvarında yapışık pisliklerini yikintilarini almıyorlar. Kavga çıkıyor yine cekmiyorlar.
belediyeye şikayet et çekmek zorundalar o pisliklere yuvalanmışlar belli ki agaçları da kurut tekrar.Ben laborantim is yerinden asit getirdim yaktim araçlarını yine ektiler yine ektiler. Evin duvarında yapışık pisliklerini yikintilarini almıyorlar. Kavga çıkıyor yine cekmiyorlar.
Yaaa inanin ki dediginiz herseyi yaptık. Hatta doğalgaz sonradan dosendigi için duvardaki dubel deliklerinde yavruları bulup önce öldürüp sonra kalekimle tikadik. Ne bir delik var ne birsey. Nerden gelip eve giriyorlar bilmiyorum. Ortam sessizken meydana çıkıyorlar. Mesela evde yokken yada geceleri.ay nasıl bi kabus ya. merak ettiğim akreplerin nereden girdiği. ben olsam evi alt üst edip tüm delikleri sıvardım. illa ki bir yerden giriyorlar değil mi?
Dediğinizi yapıcam arkadaşım. Belediyeyi hiç aramamistim aklıma gelmemişti. Fikir için teşekkürler.belediyeye şikayet et çekmek zorundalar o pisliklere yuvalanmışlar belli ki agaçları da kurut tekrar.
Teşekkür ederim arkadaşım. Inşallah is bulurum. Iyi olmasına gerek yok. Is olsun surdan kurtulayim iyisini zamanla bulurum.Cok uzuldum insallah en kisa surede iyi bir is bulursunuz. Durum cok zormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?