evimde fosile benzeyen bir sey buldum!

Ama dun gece yoktu. Bu sabah konsolda ne isi var. Bir de dediginizi yapacak kimse yok cevremde. Yine de bir sorayim.

Baligin kolu yoktur ki bunun kolu var 3 de parmagi var. Ben de hic balik beslemedim. Esim de soylediginiz seylerden korktu ama bu kadar aciga konulmaz herhalde. :) eline bile alamadi.

Aynen bu kadar bariz yere de bırakılmaz ki .

Evet canim, konsol pencereye uzak. Kedi de giremez pencereler kapaliydi. Ben de korktum. Bir arkadasin dedigi gibi ziraat fakultesine filan goturecegim. Uzayliya da benziyor. :)

Onlar ne olduğunu söyledi diyelim , o zaman ne olacak ki kuzum . Nerden gelmiş o şey ben hâlâ ordayım, şu an ne olduğunu niyeyse hiç önemsemiyorum. Yalnız burada okuduğum en esrarengiz konu ve acayip korktum nedense

Bizim eve de kertenkele girdi 5-6 gün önce aradım taradım yakalayamadım bulamadım, 2 gün sonra koridorda ölüsünü buldum buna benziyordu aynen ve bu şekildeydi. Evinize kertenkele girmiştir sonra bir yerde ölmüştür diyeceğim de; konsolda ne işi var? hakkatten ilginç bir konu

Dun gece kardesim ve esim hali saha macina gittiler. Acaba onlarin ustune basina yapisip da mi gelmis. Biri vasitasiyla gelmistir de ben ne olduguna takildim fazlasiyla.

Evet baliktan ziyade kertenkeleye benziyor. Ama bu hale ne kadar da gelir olusu acaba? Uzerinden asir gecmis gibi duruyor ve konsola nasil gelebilmis? Ben once umursamadim ama esime gosterdim o cok korkunca ciddiye aldim ben de,

Merak ettim cnm göstermedin mi biyere.
Yok canim bu sabah buldum daha. Hafta ici goturecegim, bakalim. Hayvan ama bu. Inceleyip duruyorum. Bir de rengi koyu yesil. Kertenkele bu galiba. Ama konsolda ne isi var. Gozleri ne kadar zaman gectikten sonra oyuk haline gelir? Bunlar onemli.

Kesin sonucu ogrenip yazacagim. Ama sunun cevabini bilen var mi? Bir kertenkele olusunun gozleri ne zaman oyuk hale gelir yani ortada goz degil sadece oyuk kalir?

Isırılmış elma ve çürümüş elma veya armut çöpüne benziyor :)

Fotografta cok ayrintili cikmamis aslinda. Ama elinize alip baktiginizda cok kucuk olmasina ragmen butun uzuvlari acikca belli oluyor. 2 kere bakmaya bile gerek yok yani.

Fotografta cok ayrintili cikmamis aslinda. Ama elinize alip baktiginizda cok kucuk olmasina ragmen butun uzuvlari acikca belli oluyor. 2 kere bakmaya bile gerek yok yani.

Birde balık kafası sağdan soldan ezik olmuyor mu ben bunu daha çok ufacık bir yılan kafasına benzettim..
Geriye kalan kısmını gerçekten birşeye benzetemedim.

Kesin sonucu ogrenip yazacagim. Ama sunun cevabini bilen var mi? Bir kertenkele olusunun gozleri ne zaman oyuk hale gelir yani ortada goz degil sadece oyuk kalir?

Açılın ben kertenkele sahibiyim : )

Eğer bu keler/gecko türü bir kertenkeleyse, bu tip hayvanlar derilerinin nemli kalmasına ihtiyaç duyar. Aksi takdirde ölürler ve nem ihtiyaçları yüksek hayvanlar olduğu için, özellikle sıcak havalarda çok çabuk kuruyorlar.

Gözleri bir gecede gider mi emin olamadım ama eviniz sıcaksa kısa zamanda bu kadar kuruyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…