ben iki konuda da eğitim aldım ama çözemedim :SBuradan bir arkadas ziraat fakultesi ya da veteriner fakultesine goturmeni soyledi. Hafta ici arastirip goturecegim.
yapar kaynana buBen de cok guldum, hic boyle dusunmemistim. Kendisiyle gorusmuyorum evime gelemiyor. Kertenkele kiligina girip gelmis olabilir mi?
Oyle mi? Simdi daha da merak ettim o zaman.ben iki konuda da eğitim aldım ama çözemedim :S
böcek değil o kesin gördüğüm hiç bir zararlıya benzemiyor..
hayvan olarak ise belki zoolog biri yardımcı olabilir. çünkü evcil bir ırk olmadığından tanımlaması zor.veteriner fakültesini bir deneyin isterseniz ama zor.
Ya bu aşırı tatlı bişey yaa..İsmi var mı?
bitki biliminde ki böceklerden zararlılardan değil ona garanti verebilirim.hayvan bu ama işte resimde çok net değil .parmakları var diyorsanız balık da olamaz. kertenkele yavrusu kurusu gibi bir şey olabilir.Oyle mi? Simdi daha da merak ettim o zaman.
15 sayfadır herkes bunu merak ediyonerden geldi ki bu cisim
derdinden yanık kertenkeleye dönmüş olmasın....Ben de cok guldum, hic boyle dusunmemistim. Kendisiyle gorusmuyorum evime gelemiyor. Kertenkele kiligina girip gelmis olabilir mi?
Olmaz mı : ) Kendisi Dr. Sheldon Lee Cooper. Kısaca Sheldon.
Daha bu sabah terraryumu nemlerken aklıma bu konu geldi hatta : )
hayddaaaaa süleymancık ne gııııı
bizim buralarda elöpen diyoruz buna ya da ilamen
buna çok benziyor değil mi bencede süleymancık
sülüman ı ben ilk kez duydum canımbizim buralarda elöpen diyoruz buna ya da ilamenbizim türk milleti isim koymaya ne meraklı yaa bi hayvanın 4-5 ismi var yabancılar olsa tek net thymusis ahaha
1.kertenkele
2.süleymancık
3.ilamen
4.elöpen
5.köygöçüren
.....yok mu artıran
canlısı da köyü göçürür herhaldeköygöçürecek neyi var minicik şey :)
VAR,kızboğan diye duydum bende birgün evde kertenkele benzeri birşey gördüm ilk kez gördüm ki evimiz 15.kat zeminle balkondan gelmiş,anneme anne kertenkele gelmiş gördün mü diyorum,evde komşumuzda vardı kertenkele değil o kızboğan dedi tabi ilk defa duydum ben,sonra geldiği yerden gitti.1.kertenkele
2.süleymancık
3.ilamen
4.elöpen
5.köygöçüren
.....yok mu artıran
6 oldu her yöre kendi kafasına göre bi isim vermiş....isimlerde perfect ama kız boğan el öpen köy göçürenVAR,kızboğan diye duydum bende birgün evde kertenkele benzeri birşey gördüm ilk kez gördüm ki evimiz 15.kat zeminle balkondan gelmiş,anneme anne kertenkele gelmiş gördün mü diyorum,evde komşumuzda vardı kertenkele değil o kızboğan dedi tabi ilk defa duydum ben,sonra geldiği yerden gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?