Cocugum yok. Benim kafama takilan hadi bir yerden geldi de bu kertenkele olsa balik kuyrugu olmaz, balik olsa kolu ve 3 parmagi olmaz.Fosil olması imkansız bence, çünkü fosil oluşumu için belli bir basınc altında yuzyıllar boyunca kalması gerek, bu tarz canlıların ölüleri bir kaç günde bu hale gelebiliyor, bizimki 2 günde böyle olmuştu buldugumda.Merak uyandırıcı olması konsolda ne işi var? Çocugunuz var mı belki o koymuştur yerde bulup.
Minigimizin baska bir profilden cekilmis fotografi.
Töbe bismillahhBu benim velet mesela. Sizin bulduğunuz hayvanla bayağı benziyorlar (benimki Türkiye'de doğada bulunan bir tür değil ama yapı olarak çok benzerler)
Fotoğraflar kocaman da kendisi minişTöbe bismillahh
Sayfada aşağa doğru iniyordum birden görünce kocaman bi tırstımmm
Kertenkelenin boyle balik kuyrugu gibi kuyruk cikarmasi mumkun mu yani? O halde olabilir.Ben değiştirilmiş deri olabileceğini düşünüyorum. Bir gecede komple deri değiştirebiliyorlar. Bazen sizinkinde de olduğu gibi bir bacak eksik çıkabiliyor deri.
Evettt tatlı birşey zaten belli gözlerini özellikle çok sevdimFotoğraflar kocaman da kendisi miniş
Aslinda daha cok kertenkeleye benziyor zaten. Sadece kuyrugu neden balik gibi? Eger deri degistirirken kuyrugunun da degismesi normalse kertenkele bu.Bak böyle bir sey buldum. Bu da güneşte kurumus bir kertenkeleymism galina seninkide eve kacarken güneşte kurumus. Ayaklarini falan evin bi yerlerinde bulabilirsin
Deri atarken arka ayaklarının derisi deforme olmuş olabilir.Kertenkelenin boyle balik kuyrugu gibi kuyruk cikarmasi mumkun mu yani? O halde olabilir.
Aslinda daha cok kertenkeleye benziyor zaten. Sadece kuyrugu neden balik gibi? Eger deri degistirirken kuyrugunun da degismesi normalse kertenkele bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?