Evimde Garip Olaylar... :/

Bu konu sayesinde margarinin mutfak dışında da kullanılabileceğini öğrendim. Sağol kk
Demek ki neymiş margarin sadece yemek yapmak için kullanılmazmış
Öneren arkadaşa aklınla bin yaşa diyorum Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez

İnsan bir eve tasinmak icin neden o evde oturan tum kiracilara ulasmak isterki,his usenmeden isiniz gucunuz yokmu da o evde oturan insanlari aradi iz durdunuz konu sahibi arkadasim.onuda gectik bazi olaylar yasiyorsunuz ve akabinde hic ulasamadim dediginiz son kiraciya ulasiyorsu uz kisacik zaman dili inda bunlari yasarken o arada siz son kiraciyimi aradiniz,evde gizemli seyler olmuyor orasi gercek.sayfalar arasinda yazdi izmi bilmem ama yeni evlisiniz kay ni niz neden sizde kaliyor,kaliyor tamam neden mutfakta yatiyor,boyle durumda insan sagi solu kapatip bir yerlere gitmektense gceyi evinde ve tetikte bekleyerek gecirir,onuda gectim anlattiklariniz bana samimi gelmesede eger gercekten boyle bir duru varsa bu kadar zaman eski kiracilari aramak yerine polise basvursaniz daha iyi olu rdu.
tabletten yaziyorum ilk kez kullaniyorum bazi yerlerde eksikliklaer var idare edersin artik okuma konusunda arkadasim

Canım aynen ben de senin değindiğin konuya değinmiştim....kaynının yanında kalması açıklana bilir bişi ama.....onun kapıyı açmadığı ne malum
Belki sigara alışkanlığı vardır.....bilemiyorum bana en mantıklı bu geldi kaynı olabilir

Hepsini okuyacağım diye gözlerim bozuldu. Bu bahsi geçen evde paranormal olaylar olmadığına göre hanımefendinin kaynı neden dışarda evin balkonunu net görebileceği bir yerde beklemiyor. Herkes evden çıksın şu yapılı babayiğit kaynıda riske atmadan evin karşısında nöbet tutturulsun.. Elinede gerekirse dürbün verilsin vs vs. Hemen eve koymak üzere kamera temin edilebildiğine göre sabaha kadar evin dısında biyerde nöbet tutturulabilinir. Hemde kaynı tehlikeye atmadan. Bu devirde delikanlılık diye birşey kalmadı istediğin kadar yiğit babayiğit yapılı ol karşına çıkan adam seninle soluk soluğa dövüşecek değil. Bıçak ve silah denen birsey var arkadasım... Bir evden tasınmak bir hayattan en önemliside senin psikolojinden önemli değil

En iyisi eve kamera taktırmak bunuda sadece eşi ve konu sahibi bilmeli o zaman kimin yaptıgı belli olur.

Canim merhaba,
elimdekinden dolayi sayfalari okuyamadim benim laptop bozulunca buna kaldik.herneyse
kaynin yaninda kalmasi aciklanir tabiki de dedigin gibi sigara iciyor olabilir hatta uyur gezer bile olabilr yani birde ev 3.kat mis oyle birileri bu nu korkutmak icin her gece o kadar kati tirmanmaz ki zaten bu imkansiz bir durum

İyi de O Kayın Zaten Bu Durumu Çözsün Diye Gelmiş Yoksa Neden Bekçilik Etsin Neden Saklasın Sigara İçin Açtığını Hem Sigara Kokusu Dolar Yinede Ev Anlaşılır Sanmam Kayın Olsun

İyi de O Kayın Zaten Bu Durumu Çözsün Diye Gelmiş Yoksa Neden Bekçilik Etsin Neden Saklasın Sigara İçin Açtığını Hem Sigara Kokusu Dolar Yinede Ev Anlaşılır Sanmam Kayın Olsun

Yazıların tamamını okuyamadım.....eğer bu durum için geldiyse o olamaz tabiki...konu sahibi nerde acaba merakla bekliyoruz..inşaallah bişi olmaz...kimseye zarar gelmeden kapanır bu konu....geçmişteböyle bir durumu yaşamış biri olarak psikolojisini tahmin edebiliyorum

Abla sen söyleyince aklıma geldi bir aile dostumuzun kızı uyur gezermiş kız geceleri kalkıp gezermiş evin içinde hatta balkona ve sokağada çıktığı olmuş ailesi ve komşuları fark etmiş komşularında uyarmış senin kız böyle böyle yapıyor yaşıda küçük kızın başına bir iş gelir falan demişler artık gece uyurken evin bütün kapılarını kilitleyip yatıyorlarmış anahtarlarında saklıyorlarmış dediğiniz gibi uyur gezer vakasında olabilir.

:44: Bu durumda bir saçmalık var...

Anaaamm dabbe filmi aklıma geldi tırstım iyice

konu çok fantastik. insan kapısını bacasını bir kollar taşınınca, ama konu sahibi kapı kilidini bile değiştirmemişmiş. böyleleri kaldı mı gerçekten? ve o kadar çok kilit sistemi var ki git anahtarcıya balkon ve pencere için bile iki vidayla halledilebilecek kilitler var.
yok pusuya yatcaz bilmem ne... macera arıyor birileri ya da macera yazıyor...

Allah aşkına şu kilitleri değiştirin konu sahibi..
Bu ne böyle filmlerin etkisinde kalır gibi?
İple kapı bağlamak kilit değiştirmekten daha zor bence. :26:

Bence konu sahibi arkadaşın canı sıkılmış burada herkesi kafaya alıp eğleniyor. Nerdeyse evim perili köşk diyecek. Hey allahım..

Bu konu yalan!! Çok belli vede 3.sayfadaydı galiba 1 ay sonra eski ev sahibim bi evi boşaltıcak oraya geçicem diyor, 6. Sayfada bende eşimde hiç kiracı olmadık diyor!! Bunca insanın okuyup senin için endişelenmesi iyi niyetlerindendir ama senin yaptığın ayıp yalan söylüyorsun kul hakkına giriyorsun.!!!

benim evde böyle bisey olacak korkudan polisi arar tüm kilitleri degistir bunlari yapmasamda gizli kamera yerlestirir yine ortaya cikarirdim
kameralar cok ucuz 24 saat araliksiz kayitda kaliyor bir cakmak hatta kalemde bile kamera var artik
koy balkonun önüne ceksin sonra bilgisardan izle

millete ne senaryolar var valla
valla bende nerdeyse inandiydim..

Konuya yalan yada doğru diyemem eğer yalansa zaten ortaya çıkar ama konu sahibi henüz 3 aylık evliymiş 2 ay bir evde oturmuş acaba evlenmeden önce eşi ve kendisinin ailesi ev sahibi ise o anlamda da yazmış olabilir kiracılık yaşamadık derken yani acemiyiz anlamınada getirmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…