bir eve girerken kilitleri değiştirmek gerekir. önce bunu yapın. ve balkonun kilidinide değiştirin.Merhaba arkadaşlar,ben 3 aylık evliyim. ilk 2 ay bir evde oturdum ısınma problemi nedeni ile başka bir eve taşındım. Taşınmadan önce evi eski kiracılara sordum. EN son kiracı hariç ulaşamadım çünkü ona. Her neyse herkes hem evden hemde sahibinden çok memnundu bende ona güvenerek taşındım.Ev 3 katlı bir apartmanın 3. katı. Taşındıktan bir hafta kadar sonra bir sabah kalktığımda balkon kapısı açıktı ve kapattığıma eminim.Kapının anahtarı yok. Ev sahibine söyledim ilk kiracı kaybetti bizde bi daha çıkarttırmadık birşey olmaz dedi. O gün fazla takılmadım belki eşim gece açmıştır unutmuştur diye. Bir kaç gün sonra gündüz evden çıktım öğlen gibi akşam 9 gibi eşimle eve geldik yine kapı açıktı. Evi aradım herşey yerli yerinde. Ne bi eksik nede karışıklık yok. O günden 2 gün sonra bizim motorumuzun oturma kısmında ki deri parçalandı. Bıçak izi belli. Bunun üzerine biz benden hemen önce bu evde oturan kiracıya ulaştık oda yakın zamanda hemen bizim evin alt katına ev sahibinin oğlunun taşındığını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Onlarda bu yüzden evden çıkmışlar. Karşı komşuma sordum onlar çok gürültü yapıyordu ev sahibini oğluda biraz asabi arada kavga çıkıyordu dedi. O gün evde durmadım korkumdan sabah eşimle çıktım akşam eve eşimle girdim. saat 6 gibi eve geldik,ve 8 gibi evli bir kaynım var onlara gittik. Gitmeden önce balkon kapısına ip bağladım o ipide iyice gerdirerek mutfak dolabının sapına bağladım sıkıca. Akşam 22:30 gibi eve geldiğimizde ip gevşetilmiş ve kapı yine açıktı. Bu arada 20 yaşında bir kaynım var ve 3 gündür bende kalıyor mutfakta yatıyor bir kez olsun kapı açılmadı. İyice korkmaya başladım. Acaba evin anahtarı başkasındada mı var ve biz çıkınca eve giriyor? Dünde ben evde yokken evimin ışığının yandığını gören şahitler var. Ne yapmalıyım???? KORKUYORUM....
bir eve girerken kilitleri değiştirmek gerekir. önce bunu yapın. ve balkonun kilidinide değiştirin.
ama ben sizin yerinizde olsam o apartmanda durmam,oda ayrı..
bir eve girerken kilitleri değiştirmek gerekir. önce bunu yapın. ve balkonun kilidinide değiştirin.
ama ben sizin yerinizde olsam o apartmanda durmam,oda ayrı..
Bu olaydan sonra her evde oturulmaz onu anladım,eski ev sahibimin bir evi daha var 1 ay sonra boşalıcak onu bekliyorum o güne kadar burda mecbur oturcam. Anahtar değiştirmeyi bende düşündüm ama komşularım eve anahtarla girmek gibi birşey olamaz diyor. Bu akşam yine evden çıkıcaz kaynım pusuya yatıcak kim giriyorsada bunu bulmak gerekmez mi?
evinizin anahtarını degistirin bir an once sizinde soylediginiz gibi baskalarındada anahtar olabilir. ama her zaman balkonun kapısının acık olması cok ilginc birileri balkondan girmis olabilir desem 3. kata çıkmak kolay degildir herhalde.
arkadaşım kaynınızı niye tehlikeye atıyorsunuz. adamda bıçak falan varsa.Bu olaydan sonra her evde oturulmaz onu anladım,eski ev sahibimin bir evi daha var 1 ay sonra boşalıcak onu bekliyorum o güne kadar burda mecbur oturcam. Anahtar değiştirmeyi bende düşündüm ama komşularım eve anahtarla girmek gibi birşey olamaz diyor. Bu akşam yine evden çıkıcaz kaynım pusuya yatıcak kim giriyorsada bunu bulmak gerekmez mi?
Tabi kolay değil ve ben yeni taşındığımiçin balkonda daha karton kutular var. yani birisi çıkmaz istede o kutuların ezilmesi gerekir ama hiç bişe yok. Amaçları bizi korkutmak olabilir mi????
ne kilidi bence hemen taşın hiç bekleme haberlerde neler duyuyoruzMerhaba arkadaşlar,ben 3 aylık evliyim. ilk 2 ay bir evde oturdum ısınma problemi nedeni ile başka bir eve taşındım. Taşınmadan önce evi eski kiracılara sordum. EN son kiracı hariç ulaşamadım çünkü ona. Her neyse herkes hem evden hemde sahibinden çok memnundu bende ona güvenerek taşındım.Ev 3 katlı bir apartmanın 3. katı. Taşındıktan bir hafta kadar sonra bir sabah kalktığımda balkon kapısı açıktı ve kapattığıma eminim.Kapının anahtarı yok. Ev sahibine söyledim ilk kiracı kaybetti bizde bi daha çıkarttırmadık birşey olmaz dedi. O gün fazla takılmadım belki eşim gece açmıştır unutmuştur diye. Bir kaç gün sonra gündüz evden çıktım öğlen gibi akşam 9 gibi eşimle eve geldik yine kapı açıktı. Evi aradım herşey yerli yerinde. Ne bi eksik nede karışıklık yok. O günden 2 gün sonra bizim motorumuzun oturma kısmında ki deri parçalandı. Bıçak izi belli. Bunun üzerine biz benden hemen önce bu evde oturan kiracıya ulaştık oda yakın zamanda hemen bizim evin alt katına ev sahibinin oğlunun taşındığını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Onlarda bu yüzden evden çıkmışlar. Karşı komşuma sordum onlar çok gürültü yapıyordu ev sahibini oğluda biraz asabi arada kavga çıkıyordu dedi. O gün evde durmadım korkumdan sabah eşimle çıktım akşam eve eşimle girdim. saat 6 gibi eve geldik,ve 8 gibi evli bir kaynım var onlara gittik. Gitmeden önce balkon kapısına ip bağladım o ipide iyice gerdirerek mutfak dolabının sapına bağladım sıkıca. Akşam 22:30 gibi eve geldiğimizde ip gevşetilmiş ve kapı yine açıktı. Bu arada 20 yaşında bir kaynım var ve 3 gündür bende kalıyor mutfakta yatıyor bir kez olsun kapı açılmadı. İyice korkmaya başladım. Acaba evin anahtarı başkasındada mı var ve biz çıkınca eve giriyor? Dünde ben evde yokken evimin ışığının yandığını gören şahitler var. Ne yapmalıyım???? KORKUYORUM....
En basitinden kapının kilidini değiştirmeyi deneyin, eğer ondan sonra da bu sorun devam ederse taşınmayı düşünürsünüz
İmkanınız elveriyorsa taşınmak en mantıklısı. .Kilitleri değiştirmiş bile olsanız hep aklınızda yaşadıklarınız kalıcaktır diye düşünüyorum . . Allah korusun kapı açmaya teşebbüs eden kişiden herşey beklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?