Evimde Garip Olaylar... :/

Yuh yaaaa sizin insanliginiz bu kadar mi!!! Birincisi kamera edinmissiniz falan yazmis birileri benim gidipte kamera alicak gucum yok ki kamera teknolojisi gunumuzde her telefonda mevcut. Ikincisi birisi demis yok yalan daha once kiracilik donemi yasamamis ama bu ikinci eviymis diye. Ben daha evleneli 3 ay olmadi!!! Onceki evimde 1,5 ay oturdum bu eve gecelide iki hafta oldu!!! Benim demek istedigim ikimizde baba evinde kiracilik donemi gormedik!!! Insan bazi seyleri yasayarak ogreniyor!!! Sizin insanliginiza yuh baska ne diyeyim ki!!!!

konuda bi gelişme var mı peki buldunuz mu kim olduğunu naptınız

Burasi kucuk yer eski kiracilari gorumcem taniyor. Bende yeni gelinim disardan geldim sorduk sadece komsulardan evden memnunmusunuz diye

Dun butun gun evdeydik sidetti ruzgarda vardi inanmayanlarlar bakabilir nettwn balikesir altinova hava durumuna o kapi bir kez olsun acilmadi bugun kilit degisiyor bakalim ne olacak

umarım çözülür sorun ben inandım size inanmayanlar da olabilir takılmayın bence kibleyin yada
cidden rahatsız edici bir durum ben karşı komşuya hırsız girdi diye bile psikojimi bozmuştum gece uyuyamıyodum hırsızla karşılaşırız babama birşey yapar filan diye çok korkuyodum
sırf bu sebeplerden güzelim süperlüks evi bırakıp lojmana taşındık güvenli diye ama şimdi kafam rahat en azından
biz taşındıktan sonra da tüm binaya hırsız girmiş zaten o yüzden ben çok korkarım böyle olaylardan
düşünsene evde bi yabancıyla karşılaşma zarar görme ihtimalin var

yuh sizin insanlığınıza felan? ne oluyor ya?
her konuya insanlar inanmak zorunda değil ki ne var bunda inanmayanlar insanlıktan mı çıkmış oluyor..
ayrıca arkadaşlar yazmışlar kamera taktırın diye, siz ona da kızmışınız, nerden bilsinler maddi durumunuzu bir öneri olarak sunmuşlar..
neyse umarım çözülür bu iş . kilit taktırıyormuşunuz ama yine de biri giriyorsa şayet, kim olduğunu öğrenmek için yine takip etmeye devam edinde eğer biri giriyorsa polise şikayet edersiniz.

Çok ayıp ya arkadaşım hepimizde okuyup vakit harcıyoruz bunlar düşüncesiz insanlar.

arkadaşım konuya inanıyorsunuz veya inanmıyorsunuz bir şey diyemem. inanmazsanız yazmazsınız olur biter. kimse kimseye burda zorla okutup yorum yaptırmıyor. konu sahibi arkadaş bir şey paylaşmış, ve burada birçok insan ona yardım etmeye çalışmış doğru veya yalan bu kimseyi bağlamaz. kimse kimseyi yalancı-düşüncesiz diye suçlama hakkına sahip değildir.

konu sahibi arkadaşım inşallah sorununu çözersiniz. üşenmedim tüm sayfaları okudum. gerçekten merak uyandırıcı. evet kim olduğunu bilmek istiyor insan ama diğer arkadaşların da dediği gibi kaynını orda bırakmak bana da doğru gelmedi. kamera alma gücünüz yokmuş madem bunun yerine siz de gözetleyebilirsiniz dışardan. veya kilitleri değiştirip sonra birkaç gün evde olmayabilirsiniz. bu şekilde de kapıdan mı giriliyor yoksa başka birşey mi anlayabilirsiniz.:26:

canım sen Altınova da mısın..ben biliyorum oraları..18 sene sarımsaklı da oturdum..
kayınvalidemler ayvalıkta hala

altınova ya da çok geldim...oraların rüzgarı çok olur arkadaşım...ama güzel yerler..

sürekli açilan balkon kapisi tamda sizin pusuya yattiğiniz gece açilmadi...oysa ki çok heyecanla beklemiştim sonucu...

Bitanem valla aklıma başka birşey gelmedi ne diyim ki,yani ev 3,katta ve birilerinin sürekli oraya balkondan falan çıkması olanaksız,ev sahibesi evde yokken anahtar başkasında da olsa bir insan birinin evine neden balkon kapısını açmak için girsin ki,yani bunu yapması için aklının azıcık uçuk olması lazım,ee hırsızlık vakasıda yoksa konu sah,besi arkadaşım ya eşini gece kontrol edecek yada kaynını belkide kendisi uyurgezerdir bilemedimki ne yazacagımı,ama bu akla gelen garip olayların başrol oyuncuları cinler periler degil orası gerçek

Çok korkutucu gerçekten okurken ben bile korktum.:18::18:

Bir an önce başka bir ev aramaya başlayın ve ev bulana kadar güvenliğiniz için evin anahtarlarını değiştirin. Yeni bir ev bulduğunuz takdirde de o evden çıkın.

Yalan konuları okumak hoşunuza gidiyorsa o siZin bileceğiniz iş ben yalandır diye suçlamıyorum açıklamamı yazdım zaten yalan olduğu belli birbiriniz tutmayan şekilde açıklama yapmış ben bu kandırmayı kabullenemiyorum.hikayelere vaktiniz varsa hoşunuza gidiyorsa tabiki okuyum çocuk değiliz kocaman evli barklı insanlarız yalan konulara gerek yok.

Konu sahibi ne yaptı merak ettim.

Açıkçası ben konunun sahte olduğunu düşünmüyorum.

Herkesin evine kamera düzeni kurmaya gücü yetmeyebilir.

Yetse bile 30 gün sonra çıkacağı eve neden bunu yapsın anlaşılan ev sahibi de kıl biri..

Ayrıca konu sahibi daha önce kiracılık yaşamadım derken aile evini kastetmiş.

Her şeyde bit yeniği aramanın ne manası var.

İnanmıyorsanız inanmadım yazın sadece yapılan yorumlara niye karışıyorsunuz ki.

Hiç kimsenin evine biri girmiyor ya sanki çok imkansız tabi.

katılıyorum.. bazı arkadaşlar hafiyeliğe merak salmış

Valla ailelrinizin yanında kalma imkanınız da mı yok. Çok korkutucu. Ben hayatta kalamazdım ya. Dikkat edin lütfen. Balkon kapısının önüne bir şeyler dayayın.

3 ay olmuş evleneli zaten. Evlenmeden önceden bahsediyor kirada oturmadım diye. Ben de bütün sayfaları okudum tutarsız bir şey göremedim açıkçası.

Bilmiyorum inanmadıysanız geçin gidin. İftira atmayın tanımadığınız insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…