Ay aklima be geldi:) 15 yasindaydim sabaha yakin uyandim uykulu uykulu evde yabanci biri vardi..sakin sakin annemin yanina gittim evde biri var dedim.o yabancida kapimin onumde oylece dura kaldi.annem geldi dedi ne ariyorsn burda.cay icmeye geldim dedi..:)annem de dediki cay may yok git yoka polisi ararim.:))))))ne sakinmisiz yav.sasitdim simdi
Rüyadammi Bahsediyorsunuz? Yok gercekse peki kimdi o kisi? Ne isi varmis evinizde? Siz sonra yatip devammi uyudunuz?:44:
Giren kiside 16.18 yaslarindaydi..valla uyuduk..simdi oyle bisey olsa altima...:))abnem de hic korkmaz birseyden.bizde bilmiyoruz komdi hirsz di ama oda sok gecurmisti..brdaha basimiza hic boyle bisey gelmedi..:)))
Ay aklima be geldi:) 15 yasindaydim sabaha yakin uyandim uykulu uykulu evde yabanci biri vardi..sakin sakin annemin yanina gittim evde biri var dedim.o yabancida kapimin onumde oylece dura kaldi.annem geldi dedi ne ariyorsn burda.cay icmeye geldim dedi..:)annem de dediki cay may yok git yoka polisi ararim.:))))))ne sakinmisiz yav.sasitdim simdi
hahahahah bu kadar korkunun üstüne çok güldüm
:) AKşam vakti hiç güleceğim yokdu ve annene hayran kaldım sen de az soğukkanlı değilsin gerçi. Ben olsam elime geçen herşeyi adama atarken çığlıklarımla ortalığı ayağa kaldırırdım, zaten ben bağırınca adam korkudan bayılırdı :)
margarin fikrine bayıldım. özellikle 2 adet demene de
Katılıyorum.. Bir de soda şişesini kırın.. Tam kapının önüne cam kırıklarını koyun.. Giren görsün gününüü
Onu da dusundum de ya o cam kiriklarindan bir parca eline alir ve konu sahibine saldirsa....
Aman cok yazdim galiba
Annem hala meydan okur herseye hic korkmaz..ben defistim korkagim simdi:))direk bayilirim:)))gecen sefer turkiyeye izne gittigimde kardesim benim yattigim odaya girdi elektirikler gitmisti...yari uykulu bagirdim onu gorunce oda ben oyle cigliklar atinca korktu bagirarak kacti ben uyumaya devam ettim kalmadim bile hic ama abnemgilin konusmalarini duyuyorum kucuk kardesim odaya girememis saklanmis:))))))kiz kardesimde koltuga cikmis :)))sanki onemli bi sey osa koltuga cikinca kurtulacak ya:))) annemde soruyo noluyo kiz noldu diye...iceri kise gelip bakmiyor:)))))annem tabi odama girdi noldu diye sordu ama gulme kirizim uc gun devam etti:))))))
çok korkunç bir durum yaşanıyor sizin evde.
demek ki sizin her eve girişinizi gidişinizi takip eden biri.
yani siz evde olduğunuzda girmiyor ama siz evden çıktığınız an eve giriyor.burda amaç altın para falan değildir kesinlikle.sadece sizin gözünüzü korkutmak.
yazınızda belirtmişsiniz.yaşadığınız binada bir çok ev sizinde kaldığınız evin sahibinin evleri ve onun evlerinde balkonların kapısının kiliti yok.demek ki ev sahibi bilerekten bunu yapıyor.artık oğlu mu bunu yapan kendisi mi bilemiyorum ama pusuda durdukları çok belli.
amaç ne çok merak ettim.
acaba eşinizin ve ya ailesinin düşman olduğu anlaşamadığı başka birileri var mı? belki onlar yapıyorlardır bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?