Devamını merak ettim.Japonya'daki gerçek bir olaydan uyarlanan bir kitap vardı, nagazaki isimli.
Nagazaki isimli şehirde bir adam kafayı yemek üzere... Çünkü evinde bir gün azıcık tereyağ , bir dilim ekmek azalıyor, bir gün minik süt... Sağa koyduğu kumandayı solda buluyor... En sonunda evdeki her eşyayı milimetrik hesapliyor ve evine biri girdiğine emin oluyor. Devamını anlamayın, okumak isteyenler olur belki :)
Bence kimseye söylemeden gidin kilidinizi değiştirin. Kalsın kapıda kimse
kilidi değiştir bitsin bu muammaMerhaba arkadaşlar ,
Evime biri girmiş ve buzdolabına süt koymuş bundan 3 ay önce de mutfakta kavanoz içinde kahve bulmuştum ki ben o kadar fazla kahve almam ve kavonaza kesinlikle koymam eminim. Eşim kahve konusunda çok takılmadı sen unutmussundır falan dedi beyse durmadık üzerinde. Sütü ben farkettım ve eşimde emin ki ben koymadım 2 gün önce süt dolapta yoktu diyor bende Eminim ki zaten o marka sütü almam ben. Evimin anahtarı kimsede yok ve evdeki altınlarımı falan alan da yok.
Bu kişi beni bilen biri ki elinde anahtarı var
Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama 5 yıldır evliyim en basından beri sıkıntılı biri çok kıskanç hep sıkıntı çıkarmak ıstedı artık son zamana kendı konuşmuyor bende 2 yıldır görüşmüyorum. Sizce kv nın olma ihtimali yüksek mi
B n onun olduğu kanısındayım çünkü yakından biri olacak ki oğlundan anahtarı yedegı çıkaracak ve kolay girecek ki apartmanda biri görse çıkarken hırsız diyemez bı bahane bulur gıyorum. Dışardan biri olma ihtimali daha düşük . Sizlerin görüşüne ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
Eric Faye'nin kitabi-sel yayınlarından. Çok ince ve 6 lira falan :) ben serrose İsimli bloggerin yazısında görmüştüm, ilgili cekti sipariş verdim. Çok sevdim :) o yüzden devamını yazmiim, belki benim gibi ilgisini çekenler gider alır:)Devamını merak ettim.
En güzeli anahtarı değiştirmekMerhaba arkadaşlar ,
Evime biri girmiş ve buzdolabına süt koymuş bundan 3 ay önce de mutfakta kavanoz içinde kahve bulmuştum ki ben o kadar fazla kahve almam ve kavonaza kesinlikle koymam eminim. Eşim kahve konusunda çok takılmadı sen unutmussundır falan dedi beyse durmadık üzerinde. Sütü ben farkettım ve eşimde emin ki ben koymadım 2 gün önce süt dolapta yoktu diyor bende Eminim ki zaten o marka sütü almam ben. Evimin anahtarı kimsede yok ve evdeki altınlarımı falan alan da yok.
Bu kişi beni bilen biri ki elinde anahtarı var
Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz ama 5 yıldır evliyim en basından beri sıkıntılı biri çok kıskanç hep sıkıntı çıkarmak ıstedı artık son zamana kendı konuşmuyor bende 2 yıldır görüşmüyorum. Sizce kv nın olma ihtimali yüksek mi
B n onun olduğu kanısındayım çünkü yakından biri olacak ki oğlundan anahtarı yedegı çıkaracak ve kolay girecek ki apartmanda biri görse çıkarken hırsız diyemez bı bahane bulur gıyorum. Dışardan biri olma ihtimali daha düşük . Sizlerin görüşüne ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
Merak ettim, ben de alayım bari. Ama japonun da kaynanası çıkarsa çok gülerimEric Faye'nin kitabi-sel yayınlarından. Çok ince ve 6 lira falan :) ben serrose İsimli bloggerin yazısında görmüştüm, ilgili cekti sipariş verdim. Çok sevdim :) o yüzden devamını yazmiim, belki benim gibi ilgisini çekenler gider alır:)
Kayınvalide diyorum ben.. Ablam evde yokken çilingir çağırıp girmişti kayınvalidesi eve.. Ablam evde eşyaların yerini değişmiş görünce şüphelenmişti, sonuçta kvye çıktı olay..
cezve ve fincanlari kontrol etseydiniz.koyduğunuz yerde mi? ici ıslak mı?
kahve felan pişirilmiş içilmiş mi aceba yoksa sadece konulup gidilmiş mi.?
çok art niyetli olsa hadi kahve anlaşılmaz diyelim sütü niye bıraksın?
sut açılmış mi bu arada:)
bence kayinvalidenize dolaptaki sütten ve bulduğunuz kahveden kahve yapıp götürün.
:)
kv nizin yanında bekar kayin yada gorumceniz varsa kafa dinlemek için oda geliyor olabilir.
açılmış ve içinde az kalmış .sonrada dolapta bırakılıp gidilmiş.Süt açılmış ve çok az kalmış içinde. Bence ya ben düşüneyim sinir olayım eşimle tartışayım die yapıyor ya da bişeyler yaptı içeyim de etkisi olsun die bliemedim
açılmış ve içinde az kalmış .sonrada dolapta bırakılıp gidilmiş.
size etkisi olsun diye böyle bişey yapacak insan bu kadar ele vermez bence.
belliki gelen içmiş .bir gün kahve
bir gün sut
bir gün sütlü kahve felan yapıyorsa.
dediğim gibi kv 'nin yanında eşinizin bekar kardesi var mi?
sınava hazırlanan v.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?