• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde hiç kimseyi çekmek istemiyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sinirlendigimde kocayi evden atmak istiyom:delphin:
kirli coraplarini sagdan soldan toplamak istemiyom,
kirli biraktiklari dusu,wc, lavaboyu temizlemek istemiyom,
oturma odami sabahlari pazar kurulmus gibi bulmak istemiyorum,
hergün bugün ne yicekler, ne hazirlasam diye düsünmek istemiyorum,
herhafta sonu 3-4 makina camasir yikayip, bide onlari ütü yapmak istemiyom,
ayaklarimi uzatip bütün gün keyif yapmak istiyom ama yok öyle yagma...

sen evdeki kapi gicirtisindan rahatsiz oluyosun, evlen bide yukarda yazdiklarimi yapmak zorunda kalicaksin, haaaa bunlar hemen aklima geliverenler...:delphin:

Muhahaha, yeminle artık ütü yapmak gerekir diye çamaşır yıkamak kabusum oldu lankaydirigubbakcemile3:gitme:

Ev arkadaşımla sorunum yok iyi biri. Ev ortak .... Ama ben gürültüyü sevmiyorum. Yalnız olmak kesinlikle tercihim. Bu arada ben evlenince kocaya nasıl dayanacam onuda düşünüyom CADIARZU Patırtı gürültüden ve kahvaltı hazırlmaktan nefret ederim :olmaz: Ayrıca gün boyu yanımda oturmasını da hiç istemiyorum. Biraz kafa dinlemeli, uzanmalıyım yaaa.

Ev arkadaşımla sorunum yok iyi biri. Ev ortak .... Ama ben gürültüyü sevmiyorum. Yalnız olmak kesinlikle tercihim. Bu arada ben evlenince kocaya nasıl dayanacam onuda düşünüyom CADIARZU Patırtı gürültüden ve kahvaltı hazırlmaktan nefret ederim :olmaz: Ayrıca gün boyu yanımda oturmasını da hiç istemiyorum. Biraz kafa dinlemeli, uzanmalıyım yaaa.

Evlenene kadar tam 3 kez ev arkadaşım oldu işin kötü tarafı hiçbiri kendi tercihim değildi, lojmanda oturduğum için mecburen benimle kalıyorlardı. Yani seçme hakkım yoktu ne çıkarsa bahtıma, evlendim valla en sorunlusunu bile arıyorum bazen, en azından odanı kapatıp yalnız kalabiliyorsun ama evlenince maalesef öyle olmuyor bence bugünlerin bile kıymetini bil nasıl olsa evleneceksin.

ev arkadaşından kurtulmak için evlenmek, yuvayı kurtarmak için çocuk yapmaya benziyor bence. yani tam anlamıyla yanlış karar. bir şeyin sebebi alakasız bir durum olmamalı. yani evlenemek istediğin için evlenmelisin. bunu gerçekten istediğin ve karar verdiğin için. doğru insanı bulduğun için. ben 24 yaşındayım ve ev arkadaşı çekemem dedim, ayrıldım tek başıma yaşıyorum. 2 odalı bir ev buldum. gayet rahatım. evim de çok şeker. üstelik ben öğrenciyim. senin profilinde eğitimci yazıyor. benim elime geçen para seninkinden çok daha az. harcamalar düzenlenirse hiç sorun olmadan yetiştiriliyor. tamam öğretmenler çok kazanmıyor ama insanlar öğretmen maaşıyla ev geçindirip çocuk büyütüyor. tek başına evi mi çekip çeviremeyeceksin?

Robinson Crusoe gibi adam bul evlen

Bu sene para biriktirmeliyim. Ve ev almalyım. Evlensemde evlenmesemde evim olsun istioyrum. Kiralardan kurtulmak çok güzel bişy olsa gerek

Valla su anda tartistigim kocamla ayni odadayiz ve farkli dunyalardayiz! Iki kere dusun derim, evin isi, ailenin yuku, evliligin stresi osu busu derken ben nerdeyim ya, imdat diyebiliyorussun. kurtulmak icin evlenme. Biz ask evliligi yaptik, deli gibi asigiz su an bile MAsallah, ama diyorum ya on metre otemde iki yabanciyiz ev arkadasina katlanamiyorsun, arada sana geldiklerinde kocana haydi yallah disari adam diyemessin.:))))

Zor isler zor, sen evlenmeyi kendi evim olsun diye isteme, once kendi duzenini kur, at ev arkadasini, daha ucuz bir ev bul, cik kendi basina arkadasim;)

Son düzenleme:
Back
X