Evimde mutluyum

Acaba sahıp olduklarınızı ınsanların gözüne sokar mısınız? Ya da kendımı koruyayım derken sinirlenip üstten bakıp hıc aşağılayıcı kelimeler kullanır mısınız? Çünkü bır değil herkesle iletiminiz kötü bırde kımseyle görüşmek istemiyorum dıyıp çağırmadılar dıye alınıyorsunuz. Belkıde bunu yansıtıyorsun ya da tavrın uslubundan dolayı senle görüşmek istemiyorlardır bilemedım. İş arkadaşlarınla iletişimin yok gıbı ama evının guzel olduğunu vs hep bılıyorlar demek kı bunun laflarını yapıyor gıbısınız.

Beni anladığınız için teşekkürler

Bende memurum ve böyle bişey olsa başka bir kuruma geçiş yapardım sizde öyle yapabilirsiniz haziran aylarında açılıyor kontenjanlar biliyorsunuzdur. Garanti bir iş sonuçta neden istifa edesiniz ki. Hayatın ne göstereceği belli olmaz. Şimdi herşey mükemmel giderken işler kötüye giderse pişman olacaksınız

Ben de kamuda çalışıyorum işler diğer arkadaşlara paylaştırıldığı için kimse istemiyor kızıyor emin olabilirsiniz süt iznine erken çıktığında bile moralleri bozuluyor çoğunun gerçekten kamuda doğum yapan kadın eksik diye görülüyor ki iş bakımından bir süre eksik kalıyoruz

İnsnların yorumları sizi neden rahatsız ediyor herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?

İnsnların yorumları sizi neden rahatsız ediyor herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?
rahatsız ediyor çünkü olumsuzluk saçıp insanların enerjisini emiyorsunuz yıldım sizin gibilerden. peki siz kötü düşünmek zorunda mısınız?

Bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm demişsiniz,yoksa nazardan olduğunu mu düşünüyorsunuz,öyle anladım ben.Materyalist bir insan değilimdir ve nazara inanırım fakat hayattaki her şeyi nazara bağlamak hiç sağlıklı değil.Ve şuan bana bir gülme krizi geldi.

arabanızı işe gidip gelirken görüp yorum yapmış olabilirler. burada değil başka yerde de çalışsanız benzer lafları işitmeniz mümkün. hele de bu devirde 2. el en dandik markalara 100binlerce tl verilmesi gerekirken illa ki gözüne gelir birilerinin.
ancak görüşmediğiniz insanların evinizle ilgili yorum yapabilmesi garip. ya görüşmüyorsunuz ama sosyal medyada eklisiniz ve paylaşımlarınızdan anlaşılıyor yada bir zamanlar görüşmüş sonra kesmişsiniz. bilemedim.

mesai konusu ise şöyle, eğer bir iş yükü var ve herkes kalırken siz kalmıyorsanız o zaman rahatsız edici olur. bu konuda da haklı bulurum konuşmalarını kusura bakmayın.

hiçbir sorun tek taraflı meydana gelmez. mutlaka onları rencide ve irrite edecek bir davranış olmuştur ki sizi aralarına almak istemiyorlar. bir insan sadece hayat koşulları iyi diye kıskanılıp dışlanmaz çünkü.
bence onlarla konuşma şeklinizi, vs irdeleyin.

Şükürler olsun sana rabbim demeye bakin yoksa daha cok basiniza is gelir bu havayla herseyim var demeyle olmuyo birden var olan birdende yok oluyo ubutmayin insanlarida boyle kucultmeyin gozunuzde sizden buyuk allah var

Iş ortamını kafaya takıyorsanız tayin isteyin mesela.. Mazeret bildirerek yer değiştirmeniz çok zor olmaz.
Memursunuz.
Millet için iş mi bırakılır?

Hee kocamın parasını yiyebilirim.
Durumumuz oldukça parlak.
Çalışmak da sıktı derseniz
O başka..

Kadını kaçırdınız tebrikler neden ölümden döndü söylemedi

Range Rover ya da Rolls Royce
Kullandığı araba yüzünden ölümden dönmüş 3 kere, yani kazanın suçlusu da araba, kendi şöfürlüğü değil.

Nasıl oluyorsa kaza yaptıracak kadar tehlikeli bir araba, satınca bir ömür geçinderecek kadar değerli bir marka aynı zamanda... Range Rover falan kurtarmaz, Tesla bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…