Ben de kamuda çalışıyorum o zaman.Demek ki sizin iş arkadaşlarınızda iş yok.Ben hiç çalştığım dairede böyle bir şey görmedim.
Canım ben ona bakılırsa koronadan dolayı hiç çalışmadım 9 aydır.Hadi ben dönmedim diyelim süt iznine ayrılan çok arkadaşım oldu onlar da hiç böyle bir tepki almadı.Hatta dairedeki arkadaşlarım bebekle zaman geçir heyet raporu al diyorlar.He benim de masam dosyalarla dolu oluyor o ayrı ama acil olanları yapıyorlar kim bilir masam ne haldeama bildiğim kadarı ile sen daha işe dönmedin ki
doğum sonrası erken çıktığında yahut erken çıkmana dahi gerek yok ilk işe gittiğinde sen yokken hep şunları bunları ben yaptım diye şikayetlenecek insanlar olacak
ben işe ilk gittiğim gün, daha hoş geldin faslında iken herkes tüm klasörleri yüklenip bunlar da bizim başımıza kalmıştı demişti
daha ben masaya oturmadan masam klasör dolmuştu
Estafurullah müsait olmadığım için yazamadım.cevap veren herkese teşekkürlerKimseyi kadın doğru düzgün muhatap almıyor yazmayın bence ....
Gelirim deyip gitmediğiniz bir yere tekrar çağırılmayı beklemeniz abes değil mi?Yan masamda oturan arkadaşım hiç bir sorun yaşamadım halde Doğum günü için bana mesai bitimine 5 dakika kala haber verdi gelirim dedim. Ama gitmedim en son bana söyledi...ama aramadı bile neden gelmedin nerde kaldın diye..halbuki defalarca kez evine bırakmışımdır iş çıkışı..sabah severler diye kahve alıp götürmüşümdür..bu çirkin değil mi?aynı kişi çocuğunun Doğum gününde çağırmadı..bilinçli bir tavır var ortada bilerek yapılıyor cidden
şaka yaptım hee konu sahibi , yanlış anlaşılmasın, ironi gibi düsünlamborghini, bugatti , porche ...de olabilir.Phorchen varsa ben de senden hiç hoşlanmadım konu sahibi, bence de sat
üffff mükemmel cevap, dağılalım arkadaşlar. evet minnoşum öyle hı hı.Belki zorundayıııım belki değilim
Yan masamda oturan arkadaşım hiç bir sorun yaşamadım halde Doğum günü için bana mesai bitimine 5 dakika kala haber verdi gelirim dedim. Ama gitmedim en son bana söyledi...ama aramadı bile neden gelmedin nerde kaldın diye..halbuki defalarca kez evine bırakmışımdır iş çıkışı..sabah severler diye kahve alıp götürmüşümdür..bu çirkin değil mi?aynı kişi çocuğunun Doğum gününde çağırmadı..bilinçli bir tavır var ortada bilerek yapılıyor cidden
Yorumlar çok acımasız olmuş o zaman dert gördüklerinize yazmalı zorla cevap vermiyor kimse. Ben de arkadaş konusundan müzdaribim arasıra insan sakin yalnız kalmak rahatsız edilmek istemiyor ama illaki olmaması gerekn zamanda olmayanlar bi anda çıkıveriyor. Kamu kuruluşunda çalışıyorum bende ücretsiz izine de ayrıldım bu yüzden kimse sizi yargılayamaz. Anladıkları direk yüzlerine söylemek. Başka türlü anlamazlar. Böyle insanlar için can sıkmaya değmez. Rutinlerinize hayatınıza devam edin hakeden hakettiğini vereceksin kırmayım kıvırayım derken devam ederler. Kişilik yapısı denen bi şey var sizde bu varmış dile getiriyorsunuz ben de tam aksi yine de böyle yapmaya çalışıyorum.Herkese merhaba..
Evliyim 1 kızım var evimizde şükür mutluyuz.kamu kurumunda çalışan biriyim 5 te işten çıkınca koşa koşa eve gelip yemeğimi yapayım ev işlerini hallederim çok şükür bir sıkıntı yok..eşimle arkadaş gibiyiz..annem karşı apartmanımda oturuyor hergün görüşürüz yani sürekli olarak bir arkadaşa da yada komşuya ayıracak vaktim yok..yada ihtiyaç duymuyorum..uzun zamandır bu böyle..hiç bir komşumla görüşmüyorum..bazı yanlış davranışları oldu hemen mesafe koydum..eski arkadaşlarımla hayat yoğunluğu nedeniyle görüşemedikçe araya zaman girdi.. soğuduk..
İş yerim tam bir hayakırılığı..mesaiye kalmıyorum yada Doğum sonrası ücretsiz izne ayrıldım diye bana karşı toplunbir tavır var..yemeğe giderler çağırmazlar dışarda buluşurlar 30 kişiden tek benim haberim olmaz..bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm 15 yıllık şöförüm ..arabayı sat istifa et diyorlar..o para sana ömür boyu yeter diyorlar..eşim mimar güzel bir evde oturuyorum allah herkese versin.evimin lafı hep dillerinde. Kendimi ezdirmiyorum müdür bile olsa lafımı esirgemem dobrayım bu herkesi rahatsız ediyor..ama yapım böyle artık hayatıma yeni insan katlamıyorum. Sadece ailem..
Şimdi sizden beni olumlu yönlendirecek yorumlar bekliyorum..herkese teşekkürler
Kasti değilse tamam, ama sizi cidden anlayamadık sonuçta herkes bi alem bu dünyada. Düşünün benim annem bile bir alem,öyle şeyler yapıyor diyor ki sanki düşmanEstafurullah müsait olmadığım için yazamadım.cevap veren herkese teşekkürler
Duymayın görmeyin napcaksınız boşverin herkes söylediğiyle kalsın kamu işi bırakılır mı ne güzel işiniz var.Yeni insanlar zarar veriyor be oyuzden kalsınlar ne gerek var.Burda yazışmaya benzemiyor artık ilişkiler kimi kocana göz diker kimi gider kocana kötüler yuvanda mutluluğun bakii kalsın gerisi boş.Herkese merhaba..
Evliyim 1 kızım var evimizde şükür mutluyuz.kamu kurumunda çalışan biriyim 5 te işten çıkınca koşa koşa eve gelip yemeğimi yapayım ev işlerini hallederim çok şükür bir sıkıntı yok..eşimle arkadaş gibiyiz..annem karşı apartmanımda oturuyor hergün görüşürüz yani sürekli olarak bir arkadaşa da yada komşuya ayıracak vaktim yok..yada ihtiyaç duymuyorum..uzun zamandır bu böyle..hiç bir komşumla görüşmüyorum..bazı yanlış davranışları oldu hemen mesafe koydum..eski arkadaşlarımla hayat yoğunluğu nedeniyle görüşemedikçe araya zaman girdi.. soğuduk..
İş yerim tam bir hayakırılığı..mesaiye kalmıyorum yada Doğum sonrası ücretsiz izne ayrıldım diye bana karşı toplunbir tavır var..yemeğe giderler çağırmazlar dışarda buluşurlar 30 kişiden tek benim haberim olmaz..bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm 15 yıllık şöförüm ..arabayı sat istifa et diyorlar..o para sana ömür boyu yeter diyorlar..eşim mimar güzel bir evde oturuyorum allah herkese versin.evimin lafı hep dillerinde. Kendimi ezdirmiyorum müdür bile olsa lafımı esirgemem dobrayım bu herkesi rahatsız ediyor..ama yapım böyle artık hayatıma yeni insan katlamıyorum. Sadece ailem..
Şimdi sizden beni olumlu yönlendirecek yorumlar bekliyorum..herkese teşekkürler
Yoğun bir iş yerinde böyle oluyor sizdeki işler standarttırBen de kamuda çalışıyorum o zaman.Demek ki sizin iş arkadaşlarınızda iş yok.Ben hiç çalştığım dairede böyle bir şey görmedim.
Aslında örnek bir davranış.Dalga geçenler kendi çapında eğlensin dursun boş yere sinirini bozmuyor konu sahibi.Valla çok asil bir davranış şimdi hakkını vermek lazım.Kimseyi kadın doğru düzgün muhatap almıyor yazmayın bence ....
Belki iş arkadaşlarım ortamım iyidir.Yoğun bir iş yerinde böyle oluyor sizdeki işler standarttır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?