Evimde tatil yapıyorlar

İş işten geçmiş daha ne yapacan zamanında yapacaktın

Valla ne diyelim siz bu kafa ile giderseniz, sizin ev siz evde değilken daha çok garsoniyer, siz evdeykende eşinizin sülalesine tam pansiyon otel olur.

Bu son olsun dedim bir de ilk olaydaki akrabasına gitmek istedi, ben de yok ben darıldım onlara gitmek istemiyorum, sen de herkese anlatıp duruyorsun sonra gelmek istiyorlar, bir daha yok valla kaldıramıycam misafir dedim.
Ama yatılı misafir olayı bitmez, yalnız anahtarı verme meselesi kapandı.

Valla ne diyelim siz bu kafa ile giderseniz, sizin ev siz evde değilken daha çok garsoniyer, siz evdeykende eşinizin sülalesine tam pansiyon otel olur.
Ben bu kafayla kendime çok zarar veriyorum o konu doğru. Ama aynı hata tekrarlanmıyor. Bazen arkadaşımla yaşıyorum bazen eşimle. Kişiler değişiyor ama ben değişmiyorum. Bu olayı çözerim bir daha anahtar istese de veremez eşim. Ama yarın başka bir yerden yine kullanılırım, ben ona yanıyorum

sana bi teşekkür etmeden apar topar kaçıp bi de trip atan , küsen insanlara mı gitmek istedi? bacım kusura bakma da bu adam seni insan yerine koymuyor...kapısındaki köpeğe bile yapılsa zoruna gider insanin, bi durur düşünür bu kuçu bunu haketti mi, niye böyle yapıyorlar diye?bi mesafe koyar hiçolmazsa...ağır oldu biliyorum ama pes yani

Gitmek istemişti hatta şuan gitti. Bana sen de gel dedi ama gitmedim. Bunlar seneye de kapımızı çalacaklar galiba, arayıp illa bize gel dediklerine göre

Ben de o evden giderdim valla bu ne benim sözlerimi duygularımı hiçe sayacak adamla yaşamam
Gitti, beni öve öve bitirememişler sözüm ona. Ben de madem o kadar övdüler de niye Bi Allahaısmarladık demeden gitmediler dedim. Ben öyle deyince bozuldu, ağız dalaşı oldu biraz, canım sıkıldı. Onlara daha çok değer veriyor olması can sıkıcı.

Verdiğinizin tepkinin karşı tarafta bi kıymeti olmadığı için umursamıyormuş gibi yapıyorsunuz anladığım kadarıyla.. Bu da bi savunma mekanizması tabi, baktı ruhsal aygıtınız sizden hayır yok kendi kendini korumaya çalışıyor Yoksa herkes bozulur şu muameleye..

Siz nickiniz gibi minnoş minnoş mıy mıy ağzınızın içinden tepki verin kendi kulaklarınız bile duymasın sesinizi, ne diyelim.

Değişik bir bakış açısı olmuş sizinki, beğendim.

Anlaşılan eşiniz pek bı rahat. Yatak ta başkalarının yatmasına ses etmediğine göre pek memnun olsa gerek

Değişik bir bakış açısı olmuş sizinki, beğendim.
Uzun zamandır fake olabileceğinizi düşünmeye başladım. Bilmiyorum, belki de sosyal çalışmacı falan. Çünkü bize çizdiğiniz karaktere göre bu kadar elestirileri kaldıramamanızı beklerim. Siz bayağı göğüslüyorsunuz eleştrileri

Ilk defa mi geldi

Kaynım arkadaşlarımı toplamıştı süpürge yapmışlar anladık diye anlattigin sizin eviniz degil mi

Kesin bi daha geleceklerbi hırsla selamsız sabahsız gitmişler ama eve gidince akılları başlarına gelmiş yüzümüz olsun diye de sizi çağırmışlar

konunuzu okuyunca korktum..
eşim sağlık çalışanı ve 2 sene içinde tayin isteyip Balıkesir'e yada çevre tatil beldelerinden birine yerleşmeyi düşünüyoruz.
Benim eş de sağ olsun misafir agirlamayi cem olmayi pek sever..Ne kadar akrabası arkadaşı var her hafta davet eder heralde..
(Allahtan salgın var ve ben hamileyim diye kimseyi almiyoruz şuan..)
Yazin artik ev pansiyona döner buna emin oldum şimdi.
Iyisimi ben vazgecireyim..

Ilk defa mi geldi

Kaynım arkadaşlarımı toplamıştı süpürge yapmışlar anladık diye anlattigin sizin eviniz degil mi
Evet ilk defa geldi.
Yok o anlattığım kendi evi. Annesiyle aynı evde yaşıyorlar. Kv bir yere gittiğinde o da eve arkadaşlarını çağırıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…