evimdeki kokuyla başım dertte

3 hafta önce parfüm sıkamıyodum yumuşatıcı kullanmıydum ama şimdi rahatsız olmuyorum ama evin kokusu hala var
ben yine de hamilelikten olabileceğini düşünüyorum. arkadaşım hamileliğinin 6. ayına kadar evinin koktuğunu söylerdi yeni eşya kokusu geliyor burnuma diyip duruyordu eve bile girmek istemiyordu. 6. aya kadar annesinde kaldı sonra evine döndü koku falan kalmadı

Evi yeni yaprıdık demişsin
kuzum evimiz bir yaz geçirdi ama kurumamişmıdır dha diyosun aman yaaa ooof hiç sevmediğim şey başımda bitti
Evi yeni yaptırdık demişssin ya sonbaharda da taşınmışsın..Nemli yer varsa özellikle kokunun geldiği bir duvar ısıtıcı tut nemden se o kısımlar dökülür...Ve yazın bol bol havalandırdığında geçer.

Evi yeni yaprıdık demişsin

Evi yeni yaptırdık demişssin ya sonbaharda da taşınmışsın..Nemli yer varsa özellikle kokunun geldiği bir duvar ısıtıcı tut nemden se o kısımlar dökülür...Ve yazın bol bol havalandırdığında geçer.
yeni yaptırdık cnm ama geçen sene ev bitmişti para yuzunden bekledik yaz sonu duvarları boyatıp kapıları dolapları taktrıp girdik

ben yine de hamilelikten olabileceğini düşünüyorum. arkadaşım hamileliğinin 6. ayına kadar evinin koktuğunu söylerdi yeni eşya kokusu geliyor burnuma diyip duruyordu eve bile girmek istemiyordu. 6. aya kadar annesinde kaldı sonra evine döndü koku falan kalmadı
hadi yaaa benimdemi öyle yoksa habure cam kapı açıyorum

Kapıların hepsi kapalı mi oluyor canım kapatınca havasizliktan koku olabiliyor

Acaba duvar kağıdı mı var? Oturduğum bi evde bu yüzden sıkıntı yaşadım ben. Ne kadar havalandirsam da gecmezdi. Şimdi oturduğum ev de duvar kağıtlı ama burada havasızlık yok. Malzemeden değişiyor sanırım. Benim aklıma hemen duvar kağıdı geldi.

Acaba duvar kağıdı mı var? Oturduğum bi evde bu yüzden sıkıntı yaşadım ben. Ne kadar havalandirsam da gecmezdi. Şimdi oturduğum ev de duvar kağıtlı ama burada havasızlık yok. Malzemeden değişiyor sanırım. Benim aklıma hemen duvar kağıdı geldi.
duvar kağıdı derken öyle özel yaptrıdgımız duvar kağıdı yok cnm

Merhaba, benim evimde yeni gecen kış yapılır yapılmaz oturdum duvarlarımın soğuk olan taraflarında rutubet oldu.. Yazında gece bile camları acık bıraktım evdeki koku gitsin diye ama bu kış camlar kapanınca mecbur koku yine oluyor çok şükür rutubet yok ama artık. Bina yas olduğundan olmuş.

Ben bir koku çözümü buldum bunları klozete takıyodum toplu almistim banyo dolabına koymuştum tüm havlularıma sinmiş koku suları havluların arasında olmamasına rağmen bende koltukların arkalarına attım. 1 ay oldu hala böyleler gitmediler su degmeyince cabuk bitmezler ve ferah kokuyolar çiçek kokmuyolar.. Temiz olmasa bile ev temizmis gibi bir koku var.

İstersen sende dene bir.. İçindekilere bakmadım bu arada bir zararı var mı yokmu diye temiz kokunca ortalık.:KK54:

Son düzenleme:
ben öyle olabileceğini düşünüyorum çünkü hamilelik çok başka. mesela ben ilk 3 ay tatlıdan tiksinmiştim şimdi çamaşır suyundan tiksiniyorum sırada ne var merak ediyorum
yaa bende şuan küçük tuvaletimi yaparken kuscak gbi oluyorum kendimden iğreniyorum resmen vajinamdan flan iğreniyom. eşimin ten kokusundan iğreniyom

Merhaba, benim evimde yeni gecen kış yapılır yapılmaz oturdum duvarlarımın soğuk olan taraflarında rutubet oldu.. Yazında gece bile camları acık bıraktım evdeki koku gitsin diye ama bu kış camlar kapanınca mecbur koku yine oluyor çok şükür rutubet yok ama artık. Bina yas olduğundan olmuş.

Ben bir koku çözümü buldum bunları klozete takıyodum toplu almistim banyo dolabına koymuştum tüm havlularıma sinmiş koku suları havluların arasında olmamasına rağmen bende koltukların arkalarına attım. 1 ay oldu hala bölgeler gitmediler su degmeyince cabuk bilmezler ve ferah kokuyolar çiçek kokmuyolar.. Temiz olmasa bile ev temizmis gibi bir koku var.

İstersen sende dene bir.. İçindekilere bakmadım bu arada bir zararı var mı yokmu diye temiz kokunca ortalık.:KK54:
ne aldın cnm tam olarak anlamadım denerim hemen yeterki koku gtsin

Resmi unutmusum...

Ben bir koku çözümü buldum bunları klozete takıyodum toplu almistim banyo dolabına koymuştum tüm havlularıma sinmiş koku suları havluların arasında olmamasına rağmen bende koltukların arkalarına attım. 1 ay oldu hala bölgeler gitmediler su degmeyince cabuk bilmezler ve ferah kokuyolar çiçek kokmuyolar.. Temiz olmasa bile ev temizmis gibi bir koku var.

Eklentiler

• IMG_20151224_153430.webp
    IMG_20151224_153430.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 57
yaa bende şuan küçük tuvaletimi yaparken kuscak gbi oluyorum kendimden iğreniyorum resmen vajinamdan flan iğreniyom. eşimin ten kokusundan iğreniyom
eşimden ilk aylarda bende tiksinmiştim geçti şükür sizinde geçer merak etmeyin.
başkalarından fikir alın bakalım annenizden falan onlara da koku geliyor mu sadece siz duyuyorsanız bence hamileliktendir

Benim de oturma odama aldığım mobilyalar kokuyor. Bütün yaz camı kapamadım. Silinebilir her yerini yumuşatıcı deterjanla sildim. Çıkmıyor koku o odaya girmiyorum artık. Tuhaf olansa benden başka kimse almıyor o kokuyu..

Back
X