• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVİME ALIŞAMADIM

Zamanla öyle bi alışıyorsun ki bi yere gidip de rahatını bozmak istemiyorsun. Bu bir süreç bende yaşadım ailemden dönünce ev bana sanki zindan oluyordu. Ama geçti şimdi evimden uzaklaşınca kaygılanıyorum rahatım bozuluyor sanki.

Birşeylerle meşgul olunca geçer özellikle çalışırken. Evin yolunu dört gözle bekliyorsun 😂 bence film izle kitap oku kilon varsa spor yap mandala al boya elin yatkınsa elişi ör klasik tavsiyeler ama zamanın çoğunu alıyor zaten

Yapabileceğin bir çok faliyet var
Bir hobi edin
Örgü işi
Boncuk işi
Araştır bence
Zaman değerli bir kavram

Arkadaşlar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz . 8 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat oturduğumuz evde yalnız kalamıyorum. Ailemden hiç ayrı kalmadım . Üniversiteyi annemgilin yanında aynı şehirde okudum. Evlenince tüm sorumluluk bana kaldığı için mi bilmiyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum . 23 yaşındayım galiba çok çabuk evlendik. Sizce ne yapmalıyım benim gibi olan var mı hep anneme gelmek istiyorum yalnız kalmaktan korkuyorum 😔
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 4 yıl oldu evleneli ilk başlarda çok fazla ağlayıp annemi özlüyodum hep oraya gitmek istiyodum eşim sağolsun götürüyordu ben kalıyorum orda herkes yanlış anliyodu bişey ki oldu küs mü geldi falan diye ama hiç umrumda değildi biraz geçtikten sonra komşularla iyi anlaşıp çevre kurdukca annemlere gidesim gelmiyo bazen hiç evim evim diyorum şimdide oraya gidince kalma isteği gelmiyo hiç eşime gidelim eve diyoum o kalmak istiyo şimdide 😂

evin hanımısın yalnız değilsin.evliliğin ilk şoku bu oluyor.hatta ayrı birey olduğunuzun yüzleşmesi.yani karı koca birbirinize bağımlı olmadığınızın bir arada olsanız bile kişisel alanınız olduğunun yüzleşmesi

Daha çok yeni alışman için belli bir zaman geçmesi lazım. O ev senin evin, evinde istediğini yapabilirsin. Kendine uğraşlar bul, bir şeyler yap vakit geçir. En önemlisi evini sev burası benim bizim evimiz de. Komşuların varsa onlarla tanış tabi şu pandemiden sonra.

Daha çok yeni alışman için belli bir zaman geçmesi lazım. O ev senin evin, evinde istediğini yapabilirsin. Kendine uğraşlar bul, bir şeyler yap vakit geçir. En önemlisi evini sev burası benim bizim evimiz de. Komşuların varsa onlarla tanış tabi şu pandemiden sonra.
Komşular var ama eşim görüşmemi istemiyor şuan bu konuyu yazdığımdan beri anneme gitmiyorum inşallah alışıcam

Back
X